OrganiCup Menstruationskop // Den nemmeste måde at have menstruation på

Det ultimative makeupspejlet du ikke vidste du manglede med lys og forstørrelse

På mit makeupbord står et makeupspejl fra Babyliss som jeg fik i julegave for et halvt år siden. Et makeupspejl jeg havde ønsket mig siden jeg læste om det hos Pudderdåserne – jeg har dog modellen, som er ét nummer større. I kan se den af billedet ovenfor. Den er lynhurtigt blevet en fuldstændig uundværlig del af mit makeupbord og morgenrutine – og nu skal I høre hvorfor!

Derfor er den genial

Babyliss Makeup Spejl er helt fantastisk både når det gælder lægning af foundation, blush og bronzer på afstand fra spejlet og når det gælder de præcise detaljer med øjenbryn, eyeliner og mascara helt tæt på. Derudover kan man nu også hurtigt og nemt se samtlige øjenbrynshår som skal plukkes – det går langt hurtigere nu!

Gigant forstørrelse

På den ene side er der et helt almindeligt spejl uden forstørrelse og stort nok til at det kan bruges uden det store spejl, som jeg har hængende på væggen. På den anden side finder man et 8x forstørrelses-spejl, måske siger “8x” dig ikke så meget, men jeg kan skrive under på at det er en seriøs forstørrelse.

Ekstra lys du ikke vidste du manglede

Dertil kommer der desuden led-lyser rundt i spejlets kant – både på den almindelige side og forstørrelses siden. Jeg havde ikke tænkt at dette var en nødvendighed, men nu er jeg dybt afhængig af al det ekstra lys som er helt eminent når man skal lægge sin makeup og se de små detaljer.

Derudover kan man indstille på lyset, som det kan ses af skrueknappen på billedet ovenfor. Her kan man slukke for lyset eller vælge enten et koldt eller varmt lys – endnu en gang en genial feature som jeg er helt vild med!

Flottere makeup

I starten skal man lige vænne sig til det, men ret hurtigt bliver man i stand til at lægge en endnu “skarpere” og mere perfekt makeup. Så trods den semi-høje pris af 899 kroner for Babyliss Makeup Spejlet, så er den hver en øre værd! Hermed mine varmeste anbefalinger…

Hvilket spejl har I mon stående derhjemme? Og har I før set dette spejl?

// Rikke

6 kommentarer

 • Mette

  Hej Rikke. Er spejlet uden forstørrelse på den anden side? Når man som jeg er nærsynet og brillebærer så er det super ubehageligt at bruge forstørrelse….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette
   Ja – forstørrelse på den ene side og uden på den anden! Hvis du synes det er ubehageligt at bruge forstørrelse, så vil du helt sikkert også synes denne er ubehagelig, for den forstørrer virkelig meget! Desværre…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God formiddag Rikke,
  det lyder lige som sådan et spejl jeg bør ønske mig:-)
  Efter en arbejdsulykke har jeg fået dårligt syn og har svært ved at ligge makeup.
  Jeg har dog et spejl med forstørrelse, men slet ikke sådan et genialt et som dit.
  Ønsker dig nogle dejlige sommerdage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina!
   Ja, det må det afgjort være så… Har før set den stå fremme i enkelte Matas butikker – så kan du jo altid tjekke det ud inden du køber!
   Mange tak – og i lige måde Tina!
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne - Sofie A

  Har samme spejl, er på nr.2, glasset går hurtigt i stykker evt. hvis man taber en pincet ned på det.
  Synes lyset virker irriterende, jeg har faktisk klippet ledningen af, lyskanten også for smal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne
   Er det sandt?? Jeg har haft dette siden december nu, men endnu ingen ødelagte spejle – heldigvis!! Ærgerligt du synes lyset er irriterende, men vi er jo alle forskellige… 😉 Jeg må lige skrive mig bag øret at være forsigtig omkring spejlet med pincetter mv.
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OrganiCup Menstruationskop // Den nemmeste måde at have menstruation på