Et tilbageblik på 2016

Urban Decay fiaskoer + tilbud på mine favoritter

collageDet er ingen hemmelighed at Urban Decay må være et af mine absolut yndlingsbrands – måske faktisk mit ultimative favorit brand. Efter min mening er det næsten altid fuldtræffere Urban Decay disker op med og der er ofte spændende nyheder. Det er dog tæt på umuligt, ikke at lave nogle få fiaskoer fra tid til anden, hvilket også bør komme frem i lyset ellers forsvinder min troværdighed lidt i alle de positive ord om Urban Decays andre produkter synes jeg. I særdeleshed når vi taler om meget omtalte hypede produkter synes jeg det er vigtigt også at få den anden side frem.

Her i indlægget får I de to produkter jeg personligt synes er lidt en fiasko fra Urban Decay blandt de seneste nyheder.

Urban Decay Naked Ultimate Basics
Jeg har på fornemmelsen at jeg godt kunne blive upopulær på dette produkt. At jeg mener Naked Ultimate Basics paletten er en fiasko har intet med selve kvaliteten af øjenskyggerne eller den alt for flotte indpakning at gøre. Faktisk er begrundelsen meget subjektiv fordi det handler mere om farvesammensætningen end egentlig kvalitet af produktet, for som altid er Urban Decays øjenskygger rigtig gode, lette at arbejde med og pigmenterede selvom de er matte – mat øjenskygge er ofte ikke så pigmenteret og mere kalket, men det er disse ikke.

Det jeg ikke kan lide ved paletten er farverne – jeg synes simpelthen ikke det er en særlig god “basis palette” som ellers skulle være intentionen med paletten. Mange af farverne minder meget om hinanden og man kunne derfor fint have nemt have haft et mere varieret farvevalg selvom der er tale om neutrale basis farver. Desuden er de overvejende varme og der mangler generelt lidt lysere nuancer – i hvert fald når man er så bleg som jeg og mange andre danske piger og kvinder. Derudover kunne man også sagtens have suppleret med et par shimmer eller satin finish øjenskygger som man kunne bruge til highlight i inderste øjenkrog eller under brynet ligesom der er i både Naked Basics og Naked Basics 2. I det hele taget synes jeg faktisk kun det er den første; Naked Basics, som er en perfekt lille neutral basis palette og er perfekt til formålet. Hverken Naked Basics 2 eller Ultimate Basics er efter min mening værd at bruge penge på!

Urban Decay Naked Ultimate Basics har en vejledende udsalgspris på 385 kroner – og kan bl.a. købes på FeelUnique.com til 330 kroner lige nu.

collageUrban Decay Liquid Moondust Eyeshadow
Så kommer vi til de flydende glimmer øjenskygger Liquide Moondust Eyeshadow. Først tænkte jeg at det var super smart med en flydende/cremet glimmer øjenskygge, specielt fordi jeg synes de traditionelle Moondust Eyeshadows, som er på pudder-form, har lidt vanskeligt ved at “hænge fast” når man påfører den øjenlåget – det sker ikke med en våd glimmer øjenskygge.

Desværre er der flere ting der gør at jeg absolut ikke vil anbefale nogen at bruge penge på disse. For det første så er konsistensen ikke super god, hvilket gør dem vanskelige at arbejde med og lave et flot resultat ud af. De er svære at fordele jævnt og kan se lidt klumpede ud. Forsøger man at tone lidt normale tørre øjenskygger sammen med krakelerer den og falder af, så man skal påføre igen og de klumper derefter endnu mere. Kort sagt – de er bare svære at opnå et flot resultat med. Derudover er der applikatoren som en en tyndpensel – kan næsten bruges som eyeliner. Den er i hvert fald ikke optimal til at påføre den våde øjenskygge direkte med. Så kommer vi til farverne, jeg har modtaget fire af dem, desværre er jeg ikke super tosset med dem og jeg synes mere de giver en vild shimmer-effekt frem for glimmer-effekt.

