Navnet er Rikke Hundal, jeg er bosiddende i Herning sammen med manden min som er så skøn at trækkes med min last for makeup. Sammen har vi en søn Karl fra marts 2015 – vi venter lillebror Asger til februar 2017. Jeg er 27 år, makeup artist og civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling. Jeg har en stor passion for skønhed, herunder i særdeleshed makeup. Denne interesse har dannet bund for bloggen!

For mig er makeup meget mere end at se godt ud – det er min måde at være kreativ på, mit lærred og mine redskaber. Jeg elsker at dele og inspirere folk med diverse makeup looks og lækre produkter – som jeg umuligt kan holde for mig selv!

Baggrund

Jeg er uddannet som makeup artist på Fagskolen for Dekorativ Kosmetik i Odense og vandt DM i makeup 2014.

På freelance basis tager jeg forskellige makeup jobs for bl.a. TV, undervisning, diverse photoshoots, fest- og brudemakeup’er. Mit arbejde bærer præg af anderledes og kreative udtryk, samt almindelige klassiske skønmakeup’er.

Bloggen

Pr. 25/6 -14 havde bloggen 51.000 sidevisninger, 35.000 besøgende og 16.000 unikke besøgende den seneste måned.

Desuden skriver jeg ind imellem sponsorerede indlæg, dvs. hvor en kunde betaler mig for at skrive om deres produkter – dette vil altid fremgå af indlægget. Derudover bruger jeg ofte affiliate links, som betyder at jeg tjener et mindre beløb, hvis du handler gennem disse links og det er webshoppen der skal punge ud, ikke dig som forbruger. På den måde kan I støtte mit “arbejde” her på bloggen, hvis I har lyst ellers er det blot at gå udenom disse links.

Som blogger får jeg desuden ofte tilsendt diverse produkter fra producenter og PR bureauer, som håber på omtale. Jeg bestræber mig på at gøre det klart når der er tale om hhv. produkter jeg har fået tilsendt gratis og produkter jeg selv har købt. Egentlig gør det ingen forskel i forhold til hvad jeg skriver i mine anmeldelser m.m., det er meget vigtigt for mig at være ærlig. Jeg skriver det blot for at øge gennemsigtigheden og troværdigheden på bloggen.

Kontakt

Jeg kan kontaktes pr. e-mail – rikke@rikkesmakeupblog.dk

Eller tjek min professionelle hjemmeside www.rikkehundal.dk