De lækreste sommerlæber // Clarins Instant Light Lip Comfort Oil

Foreo Issa Mikro // Elektrisk tandbørste baby/børn

collage*Produkt tilsendt til test*

Jeg har længe kigget på FOREO tandbørsterne og undret mig over hvordan i alverden man kunne sælge så dyre tandbørster. Der må jeg bare sige at det ved jeg nu…

FOREO Issa Mikro er en elektrisk børnetandbørste lavet af bløde og holdbare silikonehår og designet til selv de aller mindste. Tandbørsten oplades med en medfølgende USB-ledning så man er altså fri for irriterende batterier. Deruover vibrerer den som en traditionel eltandbørste, dog er det ikke kun hovedet, men hele tandbørsten eftersom at hovedet sidder helt fast og ikke kan udskiftes. Umiddelbart lyder det lidt ulækkert, men det er altså overraskende let at rengøre tandbørsten helt pga. silikone-hårene. Tandbørsten kan derfor sagtens gå i arv – så når storebror er ved at være gammel nok til en større model så kan lillebror overtage.

Tandbørsten er per definition naturligvis til at børste tænder med, men den kan også være super god for de små inden de rigtigt får tænder til at ligge og gnave i – silikonen er blød og udformningen minder meget om den populære Sophie-giraf, perfekt til de små gummer. På FOREOs hjemmeside står der at tandbørsten er til babyer og børn i alderen 0-5 år, men jeg mindes at have hørt det er bedst at skifte til en anden når barnet er rundet 3 år da FOREO Issa Mikro er meget skånsom og dermed ikke kan fjerne alt når barnet bliver lidt ældre.

Min søn Karl er nu på den gode side af 2 år og siden han fik tænder som 6 måneder gammel baby har det bare været en kamp, hver evig eneste morgen og aften – vi havde prøvet hvad som helst. Det føltes lidt som et overgreb, men det er jo en nødvendighed at børste sine tænder og jeg ved vi ikke er de eneste der kæmper med tandbørstningen på de små. Efter vi fik denne ind af døren har det været betydeligt nemmere, den er sjovere at børste tænder med og de små smilys der vises motiverer min søn. Desuden synes han det er sjovt selv at få lov at tænde og slukke. Andre “normale” elektriske tandbørster har vi også prøvet, men de har ikke haft samme virkning.

FOREO Issa Mikro tandbørsten er relativ simpel – man tænder den på knappen og så vibrerer og lyser den med 30 sekunders mellemrum indtil de anbefalede 2 minutter man skal børste tænder er gået. Tanken er dermed at man børster hver kvadrant i 30 sekunder – øvre venstre, øvre højre, nedre venstre og nedre højre side. Til sidst lyser og vibrerer tandbørsten, samt viser en lille lysende smily og “tandbørsten er blevet glad”. Faktisk børster jeg nu tænder betydeligt længere tid end før og han er oftest ikke sur over at skulle have børstet tænder.

Tandbørsten fås i fem nuancer til de helt små – denne jeg har hedder Kiwi. Derudover er der farverne Bubble Blue, Fuchia, Pearl Pink og Sunflower Yellow. FOREO forhandles bl.a. i Magasin eller online på foreo.com eller LookFantastic.com, hvor den ligger til 727 kroner. Jeg har brudt min hjerne med hvordan jeg mon kan forsvare så høj en pris for en tandbørste, for det har jeg og faktisk lyst til da min mand og jeg er meget glad for tandbørsten, ikke fordi den børste bedre, men blot fordi den har gjort vores liv lidt nemmere og uden skrig hver evig eneste morgen og aften. Man skal nok ikke kigge på Return of Investment, for så meget koster en ordinær tandbørste ikke i stedet vil jeg bare nævne at vi, hjemme hos os, synes det er pengene værd at kunne undgå gråd og desuden kan lillebror (og forhåbentli flere unger) jo arve den. Så i stedet skal man måske tænke det som en engangs investering. FOREO Issa Mikro får i hvert fald top karakter fra far, mor og barn herhjemme.

*Dette indlæg indholder affiliate links*

// Rikke

6 kommentarer

 • Mulle

  Jeg jeg undres også i længe over at en eltandbørste skulle koste så meget, men så købte jeg en for at prøve da jeg i længe har været uvenner med min almindelige, og en dyr tandlæge regning var dråben. Nu kunne jeg ikke drømme om andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mulle!
   Ja, det kan være svært “at forsvare” prisen, men når man først har prøvet så bliver det helt sikkert svært at gå tilbage… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hej Rikke
  Jeg har for nylig opdaget din fantastiske blog og læst en del af dine opslag og fået en masse brugbar inspiration og guide til makeup, tak for det! Du er absolut en af de bedste makeup blogger jeg er stødt på! <3
  Jeg leder nu efter en god ansigtsprimer, har du en favorit?
  Jeg beklager, jeg skriver under et opslag der overhovedet ikke har noget med indholdet at gøre, men da det er dit nyeste, håber jeg du ser min kommentar.
  Hilsen Iben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Iben!
   Tusind tak for din søde kommentar – er glad for du har lyst til at følge med! 🙂
   Du er meget velkommen til at skrive her, jeg vil naturligvis gerne svare dig… Angående ansigtsprimere så er det ikke noget jeg bruger så ofte selv. Hvad ønsker du primeren gør? For der findes mange forskellige – er du eksempelvis ude efter at minimere synlige porer, mindske fedtet hud, neutralisere rødme osv?
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Hej Rikke
   Tak for svar!
   Jeg ønsker egentlig bare at den skal kunne holde længere på min makeup og få min foundation til at lægge sig flottere på huden -hele dagen. Jeg har aldrig før brugt ansigtsprimer, så det er bare hvad jeg har hørt og læst at den gør.
   Hilsen Iben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Iben – og beklager det senes svar…
   Min personlige erfaring med ansigtsprimere er faktisk ikke en øget holdbarhed selvom det står på dem. I stedet ville jeg nok gå efter en setting spray, prøv at læse med her: http://rikkesmakeupblog.dk/2017/07/face-mists-og-setting-sprays-fugt-til-huden-og-hold-paa-makeupen/ Jeg ville gå med den fra Urban Decay!
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De lækreste sommerlæber // Clarins Instant Light Lip Comfort Oil