Urban Decay Liquide Moondust Eyeshadow har en vejledende udsalgspris på 190 kroner og kan lige nu købes på FeelUnique.com til 100 kroner.

naked-skinRabat på favoritterne
Lad os tage lidt sødt til alt det sure… Jeg har nemlig netop opdaget af Feelunique.com har 40 % rabat på to af mine absolutte favoritter fra Urban Decay – nogle af de få produkter som jeg bliver ved med at købe igen og igen. Jeg skal i hvert fald selv har benyttet mig af tilbuddet. Det drejer sig om Urban Decay Naked Skin Concealer og Naked Skin Powder Foundation. Lige nu kan de nemlig købes til hhv. 100 kroner for concealeren her og 148 kroner for foundation her. Til sammenligning koster de i Magasin hhv. 180 og 270 kroner, så der er gode penge at spare!

Urban Decay Naked Skin Concealer er blevet min absolut favorit og jeg har næsten brugt den dagligt (når jeg ikke lige skulle teste andet af) i over halvandet år. I kan læse min anmeldelse af concealeren og hvorfor jeg synes den er helt fantastisk lige HER. Det samme gælder for Urban Decay Naked Skin Powder Foundation som min fedtede hud er rigtig glad for – og som jeg har brugt til en del brudemakeup’er i sommers – det er nemlig den foundation jeg oplever forbliver mat og holdbar længest tid på mig og mange andre. I kan læse min anmeldelse af denne foundation lige HER.

Ud over lige mine to favoritter har Feelunique.com også rabat på meget andet Urban Decay makeup – tjek selv efter om der er noget for dig. Desuden vil jeg lige tilføje at Feelunique.com jo nu har flyttet deres lager og der derfor aldrig kommer told på forsendelser fra dem mere, derudover er der også fri fragt ved køb over 300 kroner! 🙂

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

10 kommentarer

 • Marie

  Vil du anbefale den foundation når man har både tør og fedtet hud ?
  Jeg synes min hud er tør her om vinteren hvor der nogen gange kan være tørre steder. Men jeg fedter alligevel op i ansigtet i løbet af dagen på næse og pande.
  Har ellers været glad for youngblood mineral pudder men synes ikke det fungerer så godt nu hvor min hud er tør. (Har prøvet med primer osv ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie
   Hvis du har en del tør hud vil jeg ikke anbefale den desværre… Hvis det er ganske lidt få steder tror jeg dog stadig du vil blive glad for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er det jeg godt kan lide ved dig, du lovpriser ikke bare automatisk alt, heller ikke selvom du får det gratis 🙌
  Jeg synes til gengæld at det er superlækkert at palletten er helt mat, jeg har aldrig været glad for shimmerskygger 😊
  Men jeg kan godt følge dig med de varme toner, os skandinaver er tit pænest med kolde farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine
   Glad for du kan lide “de lidt negative udmeldinger” også – synes ikke de positive ord er så “pålidliege”, hvis jeg kun skriver positive ting.
   Dejligt du kan lide Ultimate Basics – jeg ved er er mange der godt kan lide den, dog desværre ikke mig… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Rikke,
  Jeg kan se der er 40% på foundationen, men desværre ikke på concealeren – Skal man bruge kode, eller? 🙂
  Rigtig god aften til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna,
   Ja, den slags sker desværre – ganske kort efter udgivelsen af indlægget blev prisen sat op således at man kun sparer 10 % på concealeren. Jeg nåede desværre heller ikke selv at købe dem til 100 kroner… ØV!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Pedersen

  Hej Rikke. Jeg synes i modsætning til dig, at det er en skøn øjenskygge, men jeg er også brunette men stadig dansk. Gode farver, som giver mange muligheder :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bodil
   Dejligt du kan lide Ultimate Basics – jeg ved der er mange der er vild med den, men desværre ikke jer. Som sagt også en relativ subjektiv vurdering… 🙂 …men det er jo “RIKKES” makeup blog, så jeg tillader mig at være subjektiv fra tid til anden! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi D.

  Fik paletten med øjenskygge i julegave og er da helt enig med dig – farverne minder alt for meget om hinanden. Nu et jeg bare vild med matte øjenskygger, så derfor måtte jeg eje den.
  Tak for din ærlighed, det giver troværdighed i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Randi!
   Dejligt at høre jeg ikke er ene i min vurdering… Det er heller ikke fordi jeg synes paletten er ubrugelig, men der er andre jeg vil anbefale før denne! Jeg er rigtig glad for du synes det gør mine anmeldelser mere troværdige – det var netop hvad jeg ønskede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tilbageblik på 2016