Lær hvordan du skal afholde brudens polterabend

Skal en af dine nærmeste veninder giftes? Som en tradition afholdes der polterabend inden brylluppet, så bruden kan nyde sin sidste frihed, inden hun har sagt ja til sin mand. Det plejer at være de nærmeste der planlægger en uforglemmelig dag for bruden. Der kan sagtens være meget planlægning i det, så er det en god ide, at du går i gang i god tid. Det er vigtigt at dagen bliver på bekostning af, hvad bruden godt kan lide. Det vil sige, at det ikke nytter noget at planlægge en tur i byen hvis hun slet ikke er til det. Find ud af hvad der kunne interessere bruden, så hun kan få en uforglemmelig dag i godt selskab.

Planlæg gode aktiviteter

Brudens polterabend skal afholdes efter hvad bruden godt kan lide. Det er en god ide at lave en masse ideer, finde ud af hvad det koster og dermed vurdere hvordan en fed dag kan skrues sammen. Det er vigtigt at være enige om et budget således, at I ved hvad der er råd til. Det nytter ikke noget at sidde tilbage og have brugt alt for mange penge i forhold til hvad folk kan give til den store dag. Ifølge spørgeundersøgelser bliver der til mange polterabender arrangeret mandestrip for at give bruden en uforglemmelig oplevelse. Det sætter automatisk gang i en god stemning samtidig med, at der er en lækker mand at se på. Læs mere her hvis du gerne vil undersøge, hvad det koster at leje en mandlig stripper.

Alle detaljer skal på plads

Udover selve planlægningen skal du og de andre planlæggere finde ud af hvordan bruden skal overraskes. Det er vigtigt at hun bliver overrasket og ikke fatter mistanke til hvad der skal ske. Når der først er kommet styr på alle detaljer, så gælder det bare om at glæde sig. Ofte skal der ske en masse ting i løbet af dagen, hvilket gør, at der er et stramt tidsprogram i forhold til hvor man skal være hvornår. Derfor gælder det om at have en der kan sige hvornår det er på tide at tage videre til næste aktivitet, uden at det bliver for presset.

About the author