Dagens makeup - Backtalk

Beauty køb i Miami

DSC09977Som mange af jer nok ved så har jeg været på ferie de første to uger af september – derfor har der været ret stille på bloggen. Og først nu er min hverdag ved at se normal ud, så jeg kan få tid til noget af det jeg holder af – at blogge om makeup! 🙂

Det har været min aller første tur til USA og derfor har jeg også været spændt på at få fingrene i noget af det makeup som vi ikke kan købe herhjemme. Jeg har besøgt lidt almindelige skønhedsbutikker, samt Ulta og Sephora. Rigtig mange brands går igen, men der er også en del nye – nogle af dem så spændende at jeg måtte brænde mit dankort lidt varmt.

Nogle af produkterne har jeg næsten ikke nået at teste, mens andre har været brugt flittigt på det krydstogt vi var på fra Miami. Jeg vil kort gennemgå de lækre køb I kan se af billedet ovenfor.

DSC09981Det eneste hudpleje jeg fik købt er denne lyserøde pin-up serie fra et relativt nyt brand, der hedder Soap & Glory, som engelske No.7 står bag. Det er altså stadig noget vi danskere kan få fat i, hvis vi handler på boots.com. Egentlig var jeg bare ude efter en ny og anderledes dagcreme og body butter, men så fik ente også natcremen og denne store shower gel i min kurv. Jeg har endnu ikke prøvet produkterne, men deres The Righteous Butter skulle hurtigt være blevet en kæmpe bestseller og så pynter hele den feminine pin-up serie jo fint på mit badeværelse indtil nu. Resten af Soap & Glory produkterne er i helt samme lyserøde design. Derudover kan jeg tilføje at priserne er meget fair og ligger i den relativt billige ende, omkring de 100 kroner pr produkt på boots.com – dog kan jeg se på min bon at jeg smed lidt flere dollars efter produkterne.

DSC09988Så kommer vi til den noget hypede Lorac Pro Palette som vi i Danmark ikke lige umiddelbart kan få fingrene i. Egentlig ledte jeg ikke efter paletten, men efter et besøg i Ulta måtte jeg altså se om den var al hypen værd. Ærligt, så synes jeg egentlig ikke vi mangler den herhjemme – der findes efterhånden tons vis af andre paletter med neturale øjenskygger som er lige så gode eller endda bedre end paletten her. Kvaliteten af øjenskyggerne er super, men sammensætningen af farver er en anelse kedeligt og der er ikke noget nyt under solen her. Paletten inkl. den lille øjenskygge primer, som følger med kostede 44 dollars – så ormtændt samme prisniveau som Urban Decay Naked paletterne, som jeg personligt hellere vil anbefale.

DSC00002Også i Ulta faldt jeg over disse skønheder fra It Cosmetics, såkaldte ombre blushes. Den ene er mat og den anden med shimmer, denne kan man også udmærket bruge til highlighting. Virkelig flotte både i emballagen og ikke mindst på huden. Desuden er kvaliteten af selve produktet super godt. Helt præcist hedder de It Cosmetics CC+ Rad Ombre Blush og kostede 24 dollars stykket. Ud over disse to produkter fra It Cosmetics fik jeg også nogle andre små gode prøver med i posen som jeg stadig mangler at afprøve.

DSC00023Nu kommer vi faktisk til det jeg som det eneste på forhånd havde noteret mig at jeg bare VILLE have fat i. Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blushes – blushes som egentlig ligner lidt noget plastik-bras, men som roses til skyerne af amerikanerne. Desuden må blush altså være et af mine favorit makeup-produkter, så jeg blev bare nødt til at købe fem forskellige farver… Jeg har IKKE fortrudt! Tarte kan både købes i Sephora og Ulta og selvom jeg ikke var imponeret da jeg swatchede dem i butikkerne, faktisk så kom der næsten ikke noget på min hud ved brug af en ringefinger, så er det en helt anden sag når man bruger en pensel. Samtlige blushes glider let på kinderne i et jævnt og smukt lag – desuden er de lette at bygge op. Konsistensen er helt speciel, måske er det fordi de faktisk er lavet af ler. Uanset hvad, så er jeg bare VILD med dem og samtlige farver bruger jeg flittigt. Én blush koster desuden 28 dollars – helt fair for SÅ gode blushes. Nok mine bedste køb på turen.

DSC00040Nu det var Tarte jeg egentlig kom efter – så måtte jeg jo prøve lidt andet også. Så jeg forhørte mig hos personalet. Her fik jeg anbefalet deres 12’er paletter, som også er lavet på ler. Ganske almindelige nude øjenskygge paletter, men nogle særdeles gode nogle af slagsen – jeg har ikke fortrudt. Så helt sikkert anbefalelsesværdigt. Tarte Tarteleette Bloom paletten koster 45 dollars.

