Dagens makeup - Monroe bon bons

Et tilbageblik på 2017

4ef0dde2-ad2b-42c3-8303-abe939f30157sigt, men også på det personlige plan for mig og min familie. Der er sket nogle ret store ting for mig i år – eller igen i år skal jeg måske sige, hvis I husker mine forrige år. Først bliver det mest om mig og derefter mere skønhedsrelateret.

Fødte Asger
Tilbage i januar blev jeg mor til endnu en skøn “lille” dreng. Asger kom til verden et par uger før termin med en kampvægt på 4 kg – så han var hele 900 gram mindre end storebroderen var. Så kort fortalt – en lille nips! Asger er i lige blevet 11 måneder gammel og har en kampvægt noget over 12 kg, det nåede han allerede for flere måneder siden, så han er altså godt i stand. Asger er en glad dreng, som er let til smil og grin og så elsker han sin storebror og er nok lidt af en “mors dreng” og en pyldrerøv. En dejlig buttet dreng med en minimal hårpragt og blå øjne efter sin far.

c3b7d3b7-1d56-4139-81a6-0e239a853d9bBarsel med mine dreng
Eftersom jeg blev mor til Asger først på året har jeg også været på barsel (og lidt ferie) i hele 2017 med begge mine drenge. Jeg har haft Karl på nu 2 år og 9 måneder hjemme hele tiden, hvilket jeg fandt ud af ikke var helt normalt i dagens Danmark, men jeg kunne ikke forestille mig det anderledes. Desuden har drengene allerede rigtig meget ud af hinanden – det er så fedt!
At være blevet mor til to på fuld tid betyder naturligvis også at antal blogindlæg desværre er faldet noget, mine unger og familie kommer før tid til bloggen, men jeg er glad for så mange stadig har lyst til at følge med – tak for det!

0710e8c1-a14a-4fac-8c16-57b40ea18767

Flyttet i et stort hus
Selv samme dag som jeg gik i fødsel med Asger var vi desuden ude at kigge hus og det endte faktisk med at vi fik solgt det gamle hus i en fart (intet mindre end to dage) og da Asger var 6-7 uger gammel flyttede vi ind i det “nye” og noget større hus. Vi bor stadig i Herning – på en endnu bedre placering – og min mand har masser af gør-det-selv projekter foran sig som han elsker. Vi er alle fire meget glade for huset og det passer bare perfekt til os og vores fremtidsplaner.

Mange forskellige hårfarver
Videre til noget af det der kendetegner bloggen lidt mere – skønhed! Her i 2017 er jeg nemlig gået fra min naturlige mørkeblonde hårfarve – til pink – til fersken (som jeg var VILD med!) – til blå, som senere blev grønt – til lyse reflekser – og nu næsten helt tilbage ved mit naturlige mørkblonde hår. I kan se billeder af de fleste hårfarver i min collage nedenfor af dagens makeup’er i 2017. Desuden går jeg og overvejer lidt at blive mørkhåret igen, men det kræver naturligvis lidt mere vedligeholdelse af farven og ikke mindst en lidt dyrere frisørregning.

c181aa70-c0c6-40f4-ac7d-caec35c24a12

Mere makeup på Instagram
2017 blev også året hvor jeg begyndte at gøre mere ud af at dele mine Dagens Makeup’er på Instagram @rikkehundal – det er platformen jo helt oplagt til. Desuden er det på Instagram jeg selv finder makeup inspiration i lange baner. Jeg vil dog være helt ærlig og sige at jeg har lidt vanskeligheder ved at øge mit følger-tal og vigtigere endnu likes på mine billeder. Måske fordi min profil har ændret indehold fra mere private billeder til næsten rent makeup looks. Så gode tips og tricks til at blive set af flere modtages med kys hånd – måske nogle af mine læsere er mere kyndige Instagram brugere end jeg selv.

Dagens makeup’er i 2017
Hvordan har året så set ud i makeup looks – jo, nu skal I bare se. Nedenfor har jeg udvalgt nogle af mine favorit looks fra hele året og de er præsenteret i kronologisk rækkefølge fra januar til december.

collage2

// Rikke

8 kommentarer

 • Lovisen

  Tak for året der er gået, jeg følger med både her og på Instagram. Jeg har to piger med 2,5 år imellem, og tog også den ældste ud af dagpleje da jeg fik den lille. Aldrig et øjeblik fortrød vi den beslutning, og aldrig oplevede vi søskende jalousi. Det var så dejligt at den store ikke skulle sendes ud af døren om morgenen, men at jeg havde 8 måneder hjemme med begge piger. Mange troede det var af nærighed vi valgte sådan, endnu flere kunne ikke forstå at Jeg orkede at have begge børn hjemme… jeg synes det var skønt. Pigerne sov også på samme værelse indtil den store var 9, det forstod folk heller ikke, vi havde jo to værelser…. Men vi brugte 1 som soveværelser til dem, hvor der ingen legesager var til at forstyrre, og så havde de et værelse til at lege i…. Nå lang besked jeg her fik skrevet… godt nytår…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lovisen!
   Hvor er det dejligt at høre du har været lige så glad for at have dine unger hjemme! For mig har det heller aldrig været noget jeg skulle overveje, selvfølgelig giver det mening at have sine unger hjemme nu hvor man har dem! Det er en fantastisk (og travl) tid! Mine drenge kommer også til at sove sammen når lillebror er stor nok til ikke at falde ud af den hjemmelavede hule/køjeseng – det bliver fedt og godt for ungerne! Her er heller ingen jalousi at spore…
   Dejligt med lange kommentarer også ind imellem – det er altid så skønt at høre lidt fra jer der læser med.
   Og ha et fantastisk nytår! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vil lige ønske du og familien et godt, spændende, nyt og berigende 2018:-)
  Du har et smukt hjem, en dejlig familie og jeg synes du er smukkest med den røde/kobberfarve i håret.
  Tak for alle indlæg og inspiration i år og held og lykke med 2018:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Tina! …for alle de søde ord! Og jeg kan kun sige i lige måde, håber du får en fantastisk aften i morgen og ikke mindst et fantastisk 2018! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh han er lækker ham Ansgar og sikke sød storebroderen er ❤️ Du har lige fået en ny følger på insta 😉 Mit tip til Instagram er at søge på Pinterest . Der er mange gode guides til, at få flere følgere uden at skulle købe dem. Der udover kan man evt. kigge på sit feed og måske prøve at ændre lidt på dette, for at få flere følgere 🙂 Appen Preview er f.eks. rigtig god til , at planlægge de billeder der skal på Instagram 👍🏻
  Rigtig godt nytår til dig og din familie 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Elsker at følge med men ville meget gerne have du fjerner den lange dims i siden med arkiv. Kan kun læse halvdelen af dit indlæg her på iPad 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie…
   Jeg har lige fjernet arkivet – så må jeg se hvordan jeg løser det på længere sigt! Tak for kommentaren… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Monroe bon bons