Afgiv din stemme // Min første MakeupBot test

3 af de bedste concealere // smukt finish, dækkende og holdbare

Hvorfor concealer?

Concealeren kan virkelig gøre en stor forskel for makeup’en – og den kan endda bruges helt alene med lidt pudder for et helt naturligt og ikke-masket look og feel. På det seneste, hvor jeg er begyndt at arbejde hjemmefra som selvstændig har jeg kørt rigtig meget concealer-pudder-looket, ultra hurtigt, nemt og så føles det nærmest ikke som at have makeup på, det har man næsten heller ikke!

Concealeren lægger jeg på urenheder, sår og misfarvede områder, samt mørke områder under øjnene. Herefter pudrer jeg for at fiksere den så den holder hele dagen. Bruges den sammen med foundation lægger jeg den altid efter foundation, da man dermed kan bruge lidt mindre concealer fordi foundation allerede har dækket og udlignet en del. Bruges en tør/pudder foundation påfører jeg min concealer først.

De 3 bedste

Ovenfor ses mine tre favoritter – og her kan du læse lidt om dem;

Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer

Becca concealeren er en enormt let concealer, som ikke udtørrer huden på nogen måde – den ligger enormt flot på huden og så dækker den ganske godt! Med lidt pudder imellem lagene er den let at bygge op, hvis man mangler ekstra dækning af urenheder.
Becca Aqua Luminous Perfecting Concealer fås i Sephora og koster 230 kroner.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Er den concealer jeg har købt flest gange – igen og igen. Jeg har den desuden i mange farver fordi den er et del af mit professionelle makeup kit når jeg skal på makeup jobs. Den har en ekstrem god dækevne af at være en flydende concealer og den kan snildt bruges alene uden foundation. Helt igennem fantastisk finish, dækevne og holdbarhed. Eneste ulempe kan være på en meget tør hud, hvor den kan udtørre lidt til forskel fra Becca concealeren.
Urban Decay Naked Skin Concealer fås bl.a. i Sephora og Magasin og koster 190 kroner.

Clinique Beyond Perfecting Super Concealer

Denne concealer er en perfekt mellemting mellem Becca og Urban Decay concealerne. Når Becca mangler en smule dækevne og Urban Decay kan udtørre en smule så er denne det perfekte kompromis mellem de to. Smukt finish, god dækevne og fin holdbarhed.
Clinique Beyond Perfecting Super Concealer fås bl.a. i Matas og koster også 190 kroner.

 

Så har du en meget tør hud og behøver ganske lidt dækning skal du gå med Becca – har du fedtet hud og en del der skal dækkes bør du gå med Urban Decay – og ligger du et sted midt imellem er det nok Clinique du skal vælge!

 

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afgiv din stemme // Min første MakeupBot test