Glæden for Transformers strækker over generationer.

Husker du Transformers? Måske fulgte du dem helt tilbage i 80’erne, eller måske blev du vilde med de seje robotter efter den succesfulde filmserie kom til. Uanset hvad, når du først er blevet vild med Transformers-verdenen og dets mange seje action figurer, kan det være svært at slippe igen.

Transformers’ mange fantastiske action figurer har tiltrukket samlere fra alle verdener, og børnene begynder også nu at få øjnene op for verdenen af super seje robotter; det er en glæde der strækker sig gennem generationer. Vil du dele den glæde med dine børn?

Seje robotter til børn.

Hvis du er samler af de fantastiske figurer der findes, kan det være svært at skulle lade sine børn lege med det. Børn er ikke altid lige så delikate og derfor kan der godt ske uheld. Heldigvis kan du skaffe nogle virkelig flotte og meget seje Transformers figurer til børn, så både dig og din søn eller datter, kan være med til at redde den velkendte Bumblebee og de andre autobots fra de onde decepticons. Kampen mellem det gode og det onde kan begynde! Der er et væld af forskellige Transformers-figurer og derfor kan du og dit barn sammen nemt lege alt det I har set i fjernsynet, eller helt selv bygge noget op med jeres fantasi. Du kan selv transformere figurerne og derfor er det vigtigt at undersøge sværhedsgraden på dem, så både du og dit barn får en glæde ud af dem. Uanset hvad garanteres der at du og dit barn opbygger et specielt bånd sammen, og kan med en varm følelse tænke tilbage på alle de gange jeres Transformers skulle redde bamsen, Hr. Kanin, fra at skulle i seng uden aftensmad. Hvis du måske ikke kender så voldsomt meget til Transformers-verdenen og figurerne, så vil du nemt kunne fange essensen af hvad det omhandler.

Ikke bare en hurtig dille.

Når dit barn kommer og fortæller at de ønsker sig en Transformers-figur, så er det ikke bare en hurtig dille. De populære action-figurer begyndte at blive produceret i 1984, af to japanske legetøjsfirmaer, Microman og Diaclone, der primært producerede robotter som kunne transformere sig til almindelige biler og lignende. Siden da har Transformers taget verdenen med storm.

I samme år udkom der også en animeret tv-serie, som blev fast morgen-tv for alle børn, efterfulgt af flere film og tegneserier; de omhandlede alle Optimus Prime og hans loyale soldater der skulle besejre den onde Megatron. Transformers har flere film under bæltet, både animerede og live action, samt flere sæsoner af tegnefilm og -serier, og er stadig den dag i dag, enormt berømt.

Siden 1994 havde Transformers en årlig konference, kaldet BotCon, holdt af fans for fans. På trods af at have skiftet ejere gennem tiden, blev konferencen holdt troligt hvert år indtil Hasbro købte rettighederne og ændrede det til HASCON. Her kunne virksomheden dermed hylde alle dets større produkter, såsom G.I. Joe og deriblandt Transformers. Uanset hvad har Transformers opnået kultstatus, og er kommet for at blive.

 

About the author