Det skal du vide, før du får en brystforstørrende operation

Står du lige nu og overvejer, om du skal have en brystforstørrende operation? Bare rolig, du er langt fra den eneste. Der er dog flere forskellige ting, man skal være klar over, når det kommer til brystforstørrende operationer. Du skal blandt andet være klar over, at du under ingen omstændigheder må ryge cigaretter eller andre former for tobak.

Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får alt den viden, du skal bruge om brystforstørrende operationer. Tænk dig godt om, før du får foretaget større kropsoperationer!

Tag den med ro

Det giver næsten sig selv, at en brystforstørrende operation er ligesom mange andre operationer, når det kommer til motion og bevægelse. En brystforstørrende operation er en større operation, og det er derfor vigtigt, at du overholder retningslinjerne for, hvad du må og ikke må i forhold til motion og bevægelse. Overvejer du at få en brystforstørrende operation, skal du være indforstået med, at du skal tage den med ro, og holde din krop i minimal bevægelse, de første fem til seks uger efter operationen.

Mange forventer ikke, at dette er en nødvendighed, men det er altså altafgørende for, at din operation kan hele pænt. Forholder du dig ikke i en forholdsvis rolig tilstand i mindst fem til seks uger, kan du risikere at dine sår springer op. Dette medfører ekstrem smerte og ødelagte bryster. Har du et fysisk krævende arbejde, skal du altså huske at sygemelde dig i mindst fem til seks uger!

Derudover skal du være klar over, at du i de første mange uger efter din brystforstørrende operation, ikke må sove på maven. Grunden til dette er, at dine nye, fine bryster skal have tid til at sætte sig og hele. Det kan de ikke, hvis du ruller rundt på dem hver eneste nat. Det er vigtigt, at du overholder disse regler, hvis du ønsker et problemfrit og flot resultat.

Rygning er et no-go

Mange er ikke klar over det, men rygning er et stort no-go, når det kommer til brystforstørrende operationer. Du sidder måske og tænker, at en enkel cigaret om dagen ikke skader, men det kan faktisk skabe mere ravage, end man lige umiddelbart skulle tro.

Rygning kan nemlig øge risikoen for komplikationer efter operationen, og kan desuden give rigtigt dårlige forudsætninger for den generelle heling efter din operation. Er du derfor afhængig af cigaretter, kan det være en god ide at genoverveje, om en brystforstørrende operation egentligt er noget for dig.

Overvej dine muligheder

Før i tiden fandtes der kun én enkelt form for brystimplantat, og det var derfor ikke svært at vælge. I dag ser implantatverdenen dog helt anderledes ud, og du har nu mulighed for at vælge mellem mange forskellige former for implantater. Når du kommer til din brystforstørrende konsultation, vil du blive præsenteret for en række forskellige implantater.

Nogle ser naturlige ud, mens andre ser unaturlige ud. Det er op til dig at vælge, hvilket implantat, der passer bedst til dig, din krop og dine ønsker. Et af de mest populære implantater er saltvandsimplantatet. Du kan finde mere viden om dette implantat hos Kliniko.

Implantater holder ikke for evigt

Ja, du læste rigtigt. Dine nye, flotte bryster holder ikke for evigt. Når du får foretaget en brystforstørrende operation, skal du være indforstået med, at dine implantater på et tidspunkt skal udskiftes. Det er svært at give et præcist udskiftningstidspunkt, men du skal regne med, at dine implantater skal udskiftes efter cirka ti til femten år. Oplever du ømhed og ubehag omkring brysterne, kan det være, at de skal skiftes indenfor færre år. Vær altid opmærksom på, om dine bryster ændrer sig markant med tiden!

About the author