Hemmeligheden bag smukke negle er en god neglepensel

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have smukke negle. Vores negle er trods alt en af de første ting, som folk lægger mærke til ved os. Men hvad er hemmeligheden bag fejlfrie negle? Svaret vil måske overraske dig: Det handler om penslen. Det er rigtigt, en god neglepensel er nøglen til at mestre alle de fantastiske negledesigns, du ser på Instagram og Pinterest.

 

Har du nogensinde set et smukt negle-design og tænkt ved dig selv, der er ingen måde jeg nogensinde kunne genskabe det? Nå, tænk om igen! Ved hjælp af et par enkle værktøjer kan du nemt opnå ethvert look, du ønsker. I dag vil vi fokusere på et meget vigtigt værktøj – neglepenslen.

 

Hvorfor du har brug for en neglepensel

 

Neglepensler er et vigtigt værktøj for alle, der ønsker at designe deres egne negle derhjemme. De findes i en række forskellige størrelser og former, som hver især er designet til specifikke formål. For eksempel er en rund pensel perfekt til at skabe hvirvler og kurver, mens en flad pensel er ideel til at male lige linjer. Ved at investere i et sæt pensler af god kvalitet vil du kunne skabe ethvert design, du kan forestille dig!

Sådan bruger du dem

Nu hvor du ved, hvorfor du har brug for en neglepensel, så lad os tale om, hvordan du bruger dem. Det første skridt er at vælge den rigtige pensel til opgaven. Når du har gjort det, skal du blot dyppe penslerne i den valgte lak og derefter påføre den på dine negle som ønsket. Så nemt er det!

Der er ingen grund til at tage til salonen for at få en fancy manicure, når du nemt kan genskabe populære designs derhjemme! Uanset om du ønsker noget underspillet eller vil gøre et fedt statement, vil disse 5 populære neglekunstdesigns helt sikkert inspirere dig.

  1. Ombre negle: Det behøver ikke at være svært at opnå den perfekte ombre-effekt! Du skal blot anvende en lys grundfarve og derefter bruge en makeupsvamp til gradvist at påføre en mørkere nuance fra halvvejs på neglene og nedad. Afslut med en top coat, og voila!
  2. Glitternegle: Hvem elsker ikke en smule glimmer? For at få en nem glittermanicure skal du blot male dine negle med den ønskede grundfarve og derefter drysse lidt løs glitter på, mens lakken stadig er våd. Tryk glitteret ind i lakken og forsegl den med en top coat.
  3. Marmornegle: Giv dine negle en marmorbehandling ved at tilføje nogle hvirvler! Mal først dine negle med en hvid grundfarve, og brug derefter en tandstik eller et prikværktøj til at lave små hvirvler i forskellige farver. Træk forsigtigt tandstikkeren gennem lakken for at skabe en marmoreret effekt, og afslut med en top coat.
  4. Blomsternegle: Giv enhver manicure et pift med nogle smukke blomster! Start med at male dine negle med en lys grundfarve, og brug derefter en lille pensel eller tandstikker til at prikke brombær eller mørkerøde prikker på midten af blomsten. Tilføj derefter mindre hvide prikker rundt om midten efterfulgt af større grønne prikker til bladene. Afslut med en top coat.
  5. Negative Space-negle: Negative space negle handler om enkelhed og om at lade din naturlige negl skinne igennem. For at genskabe dette look skal du starte med at male hele neglen med to lag hvid lak og derefter bruge scotch tape eller klistermærker til at afgrænse den del af neglen, der ikke skal være malet. Mal den udsatte del af din negl med den ønskede farve, og fjern forsigtigt tapen eller klistermærkerne, mens lakken stadig er våd. Afslut med en top coat, og nyd din perfekt polerede negative space-manicure!

Konklusion 

Som du kan se, er neglepensler bestemt ikke noget, du vil overse, når du perfektionerer dine manicurefærdigheder derhjemme. Så næste gang du surfer rundt på Instagram eller Pinterest, skal du ikke lade dig afskrække, hvis designet ser for kompliceret ud – med hjælp fra et par essentielle værktøjer er alt muligt!

About the author