Påføring af foundation: svamp eller pensel?

Vind Braun Silk Epil 9-961e i byt for dit bedste sommertip

DSC08909*Sponsoreret indlæg*

Læste du med forleden da jeg skrev om den nye Braun Silk Épil 9 epilator? Ellers kan du læse om den lige HER. Vil du også gerne have fingrene i den, så skal du bare læse videre her, hvor én heldig læser får lov at vinde epilatoren og dermed et par lækre sommerstænger!

Ét af mine bedste sommertip går nemlig netop på de der pudselanker… At holde dem glatte, fugtede og bløde! Og metoden, det er effektiv hårfjerning varig hårfjerning, samt rigelig med body butter eller lignende. Her er det netop at Braun Silk Épil 9 er genial:

 • Fjerner selv de helt korte hår ned til 0,5 mm.
 • Hårene bliver væk i relativ lang tid.
 • Og så forbliver de nye hår helt bløde når de vokser frem igen.

DSC08922Så hvordan vinder du Braun Silk Épil 9?

 • Del dit bedste sommer-beauty-tip i kommentaren nedenfor, så har du ét lod med i puljen om at vinde den.
 • Husk at sikre dig du har skrevet den korrekte emailadresse, så jeg kan kontakte dig direkte, hvis du er den heldige vinder.
 • Vinderen offentliggøres tirsdag d. 14/6!

*Sponsoreret indlæg*

// Rikke

129 kommentarer

 • Camilla

  Mit bedste sommer-beauty-tip er et forholdsvist enkelt et af slagsen. Jeg dropper al makeup bortset fra mascara (ikke gå ned på mascara :p) og så smører jeg mig grundigt ind i solcreme og så bare ud i det gode vejr. Om aftenen smører jeg mig ind i en god aloe vera creme og så vupti får man den helt lækre sommer(ferie)agtige glød som er så tiltalende! Nogle dage kan jeg godt finde på at pifte looket op med en eyeliner i en funky farve – tyrkis passer super godt til mit udseende her om sommeren og jeg høster gerne en del komplimenter for dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Mit bedste sommertip er at farve øjenvipper og øjenbryn – så tager det virkelig kun 5 minutter at gøre mig klar. Og jeg synes også det fremhæver sommerfregner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit bedste sommertip – en smule bronzer/solpudder (Gerne med lidt shimmer) på kravebenene, når man har de udringede sommerbluser og toppe på. Og på armene suppleres den fine sommerglød lækkert af Nuxe Oil, den med guldshimmer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mit bedste sommertip er helt sikkert at bruge solcreme både på kroppen og i ansigtet. Ikke nok med at det er sundt så er det også forskønnende! Rynket læderhud er ikke specielt attraktivt og man kan stadig sagtens blive brun selvom man bruger solcreme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Mit bedste skønhedstip til sommeren må være en god dry shampoo. Så ser håret lækkert og friskt ud, selv på de varme dage, hvor det ellers hurtigt kan blive fedtet.. Min favorit er fra Batiste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  ih ville elske at have sådan en herhjemme 🙂
  Mit bedste sommer beauty tip må være udover at have hårfri, bløde ben, at sørge for at mine fødder altid er ordnede. Et fodbad og en elektrisk fodfil, og noget fodcreme, så har man det så dejligt bagefter 🙂 Og samtidig lige tage lidt neglelak på, så man altid klar til bare ben og sandaler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Brug en bodyscrup, som fjerner alle de døde hudceller, så tager huden bedre imod solen, og du får flottere solbrun glød som holder længere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Mit bedste sommertip, er at holde mig selv iorden hele året, det kunne være, man kunne være så heldig at komme på vinterferie til et varmere sted. Være klar til at gribe øjeblikket når det kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit bedste sommer beauty tip er: Brug lidt tid i solen, den brune farve gør at man føler sig mere sommerlækker, det hjælper på humøret og gør at man føler sig helt vild skøn 😊😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Åh, en skøn præmie – jeg har længe ønsket mig en epilator!
  Mit bedste tip er at få farvet øjenbryn og -vipper inden ferie, så man ikke skal bekymre sig om mascara osv., når man sveder og bader. Det er genialt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Mit bedste beauty-sommertip er helt klart bruge lidt bronzer så snart man begynder at få lidt farve! Bare en lille smule, det giver sådan en fin glød. Og så SELVFØLGELIG masser af solcreme altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise P

