Black Friday - beauty shopping rabatkoder

Nye øjenbrynsprodukter fra Depend

dsc00321*Produkter tilsendt til test*

Depend mener det altså alvorligt hver gang de lancerer nye produkter hvad enten det er en hel hånd- og neglepleje serie, ny neglelak serie eller i dette tilfælde en hel serie af øjenbrynsprodukter. Jeg må bare bukke mig og sige at jeg bliver mere og mere imponeret over budgetvenlige Depend og over hvor stort et sortiment de faktisk har. Jeg har nu testet disse øjenbrynsprodukter i nogle uger og jeg føler mig godt rustet til at kunne give jer en ærlig anmeldelse.

Ud over alle øjenbrynsprodukterne I ser ovenfor er deres permanente øjenbrynsfarve også blevet relanceret, samt permanent øjenvippefarve og en masse nye falske øjenvipper som jeg vil tage i brug hen over december måned. Alt sammen under navnet Depend Perfect Eye. Der mangler ærlig talt ikke ét produkt i serien.

Øjenbrynsserien, som I kan se af billedet ovenfor, fås flere produkter i seks forskellige nuancer – efter min mening et relativt stort udvalg af farver og helt perfekt så alle kan finde en farve der passer. Jeg selv bruger farven Soft Brown, som passer godt til mit mørkeblonde hår med rødlige pigmenter, samt semi-mørke bryn fra naturens side. Øjenbrynprodukterne på billedet er:

  • Eye Brow Beauty Kit – fås i tre forskellige farver og indeholder to bryn farver, to highlighter farver, én voks og fire skabeloner. Pris 279 kroner.
  • Eyebrow Pomade Colour Cream – fås i seks forskellige farver. Pris 129 kroner.
  • Eyebrow Pencil Slim & Thin – fås i seks forskellige farver. Pris 129 kroner.
  • Eyebrow Pencil Triangular – fås i seks forskellige farver. Pris 129 kroner.
  • Eyebrow Duo Styler – én ende med voks og én ende med concealer. Pris 60 kroner.
  • Eyebrow Duo Brush – én ende som skråpensel og én ende som spiralbørste. Pris 70 kroner.

collageEye Brow Beauty Kit indeholder mange forskellige spændende ting, to øjenbrynsfarver på pudderform, to highlightere på pudderform, en øjenbrynsvoks, fire skabeloner til at tegne øjenbrynet op efter og et par små duo pensler til at påføre både øjenbrynsfarven og highlighter. Selve æsken har ingen lukkemekanisme og kan derfor godt komme til at stå lidt åben. Generelt er jeg desværre ikke på nogen måder fan af dette kit – i stedet for at lave så mange features som muligt skulle man måske i stedet have fokuseret på at lave få gode velfungerende ting. Øjenbrynsfarven, som er den vigtigste del, synes jeg ikke fungerer specielt godt når man sammenligner med andre øjenbrynspuddere på markedet. De resterende ting i kittet kan man heller ikke bruge til noget som helst efter min personlige mening. Prisen er også ret høj, sikkert fordi man får så mange dele med i ét kit, men selv hvis prisen var lavere er kittet slet ikke pengene værd efter min mening. Normalvis er jeg ellers ret glad for øjenbryns-pudderprodukter og jeg anbefaler gerne denne type til andre – bare ikke lige dette kit fra Depend, beklager! Pris 279 kroner.

Eyebrow Pomade Colour Cream kan jeg ikke lade være med at sammenligne lidt med det øjenbrynsprodukt jeg ellers brugte næsten dagligt, nemlig Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Både navn og produkt fra Depend er lidt et rip-off synes jeg. Ikke destomindre så er jeg helt vild med denne bryn-pomade/creme. Faktisk bruger jeg nu hellere denne frem for high-end versionen fra Anastasia Beverly Hills. Godt gået Depend! Konsistensen er lidt blødere og man skal derfor også være en anelse forsigtig når man påfører den. Den giver en rigtig god pigmenteret farve og desuden holder den rigtig godt og tørrer relativ hurtigt. Den kræver absolut at man redder hårene igennem efter påførsel for at få et naturligt resultat, men det gør personligt ikke mig noget. Stor anbefaling herfra og klart et nyt favorit øjenbrynsprodukt. Pris 129 kroner.

Eyebrow Pencil Slim & Thin er en hel tynd og rund øjenbrynspen i traditionel forstand og så har den en spiralbørste i den anden ende. Personligt er jeg ikke meget til den slags øjenbrynsprodukt, men det skal ikke betyde at jeg ikke synes denne fra Depend er en ganske udmærket mulighed. Den er en god mellemting mellem at være hård og blød – hård nok til at den ikke brækker og det er til at tegne skarpe streger/strøg og samtidig blød nok til at der kommer farve på. En helt almindelig god standard øjenbrynspen. Pris 129 kroner.

Eyebrow Pencil Triangular minder meget om Eyebrow Pencil Slim & Thin lige med undtagelse af udformningen naturligvis. Denne øjenbrynspen er ikke tynd og rund, men har en trekantet form som ses mere og mere. Den trekantede form har jeg ikke så meget fidus til, måske fordi jeg ikke er så meget til øjenbrynpenne generelt. Grunden til udformningen er formentlig at det er muligt både at tegne tynde og skarpe streger/strøg samtidig med man kan fylde brynet hurtigt ind med meget farve ved at brug en bred side. Skulle jeg vælge en af disse to øjenbrynspenne ville jeg dog nok vælge den tynde, men smag og behag. Pris 129 kroner

Eyebrow Duo Styler dette produkt har jeg heller ikke voldsomt meget fidus til personligt, men jeg synes klart det er rigtig fint at have dette produkt med i Perfect Eye serien. Så har du ét ende til at lave skarpe kanter omkring brynet med og én ende til de ustyrlige øjenbryns hår. Pas dog på det ikke kommer til at se unaturligt ud med den lyse concealeren, personligt vil jeg kun bruge den som en slags highlighter under brynets højdepunkt. Deruover har jeg også sjældent behov for en øjenbrynsvoks, men når jeg har vil jeg langt hellere bruge denne slags som en blyant frem for den der følger med i øjenbrynskittet – det er bare meget nemmere. Et udmærket produkt, hvis man har behov for det og prisen er desuden ganske fair. Pris 60 kroner.

Eyebrow Duo Brush er et virkelig godt redskab både til cremede og tørre øjenbrynsprodukter, så som Eyebrow Beauty Kit og Eyebrow Pomade Colour Cream. Normalt bruger jeg i forvene både en skåpensel og en spiralbørste når jeg ordner mine bryn, så det er jo helt perfekt med et to-i-én produkt til dette formål. Både skråpensel og spiralbørste klarer jobbet rigtig godt og jeg vil derfor klar anbefale denne duo pensel til formålet, desuden er prisen super skarp. Til sidst vil jeg blot give et lille tip med på vejen – hvis man bøjer enden af spiralbørsten så den er skrå ud fra grebet er det nemmere at komme til, det har jeg gjort ved samtlige af mine. Pris 70 kroner.

Så alt i alt – vil jeg virkelig anbefale Depend Eyebrow Pomade Colour Cream og Depend Eyebrow Duo Brush. Er du mere til traditionelle øjenbrynspenne, som du ikke behøver spidse, men bare kan skrue op så er Depend Eyebrow Slim & Thin eller Depend Eyebrow Triangular et udmærket bud og her behøver man ikke købe hverken spiralbørste eller skråpensel til.

Produkterne kan købes i Matas og på Depend.dk.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - beauty shopping rabatkoder