Dejlig weekend i KBH med beauty shopping og EvaK!

Sommerduft på farten: Pacifica Roll-On Parfume

DSC04270*Produkt sendt til test*

Sidste år modtog jeg denne fine lille parfume fra Pacifica – ikke et mærke jeg egentlig kendte til i forvejen, men det viser sig at de laver disse små roll-on parfumer i flere forskellige dufte og tilhørende designs. Grunden til I først får den lille søde parfume at se nu er egentlig fordi den rigtig dufter af sommer, det synes jeg i hvert fald, og nu er det jo altså endelig blevet sommer igen! …så nu passer den ind på bloggen!

Jeg er rigtig glad for denne lille sag af tre vigtige årsager:

  • For det første har den en form og størrelse som passer perfekt ned i min pung eller en lille håndtaske, så den er nem og handy at have med på farten.
  • For det andet, så er det rigtig nemt og smart med roll-on applikatoren, så spilder man ikke produkt og det er let at dosere.
  • Slutteligt, som måske i virkeligheden er det vigtigste punkt når vi taler parfumer – det er duften, den dufter skønt af sommer og slik, det er i hvert fald sådan jeg vil beskrive den og jeg elsker både sommer og slik-dufte!

DSC04268Jeg synes Pacifica Roll-On Parfume Hawaiian Ruby Guava dufter af flere… Faktisk har jeg fundet hele otte forskellige dufte hos HelsePlus.dk, som sælger dem til 142 kroner pr styk á 10 mL, det er lidt billigere end den vejledende udsalgspris på 169 kroner. Desuden kan man få flere af parfumerne i en størrelse á 30 mL, hvis man nu har fundet en duft man bare ikke kan få nok af.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig weekend i KBH med beauty shopping og EvaK!