Det ultimative makeupspejlet du ikke vidste du manglede med lys og forstørrelse

Derfor er parabener hamrende farlige…

 

…eller ikke – beklager den provokerende eller rettere direkte forkerte titel på dagens blogindlæg! Parabener-problematikken er dog noget af det, der ligger mig allermest på hjerte i forhold til kosmetik og kemi debatten. Derfor har jeg sammensat hele dagens blogindlæg i et stykke info-grafik. I er hjerteligt velkomne til at dele det på Pinterest, Facebook osv., samt at smide en kommentar her til indlægget, hvis du har spørgsmål og/eller kommentarer – jeg uddyber gerne og kommer med flere referencer.

Vidste du?

Forøvrigt indeholder bl.a. blåbær og p-piller en langt større koncentrationer af parabener. I bær findes det helt naturligt!

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ultimative makeupspejlet du ikke vidste du manglede med lys og forstørrelse