Bæredygtigt regntøj til baby og børn

Klæd dine guldklumper på til de regnfulde dage, med noget lækkert og praktisk regntøj til børn. Hos Littlerecycle.dk finder I et af Danmarks største udvalg af lækkert brugt regntøj til børn i alle aldre.

 

Du kan finde rigtig mange forskellige styles med flere varianter af farver, mønstre, prints, materialer m.m. – alt sammen finder du lige her på siden.. Regntøjet kan I frit kombinere fra diverse regnbukser og regnjakker, som du nu engang har lyst til, men det er også muligt at købe komplette regnsæt, til meget billige penge, når det er brugt.

 

Når I er på jagt efter nyt brugt regntøj til børn, er det en god idé at gøre jer nogle tanker om, hvilke egenskaber regntøjet skal have. Her er der tale om regntøjets evne til at modstå vind og vand samt hvor åndbart og slidstærkt regntøjet er, som alt sammen spiller ind i forhold til at vælge det rigtige sæt regntøj til børn.

 

Hvad er det bedste regntøj til børn?

Som forældre ønsker man, at ens barn skal have det tørt og godt altid, hvorfor man leder efter det bedste sæt regntøj, så ens barn holder sig varm og tør selv i dårligt vejr. Men hvad er egentlig det bedste regntøj? Svaret på dette spørgsmål er en kombination af flere forskellige faktorer. Det bedste regntøj til børn har den rigtige størrelse, kvalitet, vandsøjletryk og skal desuden være åndbart, let og behandles korrekt. Alle disse faktorer vil blive adresseret til fulde herunder, så du nemt og hurtigt ved hvilket regntøj der er bedst for dit barn eller børn.

 

Med godt regntøj kan ungerne lege i regnen

Det er ikke alle voksne, der holder af regn, men de fleste børn elsker en regn. Når de ser regnen falde, vil de ud og løbe, pjaske og hoppe i vandpytter. Det er derfor vigtigt, at de små bliver godt klædt på til at nyde regnen om foråret og efteråret, og særligt om efteråret, når det bliver køligere i vejret.

 

Hos Littlerecycle.dk finder du et kæmpe udvalg af regntøj til børn, i god kvalitet, der er skabt til mange timers leg og sjov i regnen. Så du kan være helt sikker på at finde et eller flere sæt brugt regntøj, der passer til dit barns aktivitetsniveau og alder.

 

Regntøj til børn i mange størrelser

Vi har som regel regntøj til børn og babyer i mange forskellige størrelser; str. 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170 og 176.

 

Hvad angår farver, finder du regntøj i alverdens farver, såsom karrygul, sort, gul, blå, brun, grøn, grå, hvid, lilla, turkis, rød, rosa og orange.

 

Børn bruger regntøj flittigt i Danmark

I Danmark regner det i gennemsnit 179 dage om året. Derfor kommer det nok ikke som den helt store overraskelse, at det er en rigtig fornuftig idé at købe noget regntøj til børnene, som holder længe og som har en god bevægelighed.

 

Vi fører et rigtig godt udvalg af brugt kvalitetsregntøj til børn fra en palet af kvalitetsbevidste mærker, som år efter år producerer noget af det bedste regntøj.

 

Foruden at være i god kvalitet har mange af de forskellige styles også nogle rigtig flotte detaljer, mønstre, farver, prints og ikke mindst reflekser, så børnene er til at se i mørket.

 

Se hele vores store udvalg af brugt baby og børnetøj her.

About the author