  Så kommer jeg lige med mor tippet, for det er vel i bund og grund det vigtigste tip, som jeg lever religiøst efter.. HUSK NU SOLCREME!! Ingen har lyst til at ligne en kogt hummer til sommer, for slet ikke at nævne en lædertasker om 30 år. Så noget jeg altid husker, især om sommeren, er solcreme. Selv hvis man ikke orker at smøre hele kroppen ind hver dag, bør man lige tage ansigtet, da det er udsat hele dagen, hver dag.. Også om vinteren. Ellers kan en lækker hat lige tage de værste af strålerne, samt være det ultimative sommer accessorie 😉

  God sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Mit bedste sommertip er at bruge en god dry shampoo, så man hurtigt kan friske håret op efter en dejlig varm dag i solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Vasby

  Min bedste sommertid er helt klart solcreme og skygge! Jeg vil helt klart hellere være lidt bleg end at ende som en brun rynket rosin som 40-årig. I stedet snyder jeg mig til lidt sommerglød med en smule bronzer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Mit bedste sommertip er at bruge solcreme under make-upen for at ikke blive skoldet og plettet men pænt brun, og at holde øje med uv-indekset under dagen. Det er nemlig også dejligt at slippe for unødig solcreme, hvis uv-indekset er under 3 (fx når man smidt sig selv i det blå en sen eftermiddag og skal cykle hjem). Er indekset ikke under 3 så er mit tip også at anskaffe en høj solfaktor på spray (gerne uden udtørrende alkohol) som man bruge til at lægge ny solcreme på i løbet af dagen (luk øjnene!!!). Er solcremen på spray så forstyrrer den ikke den make-up, bronzer eller lignende man har på. På kroppen forstyrrer den heller ikke ens selvbruner, hvis man nu har brugt det før man tog afsted om morgenen og finder sig selv på en café ved middagstid. Så tjek på uv-index, solspray og lidt pudder (at mattere efter sprayen tørret) i tasken på de varme dage, det er mit tip! 🙂 Ja, og at pakke bikini og et lille hurtigtørrede kunstfiber håndklæde i tasken, fordi man ved aldrig når chancen får et dyb i det blå kommer! Glædelig sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Neglelak på tæerne. Der findes ikke noget mere sommerlig end flotte tæer i sandaler og det booster selvtilliden😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Laursen

  Mit tip er at holde benene dejlig fugtet. Jeg bruger gerne en shower oil til at vaske dem med, så er de klar til body lotion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V Sørensen

  Mit bedste sommer-beauty-tip er at spraye min parfume op i håret, lige bag ved ørene, for så undgår jeg de grimme skjolde man kan få på halsen når solen rammer. God sommer til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mit bedste sommertip er et solcremetip til både børn og voksne. Smør dig/jer med rigelig solcreme 30-45 min. inden du/I går ud i solen. cremen får god tid til at trænge ind, så du ikke sveder eller bader den af med det samme 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Mit bedste sommer beauty tip er 1) at sørge for at drikke rigelig med vand, 2) exfoliere huden, 3) bruge masser af solcreme. På den måde får man ikke bare smuk hud nu men også senere i livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit bedste sommertip må være at bruge solcreme – og rigeligt af det. Det forskønner på både kort og lang sigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste tip er nok at bruge solcreme. Det er måske rimelig åbenlyst men for faen da, husk nu at bruge solcreme!! Og ellers husk at drikke rigeligt med vand 🙂 Dét er godt for huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Pedersen

  Mit bedste sommertip er at bruge bodylotion med selvbruner, så bliver man ikke fristet til at sidde for længe i solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit tip er creme til hele kroppen to gange om dagen. Start med en ordentlig omgang solcreme om morgenen – husk ansigtet! Slut af med en omgang fugtighedscreme om aftenen inden sengetid. Så er kroppen godt beskyttet, godt fugtet og klar til sommer i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Vi bliver alle sammen lidt smukkere når solen skinner. Så drop den tunge makeup i sommermånederne. Det gør også at man bliver endnu finere at se på, når så man giver den gas igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Mit bedste sommer tip er helt klart at passe på UV-strålernes skadelige effekt, specielt på håret. Typisk smører man huden ind i solcreme, men glemmer hurtigt håret, jeg har erfaret at mit hår udtørres af solens stråler. Derfor plejer jeg at beskytte det hvis jeg skal tilbringe meget tid i solen. Det gør jeg enten vha. eksempelvis en hat eller et tørklæde. Dette gør helt klart en forskel i forhold til hvor sundt mit hår holder sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Den vil jeg gerne bytte med!
  Mit bedste tip må være at sørge for masser af fugt både til huden, men også at drikke rigeligt med vand 💦

