Find den rette type foundation 2.0

Jeans går aldrig af mode – det gør blå neglelak vel heller ikke??

DSC07978*Produkterne er modtaget til test*

Nej, hvor tiden dog render fra mig – jeg får jo slet ikke blogget alt det jeg vil og jeg har en alt for lang liste af spændende indlæg og produkter jeg skal have præsenteret for jer! Jeg har simpelthen lidt for travlt for tiden og det vender nok ikke lige foreløbig, så det med ét blogindlæg om dagen kan jeg godt skyde en pil efter i øjeblikket, dog håber jeg I stadig har lyst til at følge med.

Nå – til det, det egentlig handler om. For nogle uger siden dumpede en pakke ind med disse seks blå neglelakker. Jeg tror nok jeg så lidt sjov ud i ansigtet da jeg fik sendt fem lakker i (næsten) ens farve, det har jeg ikke set før – ikke som en kollektion i hvert fald. For det er lige hvad disse er, #jeanious hedder den! Sjovt! …og efter lidt nærmere studie af de seks neglelakker er jeg ret vild med idéen og ikke mindst lakkerne.

Jeans og denim går vel aldrig af modet? Nej, vel – og det gør blå neglelak vel heller ikke, faktisk er det min yndlingsfarve i neglelak! Faktisk har jeg ikke tænkt videre over hvorfor, men det er jo egentlig ret praktisk når nu jeg bruger en del blå jeans til daglig. Idéen med kollektionen her fra IsaDora er desuden at der er en farve for enhver smag, ligesom der findes jeans for enhver smag, flared, stone washed, boot cut eller mere en slim fit!DSC07974Er vild med samtlige farver – og så ser de jo faktisk heller ikke helt dumme ud sammen, så man kan jo sagtens blande dem lidt på neglene. Farverne får I lige én for én:

  • 525 Hot Legs – mørkeblå med masser af shimmer og metallic effekt
  • 833 Bootcut – dyb mørkeblå med mat finish
  • 136 Rugged Wear – mørkeblå med fyldigt sølv glimmer
  • 524 Slim Fit – klassisk blå med creme finish
  • 832 Flared – lyseblå med lysreflekterende pigmenter og mat finish
  • 523 Stone Washed – lyseblå med creme finish

Hvilken #jeanious pige er du?? Jeg tror nok jeg er blåde en Bootcut, Rugged Wear, Flared og Stone Washed pige – kan ikke vælge!DSC07953Lakkerne kom i handlen for et par uger siden og forhandles udelukkende hos Magasin på Kgs. Nytrov – super ærgerligt for os der ikke lige bor i nærheden! Jeg kan desværre ikke umiddelbart finde dem online, giv endelig lyd, hvis du kan. IsaDora Jeanious Nail Polish Collection kan købes for 79 kr pr styk.

// Rikke

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find den rette type foundation 2.0