Flotte øjenskygge kombinationer som skal prøves!

Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss Set

collage*Produkter tilsendt til test*

Jeg er og bliver en gloss-pige, selvom jeg er blevet bedre til det med læbestift, så er lipglossen altså mit go-to læbeprodukt. Egentlig synes jeg ikke der er så meget forskelligt at sige om en lipgloss, de er ofte meget ens med undtagelse af farve, dækevne og applikator – alt sammen noget som kommer mere an på humør end hvor godt et produkt det egentlig er.

Kort sagt så elsker jeg lip gloss – og ikke mindst dette flotte sæt jeg har fået tilsendt fra Anastasia Beverly Hills, som tilsyneladende kan andet end blot at lave rigtig gode øjenbrynsprodukter.

Anastasia Beverly Hills Lustrous Lip Gloss Set indeholder 8 meget forskellige lipgloss’ hvad angår både farve, dækevne og finish. Glossen holder relativ godt af en ligloss at være og har tendens til at klistrer en anelse – helst sikkert årsagen til at de faktisk holder ret godt og kræver færre opfriskere på en dag. Derudover er jeg også rigtig glad for applikatoren som er en almindelig flad og fleksibel applikator. Så egentlig bare nogle gode og flotte gloss, som jeg rigtig gerne vil vise frem med swatches:

Fra venstre mod højre har vi:

 • Gilded – gylden gloss med rigeligt guld shimmer og relativ høj dækevne.
 • Dainty – lyserød nude med creme finish og høj dækevne.
 • Sunset Strip – koral orange med gyldent glitter og relativ lav dækevne.
 • Metallic Rose – flot dyb kold gammel rosa med lilla shimmer og relativ høj dækevne.
 • Weekend Barbie – klar fuchsia med relativ høj dækevne.
 • Date Night – rød med en anelse varm undertone og relativ høj dækevne.
 • Socialite – klassisk postkasse rød med creme finish og høj dækevne.
 • Black Cherry – dyb mørk blommefarve med creme finish og høj dækevne.

Metallic Rose er uden tvivl den jeg oftest griber ud efter, da den passer til rigtig meget af den makeup jeg ligger fordi jeg ofte holder mig i kolde undertoner, samt bruger en blush som passer ret godt med farven her. Derudover er jeg også rigtig glad for den knap så dækkende Sunset Strip når jeg bruger mere varme farver eller lys grøn på øjnene. Derudover har jeg et ønske om meget snart at få gang i Black Cherry, som jeg synes er virkelig smuk, men også vild og derfor mest passende til efterårets og vinterens fester.

Sættet koster 400 kroner og kan købes på Finestcosmetics.dk – dvs. 50 kroner per lipgloss! Helt sikkert en fair pris for kvalitets lipgloss’ som disse uden tvivl er. Desuden kunne jeg læse hos EvaK som arbejder i Sephora at Anastasia også snart kan købes hos Sephora – som jo forøvrigt endelig åbner op i Magasin i både Odense og Århus i denne måned! 🙂

// Rikke

4 kommentarer

 • Ditte K.

  Abh kan allerede nu købes i Sephora Illum, jeg var derinde i dag. Synes dog det er prissat ret højt, modern renaissance paletten koster fx 465 kr og 210 kr for en brow wizz.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte!
   Cool – tusind tak for opdateringen!! Jeg sidder jo i Herning, langt væk fra Sephora og er der ikke så tit… Kan desværre kun forestille mig at det er det prisleje vi er i, derfor kan mange af produkterne sikkert med fordel stadig købes på nettet lidt billigere! Heldigvis er der tale om kvalitetsprodukter (efter min mening) og prisen er dog stadig fair – men kan man spare penge på nettet, så vil jeg da klart anbefale det! Jeg køber det selv på nettet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin VS

  Yay 😀
  Kommer Sephora endelig langt om længe til Jylland – SKØNT 🙂
  Tusind tak for udmeldingen.
  Knus Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karin!
   Jep – virkelig godt nyt til os jyder og fynboer! Det er virkelig også på tide, hvis man spørger mig… Det har været meget længe undervejs. Men inden månedens udgang skulle det være en realitet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte øjenskygge kombinationer som skal prøves!