Sommerduft på farten: Pacifica Roll-On Parfume

Gå sommeren imøde med Braun Silk Epil 9-961e

DSC08922*Sponsoreret indlæg*

YES – så blev det også sommer her i Jylland og det betyder frem med de sommer-relaterede produkter. Helt perfekt timing til at præsentere jer for Braun Silk Épil 9, en ny epilator fra Braun som er lidt af en schweizerkniv!

Normalvis bruger jeg bare en ganske almindelig skraber til at barbere ben med og så føles de jo dejligt glatte i en halv dags tid. Det betyder desuden at jeg helst barberer ben hver anden dag om sommeren eller oftere. Som mor er tiden der bare ikke rigtig mere og min søn vil allerhelst bare gerne være med til det hele. Jeg har før prøvet kræfter med et par epilatorer, men desværre var de ikke så effektive som jeg havde håbet. Desuden findes der også mange epilator-skræk-historier om at det skulle gøre frygtelig ondt og man efterlader en hud fyldt med ømme røde knopper. Dét bryder Braun Silk Épil 9 heldigvis op med;

 • Ja, det kan godt nappe en lille smule – men ondt gør det altså ikke! Desuden er epilatoren udstyret med to hastigheds-niveauer som man kan indstille på ved de lidt mere sarte områder.
 • Derudover får jeg ingen røde knopper – de er endnu forblevet væk! Jeg tror det er fordi epilatoren er så skånsom som den nu kan blive.

CollageUd over de to myter om epilatorer som Braun Silk Épil 9 bryder med – så har jeg fundet mange andre skønne fordele ved netop denne epilator:

 • Selve epilator-hovedet har en god størrelse så man får en del med af gangen og samtidig er det meget fleksibelt så det kan følge kroppens former og dermed komme ind de fleste steder.
 • Da jeg testede epilatoren første gang troede jeg faktisk at mine hår var for korte, cirka 1 mm, men faktisk kan Braun Silk Épil 9 tage ned til 0,5 mm hårstrå og jeg oplevede derfor at langt de fleste blev taget med, hvilket er utrolig fedt – så behøver man ikke gro sig en græsplæne før man kan fjerne hårene igen.
 • Braun Silk Épil 9 kan desuden bruges både i et vådt og tørt miljø – i bruseren oplever jeg faktisk man mærker det endnu mindre, mens jeg synes det er nemmest at se hårene udenfor brusekabinen.
 • Så kommer vi til en super smart og en genial idé, nemlig at æsken også indeholder to forskellige eksefolierings børster, så man kan børste-eksfoliere huden med “epilatoren” og dermed minimere antallet af indgroede hår – SÅ smart!!

Som altid med en epilator er der jo de åbenlyse fordele – at der går meget længere tid før hårene kommer frem igen og når de så gør føles de bløde i stedet for at stikke i modsætning til barbering. Husk naturligvis som altid efter hårfjerning at fugte huden.

DSC08929Nu vi endelig kan tale om dansk sommer, så har jeg også kigget lidt på andre skønne sommer favoritter ud over Braun Silk Épil 9, som får en velfortjent plads, så jeg kan begive mig udendørs med bløde glatte ben. Af makeup så elsker jeg en smuk frisk sommer lipgloss, en sommerfarvet neglelak på tåneglene, samt en let og beskyttende foundation, her kan man passende vælge en chusion foundation. Derudover har jeg desuden fokus på at vedligeholde mine blonde lokker med en god silver shampoo, samt at beskytte min hud mod UV-stråling og samtidig give den glød. Til sidste er der sådan noget som en lækker fugtende og kølende face mist, samt en velduftende sommerparfume.

*Sponsoreret indlæg*

// Rikke

1 kommentar

 • Gitte Hundal

  Mit bedste sommertip: Undgå at få skoldet hovedbunden i solen med REDKENS: “color extend sun” SPF 25 ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerduft på farten: Pacifica Roll-On Parfume