NUTE giveaway vinder

3 produkter fra Bioderma – hvad mere behøver man?

 photo DSC06683_zpsbdda7aba.jpg

Det kan gøres virkelig simpel – mine hudpleje rutiner er i virkeligheden ikke super komplicerede! For tiden bruger jeg oftest blot disse tre ting; Bioderma Soothing Cream, Eye Contour Gel og Michelle Solution – alle fra Sensibio serien til sensitiv hud.

Om morgenen vasker jeg mit ansigt i vand, dupper forsigtigt mit ansigt tørt med et håndklæde og bruger min ansigtscreme og øjnecreme fra Bioderma.

Om aftenen fjerner jeg min makeup med den bedste makeupfjerner på markedet her og fugter huden med ansigtscremen og øjencremen.

Simplere bliver det vist ikke – og mere er ikke nødvendigt, hvis man spørger mig!

Noget af det gode ved cremerne er at de er på tube, så man sikre hygiejnen er i top. Spar lidt penge på mange og dyre produkter og brug nogle enkelte effektive… Som jeg allerede har fortalt forhandles et mindre sortiment af Bioderma’s produkter på udvalgte apoteker landet over, samt på Apoteket-online.dk!

De kan købes noget billigere på nettet – på Escentual.com til cirka 45 kroner for 100 mL, 90 kroner for 250 mL eller 130 kroner for 500 mL (denne køber jeg altid, men kan ikke købes på det danske apotek). Ansigtscremen ligger ligger ligeledes til 130 kroner for 40 mL her og øjencremen til 130 kroner for 15 mL her.

Synes det er super billigt – hvis man lægger de tre produkter sammen, så koster det lige under 400 kroner for en hel hudplejeserie og det er endda med den store flaske makeupfjerner!! Fuldt ud pengene værd – jeg ELSKER Bioderma! 🙂

 photo DSC06686_zps857d3dc2.jpg

Indlægger indeholder affiliate links, som giver mig kommission ved eventuelle salg og på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen.

6 kommentarer

 • Maja

  Ih. Jeg vil så gerne eje det, men jeg kan ikke tåle parfume. Ved du om det er med eller uden? Jeg håber du har tid til at svare, for jeg synes ikke at kunne finde svaret andet sted. knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maja!
   Alle produkterne er uden parfume… Så du kan roligt gå i krig Maja! 🙂 Håber du bliver rigtig glad for dem…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville slet ikke kunne leve uden min makeupfjerner fra Bioderma! Det er jo så skønt at vi kan få det i Danmark snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg prøvede Bioderma make up fjerneren. Og syncs altså IKKE at den kan bruges til øjnene hvis man har vandfast mascara på. Så måtte jeg altså have fat i SEPHORA’s make up fjerner med olie i, som jeg også stærkt anbefaler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria!
   Hvad er det for en mascara du bruger? Ked af det ikke fungerer for dig… Personligt er jeg ikke den største fan af olie-makeupfjernere efter at være gået over til Bioderma, men det er nu en gang nok nogen af de eneste der fungerer til vandfast mascara.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUTE giveaway vinder