Design selv dine smykker

Smykker må gerne være personlige og ikke bare følge tidens mode. De må gerne have deres egen historie. Så pynter du dig ikke bare med noget flot. Du bærer også rundt på den historie. Du kan købe mange smykker, som er lavet til masserne. Flotte smykker, som mange mennesker køber og går med, fordi de er på mode. Vil du gerne have det lidt mere personligt og med en historie, så kan du få speciallavet dine smykker hos Guldsmed Stinne Holm. Så kan du også selv bestemme, hvordan de skal se ud. Få fx lavet en specialdesignet ring, som er designet af dig og lavet af et omsmeltet arvestykke.

Guldsmed Stinne Holm

De færreste guldsmede lader dig være med i processen, når der skal skabes et smykke. De fleste vil gerne arbejde selv. Men hos Stinne Holm kan du være med til at designe dine smykker. Du kan bede om, at de kommer til at se ud på en bestemt måde. Med en guldsmed som Stinne Holm kan du få smykker med historie, som passer ind i den aktuelle mode. Du kan tage dine gamle arvestykker med, som alligevel bare ligger i skuffen. De gamle arvestykker, som du ikke kan nænne at smide ud, men heller aldrig ville gå med. Hos Stinne Holm kan de blive smeltet om til nogle smykker, som du faktisk vil gå med. Og som stadig har arvesmykkernes lange historie med sig.

Gør det historiske til nutidig mode

Har du arvestykker liggende, så bør du respektere dem. De har tilhørt din familie. Måske i generationer. Derfor kan du ikke bare smide dem ud. Du må respektere, at de har været på en lang rejse for at komme til dig. De bærer på historien om alle de familiemedlemmer, der har haft dem. Hvis du omsmelter dine arvestykker, så har du dem stadig. Du har ikke kasseret historierne i dem. Du har givet dem en anden ydre form, men historierne er der endnu. Kender du dem, kan du fortælle dem. Og så har du tilføjet endnu en historie om, da du smeltede dem om og fik lavet et specialdesignet smykke, som kan gå i arv til dine børn og deres børn.

Vær ikke som alle andre

Med en specialdesignet ring og eventuelt andre specialdesignede smykker kan du skille dig ud fra mængden. Du har nemlig smykker, som er lavet kun til dig. Du går ikke med masseproduceret pynt, der tilfældigvis er på mode. Dine smykker ser man kun på dig. Der er ikke noget ved at være som alle andre og at gøre som alle andre. Hvis du ikke vil købe de samme smykker som alle andre, så få lavet dine egne. Du vil blive glad for dem, fordi de skiller sig ud, har en historie og fordi du har været med i designprocessen.

About the author