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det må være at holde fusserne fine 😍 en god fodfil og fodcreme samt en fin neglelak ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Mit bedste sommertip er helt klart solpudder! Det fremhæver gløden og de sommerfregner, de fleste af os får og så pynter det både på ansigt, hals, bryst og faktisk også på de lækre, glatte stænger – og så behøver man ikke anden makeup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Brug selvbruner eller bodylotion med en smule selvbruner i, så du ikke behøver at stege i solen for at blive brun. På den måde får du en lækker glød, og undgår solens farlige stråler :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie sørensen

  Alm. Økologisk kokosolie på hud og hår 👍 Det er fantastisk lækkert, godt for kroppen, dufter godt, håret elsker det, især efter en dag hvor solen har ‘bagt’ på det. 🙂 vh Jeannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SNS

  Guf løs af alle sommerens skønne grøntsager, bær og frugter, så din hud får masser af antioxidanter indefra. Brug cremer med aloe vera eller ren aloe vera gel under din solcreme. Din hud vil elske dig for det. Plej dine fødder. Matas fod- og hælkur er eminent og velplejede fusser med eller uden neglelak er bare pænere i sandaler og klipklapper. Spis is og kys din kæreste, din søn, din datter eller din hund og NYD det er sommer. Happy girls are the prettiest girls 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  At have bare tæer i sandaler, gør at man lige forkæler sine fødder med fodbad og olie om aften, så de klar til en ny dag,! Og alle de smukke neglelak kommer i brug. Fantastisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Udover den obvious med solcreme (er helt høj over min mand endelig er blevet fast bruger af det hver morgen, yay!), så er der ingen tvivl om, det er en fin læbefarve – hvad enten det er i gloss eller stift – med et tilhørende smil! Et smil gør underværker for alle mennesker – ja, jeg kender i hvert fald ingen det ikke klæder 😉
  Ha en dejlig sommer Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K

  Mit bedste sommertip? Vand, vand og atter vand. Drik så meget som muligt, det er lækkerier for hele kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Mit bedste sommertip er at drikke rigeligt med vand. vand vand vand. Godt nok skal man drikke hele året. Men især om sommeren drikker jeg flere liter vand om dagen. Det gør min hud naturlig flot og derudover hjælper det min krop til at forblive hydreret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Mit bedste sommertip er at købe et glas kokosolie! Det kan bruges til så mange ting og er et billigt alternativ til så mange produkter. Jeg bruger det selv bl.a.. som body lotion, til hjemmelavede body scrubs, neglebåndsolie, makeupfjerner, hårkur og som hårolie til spidserne. Det sidste er specielt godt til her om sommeren, hvor håret godt kan føles lidt mere tørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  Mit bedste sommertip må være vand, vand og atter vand! Keep hydrated, sisters!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina G.

  Mit bedste sommerråd er at huske at eksfoliere huden ugentligt samt fugte huden efter behov. Jeg er blevet helt vild med at bruge en hamphandske til eksfoliering, da min hud simpelthen bliver baby-blød bagefter! 🙂 Bagefter smører jeg min hud ind i enten en lækker olie eller bodylotion. Lige nu er min favorit Nuxe Huile Prodigieuse med bronze glimmer – Den giver mine vinterblege stænger en fantastisk sommerglød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Mit bedste råd må være (som den lyse skandinavier jeg er) aldrig at være doven når det kommer til solcremen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det værste jeg ved er et smeltet makeup-fjæs om sommeren. Derfor elsker jeg at dyrke det naturligt smukke look til sommeren, med den flotte brune hud så kan man næsten ikke se urenhederne og andet. Derfor gider jeg heller ikke bruge make up. Jeg farver mine bryn og vipper og så ser jeg flot naturlig ud, uanset vejr, varme og om man har badet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Mit sommertip/must-do er: Smør dig grundigt ind i god solcreme hver morgen på selv skyede dage, så der er lagt en god bund og man ikke er udækket, hvis solen pludselig kigger frem, når man liiige får en kop kaffe i en uventet pause eller lignende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sacha

