Min Invisalign Behandling på Frederiksberg – 6 uger og allerede forskel!

Jeg har nu været igang med min Invisalign behandling i 6 uger, og jeg kan allerede se en forskel. Jeg har fået mine Invisalign bøjle igennem Invisaligntilbud.dk, som er en online tjeneste der indhenter tilbud på Invisalign behandlinger hos tandlægerne omkring dig.

Jeg har det man kalder et krydsbid, så jeg skal have rettet tænder i overmunden samt undermunden. Mit krydsbid gjorde, at jeg havde brug for en større behandling, som vil tage op mod 24 måneder. Jeg sendte en forespørgsel til invisaligntilbud, som indhentede 2 tilbud. På opretning af mine tænder, som viste sig at have 5000 kr. i forskel – wowza! 

Jeg valgte den billigste behandler, og er indtil videre vildt tilfreds. Hvem vil ikke gerne spare 5000 kr.?

Min invisalign behandling har allerede vist sig at virke super effektivt, og efter kun 6 uger er der allerede en forskel. Selvfølgelig er det ikke det færdige resultat endnu, men jeg glæder mig vildt meget til at se mit nye smil når behandlingen er færdig om en del måneder.  

Sådan foregår min behandling 

Invisalign er egentlig ret simpelt. Jeg har fået lavet en scanning af min mund af den tandlæge jeg valgte at gå videre med, og derfra er der blevet lavet en 3D-model af mine tænder. Herefter er der blevet lavet en serie af gennemsigtige plastik bøjler baseret på 3D-modellen, som jeg bytter ud hver 2 uge. Det tager ikke mange minutter, hver gang jeg skal have en ny plastikbøjle, sat på plads. Dog gør det en lille smule ondt de første par dage, men efterhånden som den nye bøjle tilpasser mit bid på ny, så forsvinder smerten ret hurtigt. 

Smerten jeg oplever vil jeg sige sagtens kan holdes ud af alle mennesker, så smerten skal man bestemt ikke være bange for. Det tager ca. 1-2 dage for mig at vænne mig til de nye bøjler hvergang jeg skal i gang med en ny. 

Hvordan har jeg haft det? 

Har total set haft det rigtig godt under min behandling. Ja, der var nogle “ouchies” i starten, da mine tænder var ved at vænne sig til de nye gennemsigtige plastikbøjler, men ellers har det ikke været så slemt. Jeg har ikke haft tandsmerter eller lignende af at have dem på – hvilket er en kæmpe lettelse! Og som jeg nævnte tidligere, tager det mig ikke for lang tid at vænne mig til de nye gennemsigtige plastik bøjler, hver gang jeg skifter dem ud.

 

I forhold til at spise og passe mine gennemsigtige plastikbøjler – Det er virkelig ikke så anderledes end før, bortset fra at jeg skal være ekstra grundig, når jeg børster tænder efter jeg har spist, og når jeg går i seng om aftenen. For der må ikke være baktier i plastikskinnerne, som kan beskadige mine tænder.

Jeg er så glad for min beslutning!

Generelt er jeg virkelig glad for min beslutning om at få Invisalign og vil klart anbefale det til alle, der overvejer det! Det har været en ret nem proces, og jeg kan allerede se resultater efter kun 6 uger, hvilket er fantastisk. Kan ikke vente med at se mit nye smil, når behandlingen er færdig. Jeg kan også kun klart anbefale at få invisalign tilbud, til at indhente 2 tilbud til dig, især hvis du bor søger en invisalign tandlæge på frederiksberg.

About the author