Nars Pierre Hardy Collection - Easy Walking Nail Polish

Bioderma – Den ultimative makeup fjerner

 photo DSC00845_zpsbb1e54fd.jpg

De af jer som følger andre beauty blogs må have set denne franske Bioderma flaske før – og har sikkert også læst at den skulle være helt fantastisk. Selvom jeg er bagefter de andre så bliver jeg naturligvis også nødt til at prøve og se hvorfor den er blevet hyped sådan – denne makeup fjerner tåler gerne endnu mere omtale!

Jeg har KUN positive ting at sige om denne makeup fjerner:

 • Flasken – først er der den gennemsigtige flaske, som gør det let at se hvor meget man har tilbage og ikke mindst låget som har et tilpas størrelse hul som gør det meget let at dosere både på en vatrondel og på en vatpind, intet går til spilde. 
 • Konsistens – selve produktet minder mig mest om almindelig vand, det er lige så flydende og mærkes ligesådan, intet fedteri eller klister.
 • Effektiv – og så til det måske aller vigtigste punkt, her gør den det også helt til et 13-tal (ja, for 12 er altså ikke nok). For en normal dagsmakeup med øjenskygge og mascara bruger jeg kun én vatrondel (bruger begge sider) halvt fugtet med Bioderma og det er nok til begge øjne og uden man får sorte skygger, det hele kommer med. Vildt ikke?!
 • Skånsom – desuden er den meget skånsom, hvilket er dejligt til mine sarte øjne og når jeg bruger meget makeup. Den er lige så skånsom som vand, hvis man kan sige det, man mærker den overhovedet ikke og den sviger ikke i øjnene.
 • Finish – som prikken over i’et, så efterlader den intet rest produkt, igen; det er fuldstændig som havde det været vand og huden virker ikke udtørret. Man er klar og parat til at gå i seng eller lægge en ny makeup.
 • Pris – de fleste store makeup fjernere jeg ejer i forvejen er på omkring 200 mL, så der er virkelig til meget lang tid i den største Bioderma flaske på 500 mL. Du kan købe den til omkring 130 kroner på engelske Escentual.com for de 500 mL. Jeg selv har købt nogle små rejse flakser, hvor jeg har hældt Bioderma i – én til mit professionelle makeup kit og én til når jeg selv skal på farten – for den er jo lidt stor sådan en halv liters flaske.

Tilbage at sige er bare – en intet mindre end fantastisk makeup fjerner som ingen anden makeup fjerner kan nå til sokkeholderne. Kan ikke forestille mig noget der kunne være bedre, for denne scorer top karakter på alle fronter. Så prøv den!! Og skal du på sommerferie i Frankrig har du slet ingen undskyldning – her er den endnu billigere!!

Dette indlæg indeholder affiliate links som giver mig kommission ved eventuelle salg, på den måde kan du støtte mit arbejde her på bloggen.

14 kommentarer

 • Hej Rikke,
  Jeg skal til Sydfrankrig næste måned, og jeg vil helt sikkert købe en flaske med hjem! Er det bare på apoteket, man kan finde den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Shanice!
   Fedt – det skal du da hel sikkert så! Ærligt, så har jeg ikke selv været i Frankrig før, men tror den kan købes på apoteket ja, men sikkert også mange andre steder – har lidt på fornemmelsen at den er ret let tilgængelig dernede! Og rigtig god tur… 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeps, det er på apoteket at den skal findes! 🙂 Faktisk er der ikke så mange matas-lignende butikker i Frankrig som man skulle tro, men til gengæld vrimler det med apoteker. Jeg måtte dog på fire forskellige apoteker i Provence for at finde den. Men der gav jeg vist 10€ for 500 ml. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt – tusind tak for svaret Helle!! Det er også bare super billigt altså – og der er jo så meget I flaksen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria D

  Jeg elsker den også og den er lige nu på tilbud på http://www.escentual.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Feeedt Maria! Tusind tak for tippet… Nu er der ingen undskyldninger længere… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig fuldstændig ret. Den er fantastisk! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg afhængig af, at mine makeup-fjerner kan fjerne vandfast mascara, fordi jeg bruger vandfast mascara hver dag grundet fedtet hud under øjnene. Fjerner denne Bioderma også vandfast makeup ligeså godt som ikke-vandfast makeup? Jeg har i flere år brugt L’Oréal Dermo-Expertise Eye & Lip Makeup Remover som virker virkelig virkelig godt til vandfast makeup – desværre efterlader den meget olie på huden, selvom der står på den at den er “non-greasy”.

  Så for at gøre en lang historie kort; ville du anbefale Bioderma til vandfast makeup? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Daisy!!
   Jeg bruger aldrig selv vandfast mascara så kan derfor ikke tale af erfaring – dog tager den alt andet jeg bruger der er vandfast, eyelinere og lignende. Kan forestille mig at det er det mest vanskelige at fjerne, men tror også, hvis du sørger for at lade Bioderma opløse den vandfaste mascara at den kan tage den – kan ikke forestille mig andet! Men som sagt jeg kan ikke sige det med 100 % sikkerhed, kan dog læse mig til at den kan tage vandfast mascara.
   Uanset så synes jeg du skal give det et forsøg… 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay, jamen så er det måske noget jeg skal havet prøvet af 🙂

   Tak for svar, og forresten så synes jeg at din blog er super fin, og elsker at tjekke din “dagens makeup” ud for selv at få inspiration til fremtidige makeup-looks! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det synes jeg i hvert fald du skal!! 🙂 Og så lidt – tusind tak for de søde ord – rigtig glad for du kan lide “Dagens makeup”, det er ikke de indlæg jeg får mest respons på, men tænker det er fordi man blot bruger det til inspiration som det netop også er tiltænkt… SÅ tak!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B

  Jeg kan simpelthen ikke få den til at virke til vandfast mascara!? 🙁
  Den virker fint til at fjerne skygger, blyanter osv, men den går altså voldsomt fallit til min vandfaste mascara, jeg bruger Chanels intimidate (eller hvordan det nu staves :P) og den vil ikke tage den af! Der var Sephoras make up fjerner langt bedre, og efter jeg fandt den rigtige teknik til at tage det af (lade det fugte vipperne) vil jeg vove at påstå mine vipper er blevet længere! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, øv, øv – det er jeg ked af at høre… Den virker fint på mit vandfaste makeup, bruger dog ikke vandfast mascara som sagt. Håber ikke det er helt spildt at du har købt den – den virker vel fint for dig til resten af ansigtet? Har du brugt Sephoras gel makeup fjerner?! – den er jeg i hvert fald også fan af! Men det lyder da ellers dejligt med længere vipper… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nars Pierre Hardy Collection - Easy Walking Nail Polish