  Mit sommertip går på at huske at nyde solen i små doser henover sommeren, selvom det kan være fristende at sluge hver en solstråle, når nu man aldrig ved hvor kort/lang den danske sommer er, men huden vil takke dig for det i det lange løb 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Husk solcreme! Og også på læberne. De bliver tit oversæt, men flere læbepomader har også solfaktor i, så hav én med i tasken 🙂 Og så plejer jeg heller ikke at gå med andet makeup end mascara i sommermånederne, fordi min hud stråler rigeligt af sig selv pga. solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Mit bedste sommertrick må være babypudder. Det klarer hurtigt en lille smule fedtet/svedigt hår (ihvertfald hvis det er lyst) og kan bruges hvis lårene glider lidt for meget mod hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise1

  Mit bedste tip må være solcreme.. En sommerbrun kulør er fin, men i sidste ende (hvis man ender med at blive rød) er ens helbred vigtigere 🙂
  Og der findes udmærkede cremer med selvbrunereffekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit bedst sommertip er KLART NUXE Huile Prodigieuse OR. Den ser lidt voldsom ud, men når man påfører olien som indeholder lidt bronce glimmer, får man en SÅ fin natural bronzing effekt. Den kan bruges både på de lækre sommerben, kravebenene eller som en opfrisker på kinderne i stedet for make-up. Udover den fine glød den giver, så giver den masser af fugt til huden! Jeg er vild med den! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mit bedste sommertip er eksfoliering af kroppen. Selv plejer jeg at bruge en blanding af sukker og olivenolie, hvilket både eksfolierer og fugter huden rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  For at undgå røde og sviende lår (når man nu er lidt polstret) fungerer det fantastisk at smøre lårene med barrierecreme:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea H

  Mit bedste beauty tip er nok også manges favorit, men highlighter! Jeg elsker dog især at bytte min pudderhighlighter ud med en flydende, da det giver den flotteste naturlige glød på ens sommerbrune hud! – og så ser det super godt ud hvis man dupper lidt på skuldre og kraveben ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Mit bedste sommertip er, at sørge for at smøre fødderne ind i en fed creme et par gange om ugen. Det giver fugtede, lækre fusser, og det ser bare lidt bedre ud i sandalerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg ææælsker at gå med bare tæer i sandaler. Så mit tip må være at lakere tåneglene i flotte farver ❤️💛💚💙💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Drik vand og hold gerne igen med makeuppen så man kan se den naturlige glød som huden får af solen ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Eggert

  At have lækre lakerede negle på både hænder og fødder, så kan jeg slet ikke lade være med at kigge på dem og bare synes at alting er lidt skønnere, uhm! God sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Mit bedste tip er brug. af vitaminmasken fra Rønsbøl, den giver huden fugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Mit bedste sommer beauty tip er at bruge saltvandsspray i håret så det får volumen og lækre bølger – hvis man ikke har saltvandsspray ved hånden kan samme effekt opnås ved at tage en svømmetur i havet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline R.

