Dagens makeup - Muted Burgundy-Plum

MAC 15x neutrals – færdigsamlede paletter

 photo 1_zps7a09e587.jpg

Jeg har i denne uge været et smut i Hamborg på den førende kosmetik-ingrediens messe In-Cosmetics – meget spænende! Hvad der var endnu mere spænende var at jeg desuden aflagde den nærmeste MAC store et visit og til min store glæde fandt disse to færdigsamlede paletter, hhv. en med kolde og en med varme neutrale nuancer.

Jeg er ikke den store MAC ekspert, men anede ikke man kunne få de store 15x paletter færdigsamlede. Disse to skulle være kommet frem her i foråret og indeholder flest nye øjenskygger, nogle relancerede og nogle få øjenskygger som er fast i MAC sortimentet. Jeg er så imponeret over, hvor flotte de to paletter er – jeg elsker bare dem begge to og i særdeleshed at de begge indeholder en række med rødlig-tonede neutrale øjenskygger, som jeg brugte i min makeup fra i går, se her! Desuden er der et godt mix af øjenskygger, lige fram matte, til satin, frost, lustre, velvet og veluxe pearl finish.

Lad os først se på paletten med de kolde nuancer (fra venstre mod højre, oppefra og ned):

Flounce (Mat) kalket sart lyserød – Ny
Sweet Allure (Satin) blød lyserød – Ny
Sun Tweaked (Frost) blød frost koral – Ny
After Dusk (Veluxe Pearl) mellemfarvet lyserød – Ny
Blackberry (Mat) dæmpet bordeaux brun – Fast sortiment

Pick Me Up (Mat) bleg elfenben – Ny
Crushed Clove (Frost) beskidt gylden oliven – Ny
Cozy Grey (Mat) kold grå – Ny
Deception (Frost) chokolade guld – Ny
Brun (Satin) dæmpet sorted brun – Fast sortiment

Silver Fog (Lustre) skinnende hvid-sølv – Ny
French Clay (Frost) hvid-grå – Ny
Cumulus (Frost) beskidt grå trækul – Relancering
Pearled Earth (Veluxe Pearl) dyb blå-grå – Ny
Black Tied (Velvet) sort med sølv glimmer – Fast sortiment

 photo 2_zps6509eba5.jpg

 photo coolswatches_zps49986b70.jpg

Og så paletten med de varme nuancer (fra venstre mod højre, oppefra og ned):

Hey Metallic coral (Veluxe Pearl) – Relancering
Warm Breeze Pastel coral (Satin) – Ny
Gingersnap Deep rosy pink (Frost) – Ny
Dark Brew Deep chocolate with pink pearl (Velvet) – Ny
Dance in the Dark Dark brown (Matte) – Relancering

Brule Soft creamy beige (Satin) – Fast sortiment
Vanilla Extract Soft warm yellow beige (Frost) – Ny
Honey Lust Bronze-dipped peach (Lustre) – Fast sortiment
Amber Lights Peachy-brown with shimmer (Frost) – Fast sortiment
Saddle Golden orange brown (Matte) – Fast sortiment

Lemon Tart Metallic gold (Veluxe Pearl) – Ny
Butterfudge
 Dirty mocha with gold pearl (Satin) – Ny
Creative Copper 
Frosted gold (Lustre) – Relancering
Unwind 
Dirty olive (Veluxe Pearl) – Ny
Divine Decadence
 Soft bronze (Velvet) – Relancering

 photo 3_zps4eb5fcb4.jpg

 photo warmswatches_zps8ce255e7.jpgTil forskel fra mine eksisterende saml-selv paletter fra MAC så er langt største delen af disse øjenskygger rigtig gode og pigmenterede – så jeg er bare SÅ godt tilfreds! Det jeg til gengæld ikke synes er skide smart er at øjenskyggerne ikke kan tages op, som ved de almindelige saml-selv paletter – hvad gør man så når man har brugt én af øjenskyggerne helt og gerne vil have fyldt op med en ny?

Paletterne skulle kunne købes i MAC Stores og MAC Pro Stores – så vidt jeg ved er det altså kun på Købmagergade 38 i København, hvis det skal være indenfor landets grænser. Ellers er det altså værd at tage et smut over grænsen ned til vores tyske naboer, som jeg gjorde, for jeg smed altså kun omkring 1.000 danske kroner for hver af paletterne – cirka halv pris, af hvis man skulle købe øjenskyggerne og paletten enkeltvis!

…kan godt love at I kommer til at se en del “Dagens Makeup” indlæg fremover med disse paletter! 🙂

6 kommentarer

 • Ida

  Og mig som ville spare.. – Mit næste køb er bestemt!

  – Hvilken en vil du anbefale til blå øjne?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida!
   Uh, ja – det beklager jeg… Hehe… Kender det alt for godt! Personligt kigger jeg ikke så meget på øjnene alene, men på helheden… Om du er en kold eller varm pige! Er dine blå øjne varme eller kolde? Har din hud en rosa eller beige undertone? Bruger du mest sølv eller guld smykker? Bruger du mest hvidt eller knækket hvidt tøj? Du kan lade disse spørgsmål være med til at afgøre om du er kold (rosa/lyserød undertone, sølv smykker, hvid tøj) eller varm (beige undertone, guld smykker, knækket hvid tøj)! Hvis du f.eks. finder ud af at du er kold, så vil jeg klart købe den kolde palette – og omvendt med den varme! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine og flotte! 🙂

  Kig gerne forbi min blog her, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine – så mange skønne farver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa…. De er så flotte! Selvom jeg synes jeg efterhånden tager nogle udmærket billeder, så synes jeg ikke en gang at disse giver paletterne den ret de skal have! De er nemlig endnu flottere live… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Muted Burgundy-Plum