5 fede ideer til små hobbyprojekter

I en travl hverdag kan det være rart at have projekter, hvor man bare kan slå hjernen fra. Derfor er mange i vores ellers ekstremt digitale tidsalder gået tilbage til analoge hobbyprojekter. Der er nemlig noget helt særligt ved at sidde med noget mellem hænderne, som man selv har lavet. Hvis ikke man før har prøvet noget særligt af den slags, kan det dog være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor er der nedenfor forslag til 5 forskellige små hobbyprojekter, der kan give dig en smag på bare nogle af de måder, hvorpå du kan udfolde dig kreativt med ganske få og billige hobby artikler til hyggeprojektet

Strik karklude

Vi har strikket i generationer fordi det er både nyttigt og afslappende. Hvis du ikke før har strikket kan du altså med fordel lade din bedstemor eller lignende lære dig det og måske begynde på en karklud. Den kan tørre, selvom du taber et par masker.

Tegn et selvportræt

Alle børn tegner som var det nærmest et instinkt. Efterhånden er det dog som om vi glemmer glæden ved at tegne. Vi fortæller os selv, at kun de bedste bør fortsætte. Du kan dog sagtens tegne uden at være god, og intet motiv er bedre end dig selv. Køb et par billige hobby artikler til tegning og kom i gang.

Lav et genbrugs-monster

Du kan også for alvor slippe din barnlige side løs og lave et genbrugs-monster. Lige fra korkpropper til toiletruller, er der mange ting, vi bare smider ud. Med en limpistol og et par billige hobby artikler kan skraldet få nyt liv.

Sy et tæppe

Hvis du ikke er meget for at strikke, kan du i stedet prøve at sy. Særligt på maskine er det nemmere at gå til, men der findes mange diy hobbyartikler, der hjælper dig med at sy. Du kan for eksempel lave et varmt og personligt tæppe.

Find på dit helt eget projekt

Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig også vælge helt selv at definere dit hobbyprojekt. Tag et kig på de mange diy hobbyartikler på for eksempel Dreamshop2u.dk og lad dig inspirere. Så bliver det ikke mere kreativt. Det behøver nemlig ikke stå i en gammel bog eller på en hjemmeside for at være legitimt.

 

About the author