De produkter jeg køber igen og igen...

GOODIEBOX fylder 5 år

dsc01308Jeg husker stadig tydeligt da jeg modtog min første GOODIEBOX, men at det skulle være fem år siden – det fatter jeg ikke! Jeg husker også min første anmeldelse og indholdet af boxen (det var dog kort inden jeg blev en del af Bloggers Delight, så indlægget kan desværre ikke søges frem på bloggen). GOODIEBOX havde måttet udskyde og kunne derfor ikke overholde hvad de lovede, hvilket jeg var rigtig træt af – jeg havde jo glædet mig så meget. Da den så endelig kom var jeg rigtig godt tilfreds med indholdet, chokolade/lakrids mandlerne var heller ikke ringe. Indholdet kan I se nederst på billedet, jeg bliver hel nostalgisk. Siden den gang for fem år siden er GOODIEBOX nået langt – der er nu helt styr på logistikken, de kan derfor overholde hvad de lover og indholdet er ikke blevet ringere. Dog er prisen sat lidt op, men tilmed er værdien og kvaliteten af boxens indhold.

Generelt må jeg sige at der er længere mellem de “ringe” bokse end der er mellem de “gode” – i hvert fald efter min smag, for i sidste ende er det vel lidt en smags sag!? 5 års jubilæumsboxen her hælder da også til den gode side og den indeholder hele fem produkter, hvor fire af dem er full size og har en samlet værdi over 550 kroner. Boxen indeholder en Sleek øjenskygge palette i neutrale nuancer, en makeup pensel til at tone/blende med, en cream highlighter, samt en voks lavet på sukker til hårfjerning og en ansigtsmaske. Ovenfor på billedet kan du se indholdet, eller læse det nedenfor:

Modtager du ikke allerede GOODIEBOX så kan den bestilles på GOODIEBOX.dk og koster 169 kroner i måneden inkl. fragt og håndtering.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

indhold

// Rikke

4 kommentarer

  • Kan huske at jeg havde abonnement engang, men afmeldte det, fordi jeg ikke syntes det var pengene værd.. Kunne være at jeg skulle overveje den igen, hvis de er blevet bedre over årene? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej, hvis jeg bestiller en goodiebox i dag, vil jeg så modtage den overstående jubilæums box?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De produkter jeg køber igen og igen...