Dagens makeup - UV-B

Urban Decay Vice XX Reloaded – 20 års jubilæums palette

Collage*Produkt modtaget til test*

Et af mine absolut favorit makeup mærker, hvis ikke mit absolut yndlings, har 20 års jubilæum. I den forbindelse har de lanceret en splinterny limited edition Vice palette, nemlig Vice XX Reloaded. En meget smuk palette med 20 flotte øjenskygger. Det var først efter jeg kom i gang med at bruge den at jeg for alvor fandt ud af hvad det egentlig er jeg synes er så lækkert ved denne palette og som adskiller sig fra Urban Decays øvrige øjenskygge paletter.

Dét der gør denne palette unik for mig er ikke bare at den indeholder mange spændende farver, men at farverne er forsholdsvis lyse og mange af dem lidt afdæmpede så man sagtens kan bruge dem også til hverdag. Nedenfor kan I se mine tre seneste festmakeup’er, allesammen holdt i lyse nuancer fordi det har været fester som startede om dagen – derfor synes jeg netop de lidt lysere farver var specielt passende her. Dermed ikke sagt at man ikke også uden problemer kan bruge øjenskyggerne til en aften makeup og der er jo også et par mørke nuancer i paletten.

Collage2

Generelt er øjenskyggerne af samme høje kvalitet som altid med Urban Decay – pigmenterede, flotte og nemme at arbejde med. Derudover er farverne og sammensætningen af dem bare lige i skabet – lidt neutrale nuancer fra lys til mørk og resten er flotte farver, hvoraf flest er holdt i afdæmpede udgaver. Der er desuden rigtig mange muligheder for sammensætning af de forskellige farver. Fordi farverne er rimelig afdæmpede vil jeg dog også anbefale altid at bruge en primer under – og her kan jeg jo passende anbefale min personlige favorit Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Flere af øjenskyggerne er gamle nuancer som ikke sælges nu eller som har været i tidligere limited edition paletter, nogle få er fra den nuværende kollektion af single øjenskygger og enkelte er helt nye øjenskygger specielt lavet til denne palette.

Paletten forhandles i Magasin til 490 kroner – for den pris for man som sagt 20 smukke og gode øjenskygger i en palette med et stort brugbart spejl, samt en duo øjenskygge pensel. Penslen er helt sikkert også brugbar, personligt er jeg bare ikke super vild med Urban Decays pensler, der findes mange på markedet der er meget bedre!

// Rikke

8 kommentarer

 • Stine

  Ville du have købt den, hvis du ikke havde fået den tilsendt? Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg har brug for flere farverige paletter fra Urban Decay 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine,
   Ja, det ville jeg, selvom jeg har mange paletter fra Urban Decay – nok dem jeg har flest fra. Jeg får brugt denne mere en Spectrum som jeg købte netop fordi der er masser af farver, men de er lyse og mere afdæmpede. Perfekt til en mere diskret makeup med farver eller bare her i foråret og sommer perioden. Så det er mit helt ærlige svar! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Tak for dit ærlige svar, Rikke 🙂 Jeg må lige overveje det.For smuk det er den, men jeg er mere til mørkere farver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok – hvis du er mest til mørke farver, så kan det godt være du skal vælge noget andet! Har du kigget på Naked Smokey også fra Urban Decay? …der er dog ikke så mange farver i den, men mere neutrale nuancer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har Naked Smokey paletten og er rigtig glad for den. Og jeg har også Vice 4 og Spectrum paletten og ret mange andre paletter, så jeg går ikke ned på øjenskygge i dette liv 😉 Øjenskygger er min ting. Jeg kan falde helt i svime. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine,
   Puha, så ved jeg næsten ikke hvad jeg skal svare dig – har det ligesådan med øjenskygger! 😉 Dermed ville jeg også have købt den her hvis ikke jeg fik den tilsendt! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lis

  her bestilt den sammen med, Electric Pressed Pigment, naked 2 og den der stetting spay. *ups* godt ens meget farve forskrækkede farmor er helt blid når en neutal øjenmakeup på mig altid har elemeter af pangfarve, har briller og her har de kære pudderdåser lært mig ikke at holde igen med øjenmakeuppen tvært i mod der skal mere på så det kan ses!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - UV-B