Dagens makeup - Glædelig jul!

Makeup video: Nytårsmakeup 2015

Collage

Så er der kun få dage tilbage inden vi skriver 2016 – så det er altså tid til at tænke på makeup’en til nytårsaften 2015! Jeg er rigtig glad for den nytårs makeup som jeg har strikket sammen til jer i en makeup video tutorial og desværre voldsomt ærgerlig over at må fortælle at sidste del af makeup’en på mystisk vis er gået tabt. Jeg har dog beskrevet de sidste få trin med tekst til sidst i videoen og nedenfor kan I se billede af produkterne samt liste.

DSC05904

Hud:
Clinique Anti-blemish Solution BB Cream
bareMinerals Original SPF15 Foundation
Urban Decay Naked Skin Concealer
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Øjne:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Clinique Skinny Stick, Black
Urban Decay Naked Smokey Palette; Thiteen, Combust, Armor & Black Market
e.l.f. Glitter Primer
H&M Glitter Dust, Cathrine Wheel
Kat Von D Tattoo Liner, Trooper
Clinique Chubby Lash Fatening Mascara, Jumbo Jet
Depend Kunstige Vipper 4775 Kayla
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo, Medium Brown 

Læber, kinder og kontur:
Benefit Hoola Bronzing Powder
gloMinerals Blush, Paradise
Youngblood Lunar Dust, Twilight
e.l.f. Mineral Lipstick, Pouty Petal

Hvis du ikke lige ligger inde med e.l.f. Glitter Primer til at sætte glimmeret fast med så kan man f.eks. bruge en glimmer eyeliner til at klistre glimmeret fast med eller lignende. Man kan også bruge Make Up For Ever Aqua Seal eller vandbaseret glidecreme – man må gerne være lidt kreativ!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

 • Stine

  Så flot øjenmakeup! Det glitter er super flot. Må i H og M i morgen. Tror du man kan bruge vippelim til at få det til at hænge ved? Det har jeg på lager 🙂 Hvis jeg må sige lidt til videoen; hvis du ikke zoomer så meget ind på øjet, kan man bedre se hvad du laver, når du kigger ned på spejlet (i stedet for at se din pande så meget), og så kunne du måske vise hvilken nuance i paletten du dypper i eller siger farvens navn 🙂 Håber du tager det konstruktivt. Det er sådan ment 🙂 Godt nytår, Rikke. Tak for mange gode indlæg i år. Imponerende antal taget i betragtning at du har lille Karl at tage dig af 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine!
   Tusind tak for de rosende ord!
   Vippelim er ikke helt det samme synes jeg ikke – det kommer til at klistre når du åbner/lukker dine øjne hvis der er nogle steder der ikke lige er kommet lim på! Men du kan evt give det et forsøg, for at se om det fungerer for dig inden d. 31.!
   Du må hjertens gerne smide noget konstruktiv kritik i min retning – er helt klar over det går galt fordi jeg har zoomet for meget ind eller fordi jeg ikke lige får tjekket at mit øje nu er i kameraet! Jeg er stadig ved at øve mig og lære af mine forrige videoer for at lave noget der er helt godt! Denne gang gik det blot lidt galt til sidst – så der var derfor jeg kun fokuserede på det! Jeg øver og håber på at få lavet bedre videoer! Uanset – så tager jeg gerne imod konstruktivt kritik!
   Og tusind tak for roserne – det kræver lidt med en lille fyr på armen, men jeg nyder stadig at blogge og derfor finder jeg tid til det!
   Godt nytår!!
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Glædelig jul!