Favorit matte læbestifter - IsaDora Twist-Up Matte Lips

Jeg er her endnu! – hjemme fra ferie og nye prioriteringer

ONR_7951

Nogen der har savnet noget aktivitet på bloggen? Det har jeg selv i hvert fald! Pyyyhhh… Tror aldrig der har været stille så længe før i mine snart 6 år på bloggen! Det er ikke fordi jeg har glemt jer og ej heller fordi jeg har mistet lysten til at blogge. Tiden er blot løbet fra mig, med job og familie – ja, og så er jeg lige startet op efter et par ugers ferie også. Billedet ovenfor er netop fra vores ferie i Tyrkiet i sidste uge, et af de typiske og cheesy familie-ferie-portrætter. Ikke destomindre en dejlig ferie med min lille familie, som (desværre for jer ;)) er min første prioritet.

Selvom der har stået stille de sidste små tre uger pga. ferie og manglende tid til at “forud-blogge” så kan jeg jo heller ikke prale af et indlæg om dagen inden da, som jeg tidligere kunne få til at hænge sammen. Så hvis jeg skal være helt ærlig så skal jeg vist også til at prioritere lidt mere i indholdet på bloggen, hvad er det jeg blogger om og kan få tid til og hvad er mindre spændende for jer at læse om og jeg at blogge om? Så det er mit spørgsmål til jer…

Hvad får I mest ud af og hvad ønsker I af indhold på bloggen fremadrettet? …og ikke mindst hvad er lidt mere ligemeget??

Desuden går jeg på barsel igen fra nytåret – men om det betyder mere eller mindre tid til bloggen har jeg endnu svært ved at vurdere. Denne gang vil der jo være to unger at passe… 😉

 

// Rikke

10 kommentarer

 • Randi D.

  Tillykke med junior nr. 2 som er på vej….
  Jeg er meget glad for dine indlæg med anmeldelser, favorit produkter og især video hvor man jo lærer lidt teknik om makeup hver gang. Så masser af makeup tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Randi! 🙂
   Fedt – det vil jeg tage med i mine overvejelser, selvom videoerne er noget af det mest tidskrævende! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin VS

  Har savnet dig 🙂
  Tillykke med den lille nye 😀
  Jeg håber virkelig meget du vil fortsætte med de suveræne make-up’er du viser – de har inspireret mig mange gange og fået mig til at bruge bl.a mine paletter meget mere 🙂
  Også test af make-up mere generelt, fx foundation, concealer og pudder.
  Knus Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt Karin! 🙂 Og mange tak!
   Jeg vil rigtig gerne “tilbage” til alle minde dagens makeup’er – så det vil jeg klart arbejde på! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  tillykke med nr 2 på vej 🙂
  jeg kunne rigtig godt tænke mig noget mere om hvordan man får makeup til at holde ?
  Det ser så fint ud alt det du laver, men på mit ansigt, holder det ikke særlig længe og så klumper øjenskygge sammen og pudder/foundation holder heller ikke.
  Jeg er over 30 men åbenbart stadig fedtet i huden ?! Skal også bruge mascarra til at fjerne med varmt vand, ellers får jeg åandeøjne…suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke med lille ny på vej! Jeg ønsker mig: tips til god base inden make-up, rensemetoder testet/anbefalet (der dukker hele tiden nye trends op – micellar, olier, god gammel vaskeklud, elektriske etc – det er en jungle!) og fine looks fortsat. Tak for god blog 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Ville gerne lære mere om, hvordan man allerbedst får lagt en smuk og naturlig makeup når man liiige har rundet de 50. Det er i mine øje væsentligt lettere når man arbejder med en hud, der ikke har en eneste rynke og er fast og og lækker – det bliver sværere at få det til at se lige så lækkert ud når “underlaget” ændrer sig. Jeg så videoen med din mor, så mere i den stil ville være skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle!
   Dejligt du så videoen med min mor – jeg skal se hvad jeg kan gøre – vil meget gerne imødekomme dit ønske. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit matte læbestifter - IsaDora Twist-Up Matte Lips