Kat Von D Matte Metal Palette

Barsels-stilhed på bloggen

picSå blev det tid til lidt stilhed pga. barsel her på bloggen! Onsdag kl. 3.45 kom min anden søn Asger nemlig til verdenen halvanden uges tid før termin, hvilket min krop og jeg var rigtig glade for. Den lille fyr er kun 4000 gram og taget i betragtning af at vores ældste Karl var knap 5 kg, så er han jo en bette skid.

Jeg vil blot dele min glæde med jer, samt gøre opmærksom på, hvorfor bloggen muligvis ikke har min fulde opmærksomhed i disse dage. Min hverdag kommer nu til at bestå af barsel, hvor jeg har begge drenge hjemme hos mig så jeg er meget spændt på hvordan min tid til bloggen kommer til at være – det kan jeg jo kun gætte på. Uanset så lover jeg at det ikke bliver enden på RikkesMakeupBlog, bloggen er jo også “min lille baby”, men en baby som kommer i tredje række… 😉

God søndag alle I skønne læsere – tak fordi I følger med, det er en meget vigtig del af at det bliver ved med at være sjovt at blogge! 🙂

// Rikke

13 kommentarer

 • Majbritt

  Tillykke med endnu en guldklump, han ser rigtig nuser ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med din smukke søn:-)
  Og hold nu op du føder store børn:-)
  Nyd hinanden og din barsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Stort tillykke med jeres Asger! Hvor er han dog fin 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Pedersen

  Tillykke med den lille skønne trold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor dejligt og hvor er han dog fin og nuttet! Mange gange tillykke til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin vs

  Stort kæmpe tillykke ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Årh kæmpe stort tillykke, hvor er han bare fin!
  Synes i øvrigt at Asger er sådan et flot navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kian

  Tillykke tillykke med den lille ny 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Tillykke med lille Asger – Han ser fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Berg Holm Andersen

  Stort tillykke – han er skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Stort tillykke!Du er fantastisk inspirerende og jeg elsker at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Tillykke med din lille fine søn! Nyd tiden som går så hurtig! Alt det bedste til jer! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D Matte Metal Palette