To gode sommerrabatter: Escentual & Yves Rocher

Palmolive skumhåndsæbe – husk god håndhygiejne!

 photo DSC03181_zpsn0ep8cj6.jpgDet er helt basal viden at vi skal vaske vores hænder når vi har været på toilettet og når vi arbejder med madvarer. Alligevel vasker hver 5. dansker ikke hænder efter toiletbesøg når man har tisset og hver 20. gør ikke når de har “lumret” på toilettet! Jeg synes disse tal er temmelig ulækre – tænk på alle bakterierne, det er tilmed egoistisk at gå rundt og sprede dem til os andre også!

Jeg ved da godt det er kedeligt at vaske hænder, men jeg har faktisk opdaget at jeg selv vasker lidt oftere når jeg står i køkkenet efter at jeg har sat Palmoliv Magic Softness Foaming Handwash ved håndvasken. Det er der to gode grunde til:

 • Det er da lidt sjovere når der kommer skum ud af dispensoren – selv for en voksen!
 • Håndsæbeskummen har tilmed en blød og lækker konsistens og jeg synes egentlig at der går længere tid før mine hænder udtørre.

 photo DSC03188_zpsl7yeyo2e.jpgSelvom jeg ikke selv har børn der skal lære at vaske hænder, så kan jeg da kun forestille mig sådan en skumhåndsæbe gør det lidt sjovere og mere interessant at huske at vaske hænder – mon ikke?

Palmoliv Magic Softness Foaming Handwash kan købes i diverse supermarkeder eller på Nemlig.com og fås i tre forskellige varianter, jasmin (den på billedet), mandarin og hindbær. Jasmin varianten ligger til 20 kroner og de andre to til 30 kroner.

2 kommentarer

 • HeLene

  Ja, den er virkelig god, men jeg foretrækker uden parfume, da jeg har børn som bruger sæben, så det løste jeg gennem at genbruge flasken og fylde den med 50% uparfumeret øko sæge uden sls og 50% distilleret vand. Vupti, samme sæbe, uden parfume og meget blød mod hænderne! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God idé at lave sin egen også Helene! Kan dine børn ikke tåle parfume eller er de i højrisiko for at få parfumeallergi? Ved du om man kan købe uparfumeret sæbe, som ikke er økologisk – for så var det da værd at overveje det også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To gode sommerrabatter: Escentual & Yves Rocher