ting, du altid skal have i din toilettaske

Har du også svært ved at pakke den perfekte toilettaske? Glemmer du altid noget vigtigt på farten? Så læs med herunder, hvor du får en liste med 8 forskellige ting, du altid skal have i din toilettaske.

En god læbepomade

Rigtigt mange undervurderer, hvor vigtig en god læbepomade er. Du tror måske, at læbepomader blot er til vinterkulden, men dette er altså ikke tilfældet. Du kan få mange former for læbepomader, der alle har forskellige formål. Døjer du eksempelvis med tørre læber, er det vigtigt, at du altid har en læbepomade, præcist beregnet til dette, i din toilettaske. Er det sommer, er det også vigtigt, at du i din toilettaske altid medbringer en læbepomade med solfaktor.

En effektiv fugtighedscreme

Det lyder måske skørt, men man ved aldrig, hvornår man får brug for en effektiv fugtighedscreme. Derfor er det vigtigt, at du i din toilettaske altid har en fugtighedscreme. Det behøver ikke være en stor, dyr fugtighedscreme. Det kan blot være en billig fugtighedscreme i rejsestørrelse. Fugtighedscremen er eksempelvis vigtig, hvis du er på ferie, og har en del tørre hud, end først forventet. Klimaet har enormt meget at gøre med, hvordan din hud arter sig! Husk altid en effektiv fugtighedscreme, når du er på farten.

Deodorant og parfume

Det er de færreste mennesker, der ønsker at gå rundt og lugte – især ikke til større arrangementer med mange mennesker. Er du derfor på farten med din toilettaske i hånden, er det vigtigt, at den indeholder en god deodorant og parfume. Dette er eksempelvis yderst praktisk, hvis du skal en tur i byen, overnatte hos en ven eller noget helt tredje, hvor du ikke har adgang til dine almindelige parfumer og deodoranter. Du kan finde et stort udvalg af forskellige parfumer og deodoranter på markedet i små rejsestørrelser, der gør det let at medbringe dem på farten.

Tandbørste og tandpasta

Ligesom du med sikkerhed ikke vil lugte under armene, vil du garanteret heller ikke lugte ud af munden. Derfor er det vigtigt, at du altid medbringer en tandbørste og en tandpasta, når du er på farten længere tid ad gangen. Ønsker du ikke at medbringe disse i rejsestørrelse, skal du blot investere i en passende størrelse toilettaske, der kan rumme en almindelig tandpasta og en almindelig tandbørste. Dine tænder og mund vil med sikkerhed takke dig for at huske din tandbørste og tandpasta til toilettasken!

Hårbørste og hårpleje

Du har garanteret selv prøvet at stå i en situation, hvor du desperat har brug for en hårbørste og hårplejeprodukter. Har du et stort og til tider filtret hår, er det især vigtigt, at du har en god hårbørste og hårpleje i din toilettaske. Ligesom førnævnte produkter, kan du let finde både en god hårbørste og hårpleje i rejsestørrelse, så det er let at pakke i toilettasken. Det er helt op til dig at vælge, hvilke hårprodukter du ønsker at medbringe i din toilettaske. Du vil blive overrasket over, hvor brugbare disse produkter er i din generelle dagligdag på farten!

Medicin og vitaminer

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det yderst vigtigt, at du altid husker at medbringe medicin og vitaminer i din toilettaske – dette gælder især, hvis du skal på en længere rejse med hjemmefra, og du ikke nødvendigvis har adgang til almindelig medicin. I din toilettaske skal du blandt andet pakke medicin som almindelige Panodiler, Panodil Zapp og Ipren. Disse kan tage de værste smerter, hvis du skulle få det dårligt på farten. Medicin er noget af det absolut vigtigste, du kan medbringe i din toilettaske.

Nu er du klar til at pakke din toilettaske fyldt med gode og brugbare produkter.

About the author