Mine nye renseprodukter

Har du også altid svært ved at finde et godt mærke til din hud der lever op til dine behov? Som samtidig er prisvenligt, og måske endda kan bruges af hele familien.

 

I lang tid har jeg haft svært ved at finde en rense serie der passer til min hud. Et produkt der kan være med til at gøre hverdagen lidt mere luksus, men også til en fair pris. Selvom jeg igennem lang tid har prøvet mange mærker af, havde jeg ikke fundet det produkt der er lige mig. Indtil nu. Jeg faldt over Ecooking’s produkter, og jeg har ikke brugt andet lige siden. Deres flotte emballager, hvor man tydeligt kan se hvilke egenskaber og ingredienser der er i.

 

Historien bag

Da jeg første gang hørte historien bag produkterne. Hvordan virksomheden er startet i producentens eget køkken, hjemmerørt i hendes store gryder. Fordi hun ville have et produkt der kunne give hendes hud det boost den manglede, blev jeg forelsket i det.

Derudover er produkterne produceret med omtanke for miljøet, både når det gælder valget af ingredienser men også valget af emballage. Derfor er det tænkt at man skal kunne genbruge deres emballage. F.eks. bruger jeg selv deres glaskrukkerne til opbevaring af smykker.

 

Ecooking’s produkter er lavet til alle hudtyper både til kvinder, mænd og børn. Men faktisk producerer de meget mere end produkter til ansigtet. Der er nemlig også olier til krop og hår, selvbruner mousse, selvbruner drops, alt-i-en balm, 2 forskellige Body scrubs og til mændene skæg olie og hår- og kropssæbe. På denne måde kan man nemt finde de produkter man mangler.

 

Mine personlige favoritter

Mine egne personlige favoritter er deres parfumeri rense gel. Den er let af påføre og fjernes nemt med vand. Og når jeg skal forkæle mig selv, bruger jeg altid deres Peel maske. Eller hvis jeg mangler ekstra fugt, deres fugtmaske. Jeg synes altid det er sjovt og prøve nye produkter. Derfor elsker jeg deres små starterkit med forskellige produkter. På denne måde kan man prøve produkterne af i en mindre størrelse inden man køber den model. Disse Kit kommer i små transparente tasker der er produceret i materialet EVA der er nedbrydeligt og godt for miljøet. Den taske lever desuden op til internationale fly regler, hvilket vil sige du altså kan bruge den til at pakke dine små produkter ned i når du skal rejse.

 

 

About the author