Clinique Anti Blemish Solutions BB Cream SPF40

Håndscrub er undervurderet: Rituals Miracle Scrub

 photo DSC01989_zpsk5rdp3ng.jpgNår mine hænder føles tørre eller jeg oplever min håndcreme ikke rigtig trænger effektivt ind så bruger jeg min håndscrub – i øjeblikket er det denne fra Rituals, som er hel fantastisk og hel sikkert bliver genkøbt! Først og fremmest er det en god scrub og derudover så giver den ovenikøbet rigelig fugt og man føler faktisk ikke trang til at smøre hænderne ind med håndcreme lige efter.

Håndscrub er virkelig undervurderet – det er sjældent jeg støder på dem, både på blogs og i butikkerne. Af samme grund er det også ganske få håndscrub jeg har prøvet. Når det så er sagt så er denne håndscrub fra Rituals hel fantastisk.

Jeg trykker en lille klat, svarende til den på billedet nedenfor, ud på håndryggen og gnubber scrubben godt ind mellem mine hænder og fingre. Når jeg føler mine hænder er scrubbet godt igennem med de fine korn, skyller jeg mine hænder af. Hænderne efterlades med et lag, der føles som en mellemting mellem olie og fedtcreme. Herefter tørrer jeg mine hænder i et håndklæde så de ikke længere er våde – fedt/olie laget kan stadig mærket, men føles ikke klistret og smitter ikke af når man rører ved ting. Hænderne føles ganske enkelt super bløde og gennemfugtede – meget bedre end hvad man får ud af en almindelig håndcreme uanset om den er tynd eller fed!

 photo DSC01987_zpsx6duxydc.jpgGanske enkelt en fantastisk scrub til de tørre hænder – eller bare hvis du ønsker de skal være lidt blødere! Det er lidt som et to i én produkt; scrub og fugt i én! Hel sikkert en genkøber, som jeg ikke kan lade være med at spare lidt på!

Rituals Miracle Scrub kan bl.a. købes i Magasin – normalprisen er 105 kroner for 75 mL, lige nu er den dog på tilbud til 84 kroner! Alle pengene værd, specielt hvis du døjer med tørre hænder!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

8 kommentarer

 • Chris

  Lyder lækker… Bruger du håndcreme udover scrubben og kan du anbefale en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Chris! Når jeg lige har brugt scrubben er det slet ikke nødvendigt med håndcreme – det bruger jeg først når jeg føler det er nødvendigt… Har ikke lige en specifik – synes der er mange gode på markedet, er der noget bestemt du er ude efter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris

   En god til tørre hænder… Bruger pt. The Body Shops HEMP HAND PROTECTOR som er rigtig god til prisen. 99,00 kr for 100 ml. Men det kunne jo være at du havde en favorit

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Chris! Jeg har som sådan ikke nogen fortrukken håndcreme – og jeg skulle faktisk lige til at nævne Hemp fra The Body Shop! Alternativt så er jeg i øjeblikket i gang med en der minder mig meget om den i konsistens og “dårlig lugt”, men som er rigtig god og fugtgivende! 🙂 LA Bruket Håndcreme – 139 kroner for 70 mL, så den er desværre lidt dyrere, men også rigtig god!
   http://m.luxoliving.dk/la-bruket-haandcreme-bergamott/patchouli-70-ml/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lyder lækker, jeg trænger også til en god håndscrub efter den lange vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Ella

  Hvis du mangler en rigtig god håndcreme, så kan jeg varmt anbefale den fra Raunsborg (http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/), som trænger ind i huden med det samme. Jeg har også prøvet håndcremer (især de fede og billige), som mest af alt bare ligger sig som et fedtet lag oven på huden.

  Bare et tip:-)

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Anti Blemish Solutions BB Cream SPF40