Battle: Eucerin vs Bioderma makeup fjerner

Dagens makeup – Husk solbeskyttelse

 photo DSC01240_zps8a60cf46.jpg

Der her været noget stille på bloggen her de sidste dage, men det er absolut ikke fordi jeg er gået på sommerferie endnu, tvært imod. De sidste tre dage, samt til og med søndag, har jeg været på job i Randers, hvor der bliver sendt EM i Beach Håndbold – og sikke et forrygende vejr det har været.

Med hele lange dage i solen bærer jeg ikke meget makeup, da det jo gerne må passe til vejret, men absolut også fordi det hurtigt bliver træls at se på når man har det varmt;

  • En let foundation – mineral foundation fra bareMinerals eller en farvet dagcreme fra Madará, samt en concealer hvor det er nødvendigt at dække og under øjnene. 
  • Farve til kinderne – for mig er det et absolut must med blush så man ikke ser død ud, det er som om det puster liv til ansigtet, jeg bruger selvfølgelig min nye yndlings fra Oriflame Classic Rose.
  • Kant til ansigtet – skaber jeg ved at markere mine bryn let, hvor de ser hullede ud med en mat brun pudder skygge.
  • Naturligvis mascara – så øjnene ikke bliver væk, og en holdbar en af slagsen, nemlig min favorit i øjeblikket Wonder Lash fra Oriflame.
  • Lidt liv til læberne – men lidt glans for en ganske almindelig læbepomade som giver god fugt, jeg har brugt Forever Aloe Lips.

Der er stadig flere soldage i vente, så skønt, så husk lige solbeskyttelsen;

  • Beskyt dit hår mod solen, enten med et beskyttende produkt, en hat eller et tørklæde, her bruger jeg Alterna Bamboo UV+.
  • Beskyt din krop mod solen, specielt udsatte steder så som skuldrene, jeg bruger i øjeblikket Forevers Aloe Sunscreen Spray SPF 30.
  • Beskyt dit ansigt mod solen, selvom der måske er SPF i din dagcreme og makeup så bruger man kun et tyndt lag i ansigtet, hvorfor det er en god idé i dette vejr at bruge en god solcreme under makeup’en, jeg bruger Clinique Sun SPF 30 Face Cream.
  • Beskyt dine læber mod solen – dette er noget af det jeg nogen gange slev kan glemme og som jeg hurtigt mærker efter en lang dag i solen, brug gerne en læbepomade med SPF.

 photo 2013-07-09172309_zpsdeb34588.jpg

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Battle: Eucerin vs Bioderma makeup fjerner