Dagens makeup - Risqué

Min efterårs foundation: Max Factor Whipped Creme

 photo DSC04447_zpscvgswh5f.jpgDe sidste par måneder har jeg genfundet glæden ved en gammel foundation fra Max Factor – det er faktisk endt med at jeg har brugt den næsten dagligt i oktober måned. Det sker ikke så ofte med de våde foundations længere, men denne her kan altså noget og gør noget godt for mig!

Max Factor Whipped Creme Foundation er ikke specielt ny på markedet, men alligevel fortjener den altså en plads her på bloggen. Det er en foundation med medium til fuld dækevne – på “efter-billedet” nedenfor har jeg ikke brugt andet og som I kan se så dækker den rigtig fint. Desuden har den et næsten mat finish uden at huden ser død ud og sidst men absolut ikke mindst så holder den ret godt. Tre egenskaber som er vigtigt for mig i en god hverdags foundation i øjbelikket – høj dækevne, mat finish og god holdbarhed.

Jeg vil dog ikke anbefale denne foundation, hvis man har tør hud da jeg tror den vil få huden til at se endnu mere tør ud og sætte sig, hvis man har lidt tørre hudflager. Konsistensen er lidt som en tør mousse, hvilket ellers fungerer rigtig godt på en god fugtet hud.

 photo Foslashr efter Collage_zpsfcoiq1jl.jpgJeg bruger Real Techniques Expert Face Brush til at påføre den og arbejde den godt ind i huden – hvis du modtager GOODIEBOX, så fik du den sikkert i den seneste box!

Farven jeg bruger er 45 Warm Almond og har været rigtig god fordi jeg stadig har lidt farve fra min ferie syd på for en måned siden. Den svarer cirka til bareMinerals Light W15 eller Urban Decay Light Neutral.

Det gode ved Max Factor er desuden at det er let tilgængeligt, du kan købe det mange steder, f.eks. Matas, større supermarkeder og flere steder på nettet. Normalprisen er 119 kroner, men på BilligVoks.dk kan du købe den for bare 49 kroner – absolut pengene værd!!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Line

  Hej Rikke! Jeg blev ellers vildt fristet af denne foundation efter din anmeldelse, men jeg lider af tør hud og især denne tid har jeg en del “flager og skaller” i hovedet. Har du en ide om, hvilken foundation der er god til tør hud, så den ikke sætter sig i det tørre? 🙂 Mvh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Rikke
  Kender du noget til makeupgeeks øjenskygger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mathilde!
   Har aldrig selv prøvet dem – kun læst og hørt om dem på nettet! 🙂 Men umiddelbart har jeg fået et godt indtryk af dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Risqué