Dagens makeup - Rusty

Makeup så du ikke længere ser syg ud…

 photo syg-jpg_zps581700f6.jpg

Det er sæson for sygdom og jeg synes virkelig der er mange der har været syge i år, måske nogen flere gange. Vi kan jo ikke blive ved med at sætte livet i stå, hver gang man bliver lidt forkølet, så her for I lige et par makeup tips til, hvad I skal huske når I skal undgå at se syge ud.

I det følgende kan I læse de tre ting jeg ligger meget vægt på i min makeup når jeg er ved at komme mig ovenpå et sygdomsforløb eller bare føler mig sløj et par dage – der er jo ingen grund til også at se syg ud! 🙂

  • Blush – det absolut vigtigste for mig er min blush, det er den der giver liv tilbage til mit blege ansigt.
  • Den våde kant – øjnene kan ofte også se blanke ud når man er/har været syg, derfor er det vigtigt for mig at bruge en kohl på den våde kant, gerne en hvid eller   nude.
  • Concealer – render under øjnene kan også være et problem, hvis man har sovet meget og øjnene stadig ikke er friske. Husk derfor at lysne op under øjnene med concealer, det gør frisk!

Generelt kan jeg sige – alt det der kan få dig til at se mere frisk ud og give liv til dit ansigt kan bruges. Måske tunge smokey eyes ikke lige er sagen… 🙂

Hvad plejer I at gøre for at undgå at have sygdom skrevet hen over panden?? 🙂

Så nu er der ingen undskyldninger for at pylre længere – ud af fjerene og fortsæt dit liv, nogen gange skal der ikke mere til at blive rask! 🙂 …og god bedring til jer som stadig må blive under dynen!

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Rusty