Sådan var min fantastiske Alicante ferie forrige år

Jeg var på en tur til Alicante forrige år og jeg elskede simpelthen den tur jeg havde dernede! Derfor har jeg også besluttet mig for at dele mine erfaringer her og hvad det var der gjorde byen så god. Måske du selv skal en tur til Alicante en gang?

Hvad jeg elskede ved Alicante

Der var mange ting jeg elskede ved byen Alicante, men her vil jeg blot nævne nogle få af dem.

Alicante er en dejlig spansk by, som de fleste mennesker med garanti vil elske. Den kan byde på en masse smuk arkitektur og omgivelser. Så hvis du kan lide de gode gåture rundt omkring i byen sidst på dagen, så er det lige byen for dig.

Fordi Alicante ligger i Spanien kan det naturligvis godt gå hen og blive en smule varmt midt på dagen. Men Alicante er også en kystby, så hvis du blot rejser på de rette tidspunkter, så burde varmen være til at holde ud. Fordi Alicante ligger lige ud til vandet, så giver det også meget gode muligheder for at komme en tur ned til stranden.

En anden ting som jeg elskede ved Alicante er at den ikke var overrendt med turister. Der var smukt og dejligt og man kunne rigtig nyde stedet, uden at man følte man blev klemt inde mellem en stor masse af andre turister. Det var meget dejligt!

Kom frit omkring ved at leje en bil

En ting som vi gjorde – som jeg virkelig føler gjorde ferie så meget bedre – var at vi lejede en bil. Du kan tage et kig på AutoPrio Alicante, hvis det er noget du selv overvejer at gøre. Jeg har hørt at de er rigtig gode.

Det dejlige ved at leje en bil dernede, som du kan køre rundt i, er, at du på den måde kan få set meget mere af Spanien. Spanien er trods alt et dejligt land med mange muligheder. Men ofte kan man føle sig en smule fanget til en bestemt by, fordi man ikke lige har sin bil med sig. Og det er jo ikke i alle lande at de har lige så gode offentlige transportmidler som her i landet.

Når du lejer en bil i for eksempel en by som Alicante, så har du mulighed for at bo fast et sted, hvor det er dejligt at være – men du har stadig mulighed for at komme lidt længere væk.

 

About the author