DSC00028Så har vi Tarte Tarteis Creamy Matte Lip Paint – farven her minder til forveksling om den meget populære Lolita fra Kat Von D, dog en snært af mere rød/pink undertone, hvilket jeg rigtig god kan lide. Konsistensen er mere cremet og dermed undgår man at læberne efterlades tørre. Finish ser nærmest satin agtigt ud. Holdbarheden er også ganske okay – dog ikke ligesom Kat Von D Evarlasting Lipsticks, men hvem kan også næsten være med der? Generelt et rigtig lækkert produkt i en semi-mørk mat nude nuance. Prisen var 20 dollar.

Derudover vil jeg også ganske hurtigt nævne Tarte Tarteis Lash Paint Mascara, som jeg er blevet utrolig glad for – den sepererer mine vipper og giver både volumen og længde, men det ser ud som om jeg har dobbelt så mange vipper som en almindelig god længde/volumen mascara. Jeg får en hel vifte af smukke vipper! Prisen var 23 dollar.

DSC00012Til sidst vil jeg lige fremhæve en palette fra Too Faced – som vi jo også kan få i Sephora herhjemme – en alt for sød palette Totally Cute, som indeholder 9 flotte farver, hvoraf jeg er helt væk i de fire farvede shimmer øjenskygger. Prisen på denne var 36 dollar, så formentlig samme pris eller lidt billigere end herhjemme.

Til sidst vil jeg lige sige tusind tak til alle som deltog i min 5 års fødselsdags giveaway! Jeg har læst hver og en af jeres mange kommentarer, tusind tak for alle lykønskninger og søde beskeder. Jeg har tilfældigt trukket fem heldige vindere, som jeg har taget kontakt til, Trine, Karoline Mathilde, Anne Kathrine, Rikke & Diana – stort tillykke til jer piger! Desuden vil jeg sige tusind tak til Urban Decay – mit yndlings makeup brand – for de fem lækre Naked Smoky paletter, som de har sponsoreret.

Dette blogindlæg indholder affiliate links.

// Rikke

8 kommentarer

 • Gitte

  Fine køb 😊 Glæder mig især til at se swatches af de 5 blushes fra Tarte. Forhandles de i Sephora her i Danmark?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte
   Der bliver nok ikke nogle swatches af de fem Tarte blushes – som sagt bliver det helt elendigt, næsten ingen farve, når man swatcher. Men så snart man bruger en pensel og påfører på kinderne med så kommer der de fineste farver. Så traditionelle swatches på armen bliver ikke godt og er totalt misvisende i forhold til hvor smukke de faktisk er på kinderne. Tarte forhandles desværre kun i amerikanske Sephora og er ikke noget vi danskere lige kan bestille hjem – SÅ ærgerligt, og netop derfor stod de øverst på min amerikaner ønskeliste.
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tarte kan faktisk godt skaffes til Danmark – enkelte farver sælges hos QVC.UK, hvor de vist også er rimelig billige! Rosesbeautystore har også enkelte farver, men disse er dog noget dyrere – og sidst, men ikke mindst, sender Tartes egen side til Danmark. De har desuden mulighed for at man kan betale tax med det samme, så man ikke bliver opkrævet Post Danmarks gebyr. Og de har ofte 20-30%, så handler man på de tidspunkter, er prisen slet ikke gal! Jeg har tidligere handlet på alle tre sider. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Julie… Fedest – mange tak for tippet! Hvad skulle jeg dog gøre uden så oplyste læsere?! Det må være noget relativt nyt at Tarte kan skaffes i DK? Smart at man kan betale taxes med det samme…
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Helt okay – Så må jeg se dem på dig, når du benytter dem i ” Dagens make up”😊 Hvad hedder de fem farver du købte og som er vist på dit billede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal lige se hvad jeg kan gøre Gitte… Det kan være jeg kan prøve at lave swatches på kinderne eller større områder af armen med en blush pensel… 😉 Men ja, ellers kommer de helt sikkert i “Dagens makeup”. Jeg har købt Dazzled, Blushing Bride, Dollface, Blissful & Tipsy – jeg er helt tosset med Dazzled specielt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er også selv helt forelsket i Tartes blushes! Jeg har også efterhånden fået gang i en liiidt for stor samling. For selvom jeg næsten ikke synes, man kan få for mange blushes, er 42 forskellige farver udelukkende fra Tarte måske i overkanten, haha…

  Hvilke farver endte du med at købe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie…
   Ja, de er bare fantastiske – det er absolut ikke de fem sidste jeg køber! 🙂
   Jeg endte med at købe Dazzled, Blushing Bride, Dollface, Blissful & Tipsy – jeg er helt tosset med Dazzled specielt! Og så kunne jeg faktisk også godt tænke mig Natural Beauty… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Backtalk