Video tutorial: 5 basis øjenskygge teknikker

Husk SPF på læberne: Gordani Gold Portofino Lip Gloss SPF 15

 photo DSC08155_zps5c15966b.jpg

 

Jeg er egentlig ret okay til at huske min solcreme på kroppen og i ansigtet – men mine læber glemmer jeg desværre ofte og så gør de rigtig ondt! Derfor er jeg rigtig glad for disse to skønheder fra Oriflame Gordani Gold Portofino Lip Gloss SPF 15. Alternativt bruger jeg en læbepomade med SPF – men synes desværre ikke der er så mange solbeskyttende læbeprodukter på markedet.

Hvis vi kigger lidt nærmere på disse to lip gloss, så findes de i to virkelig flotte farver: Tender Rose og Delicate Coral begge med diskret glimmer. Desuden giver de en pæn diskret farve på læberne og klistrer ikke.

Jeg har brugt disse to gloss de sidste par måneder nu og har ingen problemer haft med solskoldede læber – desuden synes jeg også at lip gloss er et perfekt produkt til at blive lidt sommer lækker! Og selve indpakningen er super flot..

Desværre har jeg netop opdaget i skrivende stund at den koralfarvede gloss ikke er på lager i øjeblikket – men hold øje med siden. De forhandles på Oriflame.dk til 142 kroner for 12 mL, hvilket jeg desværre synes er temmelig dyrt for læbeprodukter – men Oriflame kører ind i mellem tilbud, så der er endnu en grund til at holde øje med shoppen!

Så husk lige de der læber når I skal ud og nyde solen i dag – og på jeres ferie! Og rigtig god solskinsdag!

 photo DSC08159_zps4d49682d.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: 5 basis øjenskygge teknikker