  Det måske mest simple tip – og for mig; noget som har krævet en del år med t-shirt-badning at indse, er at benytte rigeligt med solcreme om sommeren. Det er vigtigt (ja, man kan jo næsten kalde det livsvigtigt), at beskytte sin hud om sommeren. Jeg erfarede for nogle år siden, at min brune kulør holder meget længere, og jeg ikke skal bekymrer mig om, hvordan jeg nu skal få noget søvn, når manglende solcremeforbrug medførte, postkasserød hud og døgn hvor jeg hverken kan tåle varmen, solen eller bare at ligge på den skadede hud. Det er lidt øv ikke at kunne nyde solen og kunne vise sine lækkerbrune skanker frem. De er altså bare lidt pænere om sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Mit bedste sommertip er at huske solcreme de steder hvor man let glemmer det. Ører, fødder, under bikini/badedragt, og også læberne (læbepomade med solfaktor) og håret. Matas har en virkelig lækker spray der beskytter hovedbunden, som jo også er udsat! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Masser af svømmeturer i havet – saltvandet render og giver sådan en fin hud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Mit bedste sommertip er, at sørge for at beskytte hud og hår mod solen, så det ikke bliver ødelagt. Når man har sørget for det, kan man nyde sin ferie uden at have nogen bekymringer. Og det er skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Mit bedste sommer beauty-tip er at bruge godt med solcreme. Solen kan skade ens hud på mange måder. Både i forhold til hudkræft men også at den ens hud kan fremstå “ældre” end den er. Jeg synes solcreme er det vigtigste overhovedet om sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Rigeligt med solcreme så huden bliver flot brun og ikke rød. Når aftenen falder på og det er tid til at gå ud bruger jeg lidt bronzer på kraveben og arme. Det ser flot ud og understreger den brune kulør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Selvbruner har bare aldrig fungeret for mig, men i år har jeg fundet løsningen på lækre sommerbrune ben selv med en synlig lille åreknudetegning : BB creme til benene; jeg bruger Caudalies ‘Divine legs’.
  Cremen opfører sig som en foundation – bare til benene, og hvis du tænker en tyk kage af makeup, er det slet ikke sådan. Det er bare en tynd creme, som man fordeler og smører godt ind, og den farver huden på benet mere jævn, ensartet og let sommerbrun uden at smitte af eller kunne spottes. Man kan selvfølgelig også bruge lidt på fx. arme.
  Selvfølgelig forudgået af en god skrub først, og en superfed creme på fremspringende steder såsom knyst osv. Cremen er til at arbejde med hele tiden; dvs har man fået lavet en ‘streg’,kan man stadig arbejde den væk langt senere på dagen.
  Ingen afsmitning overhovedet.
  Biotherm har også lavet et BB produkt, der fåes i Magasin.
  Et andet tip er at droppe føntørringen det meste af sommeren – det er det mest effektive middel for mig, til at have et flot og sundt garn om efteråret. Min frisør bemærker det, og det skyldes ene og alene lufttørring sommeren over. ER altså noget mere skånsomt….
  God sommer !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine fødder kræver lidt ekstra opmærksomhed, når de skal vises frem i sandalerne om sommeren! Derfor er mit bedste sommertip at smøre en god fodcreme på hver aften inden jeg går i seng og derudover sørge for at dekorere tåneglene med neglelak i fine sommerfarver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mit bedste sommer tip er masserer god hvidvin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er skrevet mange gange, men solcreme, solcreme, solcreme! Ja, man bliver langsommere brun, men det er så vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Mit bedste tip må være masser af solcreme, så man undgår solskoldninger. Med Rudolph care produkterne føles ikke fedtet på huden og ødelægger ikke hvidt tøj. Derfor er jeg begyndt at smøre mig ind hver morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Drik masser af vand. Og husk at nyd sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Skov

  Som flere har nævnt, så er det lækkert at få farvet sine øjenvipper om sommeren, så man er klar til dejlige dage på stranden! Ellers er jeg selv virkelig taknemmelig for et tip, jeg selv har fået, om at droppe fodfilen! Den gør ens fødder lækre bløde i øjeblikket, men fordi huden bliver slibet af, skaber det kun yderligere tør hud. Derfor er det meget bedre at bruge en carbamidcreme. Dette har gjort mine fødder dejligt bløde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena

  hmm mit bedste tip må være at få solen i små mængder – jeg solbader altid alt hvad jeg kan ved 15-16 tiden i starten af sommeren så jeg kan få lidt “grund-farve” inden sommeren rigtigt tager fat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mit tip er yderst simpelt 🙂
  Men der findes ikke noget bedre end at droppe makeuppen, nu hvor man ikke skal i skole i hver dag. I stedet farver jeg bare øjenbryn, og man kan virkelig mærke, at ens hud har godt noget “makeup-fri tid”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hold huden godt fugtet, hele året, og husk solcremen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Simpelt, men jeg kender absolut ingen det ikke klæder! Så derfor et smil, og lidt farve. Hvad enten det er i stift eller gloss, er ligegyldigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Lækker præmie. 🙂 Mit bedste sommertip må være at bruge en lækker dry olie på sine ben efter barbering. Det får dem til at være ekstra bløde, fugtige og så skinder de fint. Et andet sommertip må være en god dry shampoo til håret efter en varm dag, så er det jo et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S.

