Julekalender 2016 - 20. december: Rimmel

GOODIEBOX december 2016 – en julegaveidé?

collageBedre sent end aldrig, så fandt min mand min GOODIEBOX i traileren (ja, jeg bor jo i Jylland) i vores carport, hvor posten havde lagt den… Denne måned er boxen fyldt med en helt masse gode prøve-størrelser, samt et par full-size produkter. En god blanding af makeup, negle, hudpleje og hårpleje. Hvis ikke til dig selv så måske til en god julegaveidé her på falderebet, hvor man får høj værdi for pengene. En GOODIEBOX koster nemlig 159 kroner inkl. fragt i månedenog kan bestilles lige HER og denne måned har den en værdi omkring de 600 kroner!

Denne måneds box indeholder følgende:

Ret mange produkter – og nogle ret ok størrelser, selvom mange er prøver. Specielt glæder jeg mig til at prøve Teeez pudderen, samt Bloom and Blossom sprayen til fødder og ben.

Tip: hvis du bestiller boxen som en julegave kan du selv afgøre hvor mange måneder den skal række over og dermed for hvor højt et beløb dit budget rækker til. Husk blot at afmelde når du ønsker abonnementet skal stoppe – måske en lille reminder herom i kalenderen ville være en god idé?! Uanset, synes jeg det er en virkelig god og anderledes julegaveidé… 🙂

*Dette blogindlæge indeholder affiliate links*

// Rikke

4 kommentarer

 • Anita Jepsen

  Hej Rikke! Tak for indlægget om Goodiebox! Jeg var medlem for noget tid siden hvor de pludselig gik konkurs (eller stoppede ihvertfald) og jeg anede ikke at det var startet igen! Så tak for tippet! Har du mon en rabatkode til den første box??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anita!
   Jeg meldte mig til helt i starten da den aller første GOODIEBOX kom i starten af 2012 – jeg mindes ikke at de nogensinde har været lukket eller gået konkurs?? Måske du forveksler GOODIEBOX med MyBeautyBox – den eksisterer nemlig ikke mere?!
   En rabatkode ligger jeg ikke lige inde med nej – beklager! Hvis jeg gjorde så lover jeg dig at jeg helt sikkert havde tilføjet det i indlægget… 😉
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Ja, det var en god boks, at enten købe en ekstra som gave, eller give i abonnementsgave. Smart!
  Det var dog ikke årets bedste boks, men jeg synes dog de altid er fine og noget man kan bruge og noget nyt. Og så elsker veninderne når man kommer med en lille gave i ny og næ når noget ikke var lige til en selv.
  Glædelig jul til dig og din familie, Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene…
   Du har ret, måske ikke årets bedste box, men helt sikkert én af dem… 🙂 God idé at forære nogle ting til veninderne – det gør jeg også ofte, det er dejligt at kunne glæde andre. 🙂
   Og en rigtig glædelig jul til dig også Helene – mange tak!! 😀
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender 2016 - 20. december: Rimmel