Hvordan du bruger krøllecreme

Hvordan du bruger krøllecreme

Hvis du har krøller, så er krøllecreme(curl cream på engelsk) et perfekt styling produkt til at holde formen. Krøllecreme er velegnet både til de naturlige krøller som god til de stylede krøller med krøllejern eller glattejern.

Krøllecreme kan være med til at give håret det lette hold, så krøllerne holder sig flotte gennem dagen.

Hvad er krøllecreme?

Krøllecreme giver ikke krøller, men hjælper krøllerne med at holde formen.

Krøllecremer er fremstillet med duftgivende ingredienser, fugtgivende og indeholder naturlige olier. Krøllecremer virker ved at lægge sig som en tynd film udenpå håret, der hjælper til at udglatte hårets kutikula. Derved får håret en glat overflade uden det filtrer, som hjælper med bedre bevægelighed og struktur for krøllerne.

Find den bedste krøllecreme?

Der findes rigtig mange gode produkter som du kan se i oversigten på Morsunivers her. Det gælder selvfølgelig om at finde den rigtige type creme til din hårtype. Blandt favorit produkterne finder du Moroccanoil Curl Defining Cream og prisvenlige Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier.

Hvodan du bruger krøllecreme?

Du skal bruge cremen til at låse og forme krøllerne ved at kramme cremen ind i håret med hånden. Her kan hårspray selvfølgelig også tilføre krøllerne hold.

Krøllecreme er heldigvis ganske nem at bruge. Og samtidig giver de fleste produkter god pleje og fugt til håret. Du kan bruge cremen i både det tørre som fugtige hår.

Krøllecreme i fugtigt hår

Du kan bruge cremen i det fugtige hår. Her krammer du creme og krøller i håndfladerne. For hårets skyld er lufttørring altid bedst, men de fleste af os bruger dog hårtørrer for tidens skyld. Brug svag hastighed og anvend en diffuser.

Lad være med at bruge krøllecreme i varmt hår f.eks. mens eller lige efter brug af krøllejern eller glattejern. Vent med at brug creme til håret er kølet af. Tyngden af produktet vil få de varme krøllerne til at falde ud.

Creme i tørt hår

Du kan også bruge krøllecreme i tørre lokker. Her bruges cremen til at genopfriske og give krøllerne glans og form. Samtidig kan du undgå kruset hår med et fugtgivende produkt som Moroccanoil eller Tigi cremer.

Krøllecreme til glat hår?

Lad være med at bruge krøllecreme i kombination med glattejern. Hvis håret ikke har en lille smule fald, vil du ikke have meget værdi ved at bruge krøllecreme i det glatte hår.

Glattejern der kan krølle og krøllejern er den nemmeste måde at få krøller i håret, hvis du ikke har dem fra naturen hånd. Og her vil creme være en god støtte til at låse krøllernes form endnu bedre.

Creme til mænd?

Alle produkter kan logisk nok også bruges til mænd. Men der er fremstillet styling produkter specifikt til mænd, hvor udvalget indenfor hudpleje og hårprodukter til mænd er stødt stigende.

Duften er den primære forskel mellem krøllecremer til mænd og de gængse modeller. Her er duften tilført en mere maskulin duft.

Lad være med at bruge for meget

Helt ligesom med balsam og andre styling produkter, så hold igen med mængden der bruges. Brug mindre ad gangen og tilfør mere hvis nødvendigt. For meget brug af produkter kan få håret til at se meget fedtet ud.

About the author