  Mit bedste sommertip her i heden er vand, masser af vand, og gerne sødet med forskellige bær og mynte. Og et smil på læben og glimt i øjet – og så ellers bare ud at møde verden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  En bodyscrub af kaffegrums er mit absolut bedste sommertip – det blødgør, eksfolierer og er simpelthen fantastisk forkælelse her i sommermånederne.Og så er det så godt som gratis, hvis man kan lide god gammeldags filterkaffe/ice coffee 😉 Alternativt er økologisk kokosolie genialt til hud og hår, og en bodyscrub med det og sukker (ikke salt, hvis du lige har epileret ben), er også fantastisk forkælelse, og duften af kokos hænger for mig uløseligt sammen med sommeren. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste tip er at blande halvt Nivea ( den blå i dåsen ) med kropsolie det fikser omgående tørre underben så de kan vises frem i korte skørter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mit bedste sommertip er solcreme – det kan ikke siges nok, hvad er det værd at have en flot kulør hvis man x antal tid senere har ødelagt sin hud. Man skal være glad for den man er vinterbleg eller ej og der findes jo i den forbindelse og så selvbruner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Solcreme og at opholde sig i skyggen – og så lipgloss i alle afskygninger – det er for mig essensen af sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica

  Mit bedste sommertip er noget så simpelt som at huske solcreme! Man ved aldrig hvornår solen vil kigge frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  mit bedste sommertip er husk solcreme og drik masser af vand 🙂
  men det er jo indlysende for de fleste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Mit bedste sommer-beauty-tip er at smøre ben samt skuldre og kraveben en omgang tør-olie – gerne med lidt shimmer i. Det fugter rigtig godt, og huden ser vildt velplejet og lækker ud. Rudolph Care eller SARD har nogle rigtig gode bud på shimmer olie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommertip er klart at huske solcremen! Selvom det er let at glemme her i Danmark, er det så vigtigt, og din hud vil takke dig når du bliver ældre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Mit bedste sommer tip er;
  Go naturel!
  Rens hud, brug dejlig creme med sol faktor i og så ud i verden og elsk den glød solen giver dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Mit bedste beauty-tip er, at huske solcremen uanset og så kan man altid pifte sin glød op med en smule highlighter – altid et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  HUSK solcreme. Der er ikke noget mere usexet end at være krebserød 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Åh sådan en ønsker min 16 årige datter sig. Mit bedste tip er at bruge en gid fugtgivende creme til huden det har den gidt af her i varmen og så holde igen med maleuppen. Ville godt overraske hende med den lækre præmie da hun altid er sød til at hjælpe mig hendes svagtseende mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Invester i en god skrub og en fantastisk lækker creme og gør dine ben sommerklar
  Afslut med at forkæle dine negle med en dejlig frisk sommerfarve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ihh hvor kunne det dog hjælpe på et af sommerens store problemer! Ville elske at kunne nyde sommeren med flotte hårfri ben 😀
  Mit bedste tip er at nyde sommeren når den er her! Og det gør man bedst ved bare at være klar til at springe ud i det gode vejr – en kæmpe hjælp er derfor at farve øjenvipper og bryn. Det er helt fantastisk at være på stranden uden at skulle tænke på at komme til at ligne en panda 😀
  God sommer til dig Rikke og til alle jer andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Åhr den vil jeg gerne eje:)
  Mit bedste tip må være at holde fødderne fine ved at gnubbe dem med en helt almindelig skuresvamp hverdag efter badet. Man bruger den (“hårde” side) Det holder hård hud væk og man får fine fusser uden brug af andet fodværktøj. Og så er det temmelig budgetvenligt så man kan bruge sine penge på andre (mere) lækre ting til sommerplejen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Mit bedste tip er iskold hvidvin med Sprite 😀 ….nååh var det ikke det, du mente 😉 Kropsmæssigt er det en god efter-sol-badesæbe, det kan altså mærkes…har ikke nævnt solcremen og fugtighedslotion, da de i mine øjne er selvfølger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Jeg opbevarer mine cremer, serum, toner og mist i køleskabet hele sommeren så mit hud kan få en cooldown. Den bedste Quickfix hvis man har fået lidt for meget sol er (kold) aloe vera gel tilsat ren e-vitamin fra en kapsel. Hjælper og reparerer huden hurtigt. Og så er det smukkest at holde lidt igen med makeuppen om sommeren, lees is more synes jeg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth M.

