GOODIEBOX fylder 5 år

Depend 7Day Hybrid Polish – Forårs kollektion 2017

collage1Disse 12 smukke forårs neglelakker fra Depend 7Day kom i butikkerne i uge 7 – jeg har haft dem herhjemme lidt tid og det piner mig at jeg desværre ikke har tid til at prøve dem på, trods den korte tørretid. For når storebror sover, så skal lillebror ammes, osv. …ikke ideelt at lægge neglelak og have den fornødne tid til at lade den tørre. Jeg synes dog ikke I skal snydes for at se de smukke farver fra kollektionen som hedder “The Language of Flowers”. Kollektionen indeholder fire glimmer lakker, som kan ses ovenfor, og otte lakker med creme finish, som kan ses nedenfor.collage2Først og fremmest er jeg ret vild med glimmer lakkerne. Flere af dem changerer og indeholder flere farver end blot én. Desuden er de super smukke ovenpå de almindelige creme-finish lakker. I forholdt til udvalget af farver er jeg ret vild med dem alle. Dog synes jeg de fire rødlige nuancer (de fire længst mod venstre) ligner hinanden lige rigeligt. Kollektionen kunne udmærket have været kogt ned fra 10 til 12 farver, men hellere for mange end for få, ikke?

Jeg glæder mig rigtig meget til at få nogle af disse smukke forårs farver på mine kedelige vinternegle – snart håber jeg! Kender du ikke allerede til Depend 7Day kan du læse en anmeldelse af dem HER og en sammenligning med CND Vinylux HER.

Som sagt er lakkerne i butikkerne fra uge 7 og kan købes i Matas, Magasin og Salling til 50 kroner stykket. Husk at du skal bruge et starter kit til 150 kroner for at kunne bruge hybrid-lakkerne.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Trine

    Jeg ELSKER Depends 7Days-system… Faktisk er jeg ved at udskifte alle mine elskede Essie-lakker med dem. De er super til prisen og er den serie af langtidsholdbare lakker jeg har prøvet der har holdt bedst på mig, De er nemme at lægge på, glider pænt sammen og giver et fantastisk finish. Jeg er STOR fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX fylder 5 år