  Mit bedste sommertip er til håret, som godt kan blive lidt tørt af solens stråler. Jeg blander arganolie i min hårkur og ruller håret op i en knold og så på med en badehætte. Jeg lader det virke minimum 10 minutter, eller så lang tid det nu tager at ordne ben og fødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Mit bedste sommertip for at min hud holder sig frisk og gennemfugtet er simple men effektiv. Jeg renser min hud morgen og aften. Inden serum, dagcreme, solcrem sprayer jeg Rønsbøls scin tonic https://nicehair.dk/ronsbol-skin-tonic-250ml.html?dfw_tracker=9469-26428&gclid=CKHC_9Cwnc0CFdUW0wodE1ALkA
  I ansigtet og påføre derefter mine cremer. den indeholder Glycerine, Sodium PCA, Niacinamide som alle er gode fugtmagneter og holder på den flygtige fugt I vores hud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Mit bedste sommertip må være at holde sine fødder pæne, efter vinteren hvor de har været gemt væk i støvler. Det er nu, vi alle trækker i sandalerne, så sørg for at den hårde hud er fjernet, og at neglene er klippet lige og har en flot sommerfarve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Høj

  Åh, jeg har et par tips, jeg gerne vil dele:
  1) Husk solcremen. Der findes efterhånden så mange forskellige, at der ingen undskyldning er for ikke at bruge det. Selv er jeg fan af solcreme med lidt farve i, der udjævner huden, når jeg ikke har make-up på.
  2) Farv vipper og bryn! Det gør en kæmpe forskel, når man bruger knap så meget make-up pga. varmen.
  3) Body oils med shimmer til arme og ben. Så fint på solkysset hud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Uh, ville elske at vinde sådan en! Mit bedste sommertip er, at bruge en hjemmelavet, og dermed sund og effektiv scrub, som fjerner alle de døde hudceller. Det mindsker chancerne for indgroede hår, fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og frisk og ikke mindst klar til (efter nogle dage da huden er sart umiddelbart efter) at få en lækker sommerglød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mit bedste sommertip er at drikke masser af vand 🙂 det er både sundt og godt for huden. Og så selvfølgelig masser af solcreme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  tja har ikke mange tips men den jeg har er at huske at bruge en fed creme så huden ikke bliver tør og skaller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla v m

  Mit bedste sommer tip er at bruge en god bodyscrub og en lækker fugtgivende olie som dufter fantastisk 🙂 bodyscrubben fjerne det kedelige grå hudlag, så jeg får en hud med en lækker glød 🙂 den fugtgivende olie elsker jeg, fordi den fugtgører min hud så den bliver blød og lækker uden at fedte 😀 det er dejligt med en flot hud, når benene forhåbentlig skal luftes en masse i den kommende tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Mit bedste sommertip må være at bruge knap så dækkende foundation eller pudder i ansigtet. Som jeg ser det er huden allerflottest når man kan se fregnerne og har en naturligt hud. Dette kræver dog også masser af fugt og solcreme – hver dag. Og så skader det ikke at blande lidt creme highlighter i sin dagcreme 😊 det giver bare super flot sommerhud 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Mit bedste tip er at smide en hårkur i håret og op i en knold mens man soler – varmen hjælper på kurens aktive ingredienser, og man slår to fluer med ét smæk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke L.

  Mit bedste simmer-beauty-tip er at lække make-upen på hylden og omfavne den naturlige glød som solen giver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Solcreme bb cream

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mit bedste sommertip er at forkæle min solmættede hud med hybenroseolie, den er virkelig genial, den fugter, mætter og udvisker mørke pletter/ar i ansigtet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Sørger for at bruge gode produkter med høj sps og masser af fugt så huden ikke tørrer ud og bliver rynket 🌞😎 og så sørger jeg for at drikke masser af vand 🌊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Mit bedste tip er temmelig banalt men alligevel vigtigt: husk solcreme og brug selvbruner for at få farve i stedet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  Mit sommer beauty tip er netop sådan en maskine! Jeg har længe lånt min mors, men ønsker mig min egen 🙂
  Især hvis man bruger en dagcreme med kokosolie synes jeg man helt undgår de røde “barberingsknopper” man ellers kan risikere at få. Derfor kunne det være rigtig rigtig dejligt at vinde! uhh! jeg er spændt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H. P.

  Husk solcreme! Både på huden, og med i tasken til ekstra smøring i løbet af dagen.
  Og sørg for at rense huden godt efter en dag i solen med solcreme, og derefter giv huden en masse fugt, gerne både gennem creme og serum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det bedste sommertip er at drikke vand og få masser af det. Det er det eneste der ordentligt stiller tørsten og din hud vil takke dig for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Selvom det sikkert er sagt mange gange før, er mit bedste sommer tip at eksfoliere huden x2 ugentligt. Den fine sommerkulør holder bare bedre når man får det gjort. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Helt klart at drikke masser af vand og bruge solfaktor 50

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  undgå solen mellem 12 og 15, og altid bruge solcreme 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Søg skygge mellem 12-15, solcreme og masser af vand 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vand og fødder!
  Hver dag giver jeg fødderne en tur med pimpstenen underbruseren, holder mine tånegle lakeret og drikker rigeligt med vand.
  Så kan sommeren bare komme an
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ingemann

  Mit bedste sommer-beauty-tip er at droppe makeuppen lidt oftere, så folk rigtig kan se den flotte glød og alle de fregner, man har fået:-) Synes personligt, at det er så meget flottere om sommeren, når man ser helt naturlig ud, frem for at have foundation og hele molevitten i ansigtet.. Om ikke andet kan man jo altid pifte sit look op med en fed prangende eyeliner og en smule mascara 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Drop makeup HELE sommeren! Det fjerne lidt af besværeret og du ser samtidig skøn ud helt naturlig. Hvis du alligevel ikke kan lade det ligge, så tjek lige at det er vandfast. Jeg endte med at ligne en panda sidste år, fordi jeg badede med mascara der absolut ikke var vandfast 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Husk at drikke nok væske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eigil Kjærulff

  Til alle drenge: Klip jer karse, det er så rart:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Poulsrn

  I stedet for at smøre sig ind i almindelig bodylotion efter morgenbadet, så brug solcreme – også selv om du skal på arbejde!

  Og drik masser af vand, når du er ude i solen. Det er både godt for kroppen og huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Sørensen

  Bedste sommertip: Hvis du som mig ofte har brugt små shorts eller lignende under kjoler/nederdele fordi dine lår generer såkaldt “chub rub”, hvilket gør djævlens ondt, så har jeg løsningen. Bodyglide! Et produkt bl.a. løbere bruger for at undgå friktion mellem tøj og hud – det virker! Jeg kan nu gå kjoler/nederdele uden shorts under og det holder normalt en hel dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Mit bedste sommertip er, at glæde sig over sommeren og suge alle de dejlige ting til sig, som den byder på. Så har man skønhed til resten af året 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence altså! <3
  Mit bedste beautytip er måske en smule gammeldags, men du opnår altså bare det bedste resultat af makeup, hvis huden under er ren og gennemfugtet! Jeg bruger en sonicbørste for at dybderense min hud og det kan klart anbefales! Så ligger din makeup bare så smukt bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  I sommermånederne elsker jeg (lige som alle andre) en god sommerglød. En nem måde at opnå denne er ved at blande en dråbe ansigtsolie i din foundation. Lækker konkurrence i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika

  Bedste tip er nok at huske at vaske alt af hver aften, især solcreme, og så fugte fugte fugte. Og bruge masser af spf s’føli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nørgaard

  Dagcreme med solfaktor og spar på makeuppen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  At bruge masser af hårkur og gerne lade det virke længe da hårets spidser tørrer ud i varmen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Det er onsdag d. 15.6……jeg har ledt og ledt efter vinderannoncering.Har i glemt os 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva
   Jeg har ikke glemt jer – tro mig! 🙂 Dog mangler jeg en godkendelse fra Braun inden jeg udgiver indlægget hvori det står – håber snart den kommer! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påføring af foundation: svamp eller pensel?