Jeans går aldrig af mode - det gør blå neglelak vel heller ikke??

Piz Buin Instant Glow Sun Spray SPF15

collage

YES – så kom solen og varmen endelig! Man kan da ikke undgår at blive glad og få lyst til at opholde sig i solen når den har gemt sig så længe. Det giver mig også en god anledning til at præsentere jer for sidste års favorit solspray, som jeg brugte på vores ferie på Rhodos i oktober – nemlig Piz Buin Instant Glow Skin Illuminizing Sun Spray SPF15! Jeg modtog denne i min GOODEBOX sidste år.

Jeg er rigtig glad for solcreme på spraydåse, fordi de er så god til at forstøve solbeskyttelsen i et fint jævnt lag – dermed også lettere at nå sin egen ryg. Men man skal altså også passe lidt på fordi der ikke nødvendigvis kommer lige så meget på huden som man tror og fordi laget ofte ikke bliver tykt nok. Så vær lidt ekstra omhyggelig, specielt hvis du opholder dig i en ekstra skarp sol sydpå eksempelvis.

Så hvad er det nu lige der gør denne spray SÅ lækker og lidt mere lækker end alle de andre:

  • Jo, den ligger sig først og fremmest i et super fint jævnt lag og så er den nem at smørre ud. Endnu vigtigere er at den ikke klistrer og tørrer hurtigt ind!
  • Vær dog opmærksom på den nok ikke er ideel til børnene da den ikke rigtig er vandfast – jeg badede dog uden problemer med at blive skoldet eller noget som helst, men jeg var nok heller ikke så hyppigt eller længe i vandet som børn ofte er.
  • Derover har den lige den lille detalje at den indholder en masse fint gylden shimmer, som giver kroppen en rigtig flot glød uden man egentlig kan se de små pigmenter – de kan fornemmest på mine close-up billeder ovenfor. Vær opmærksom på der ikke er nogen former for selvbruner i, blot shimmer og naturligvis vigtigst af alt SPF.
  • Lige netop denne indeholder SPF15, hvilket er helt fint til brug herhjemme i den danske sol i langt de fleste tilfælde. Der findes dog også en med en højere solbeskyttende faktor, nemlig SPF30.

Så en lille reminder i samme omgang – på med solcremen i dag og weekenden ud, for vi får altså UV-indeks omkring 4,5! …og det betyder solbeskyttelse er nødvendigt for din sikkerhedsskyld!

Denne yndling, som jeg absolut skal have anskaffet mig igen i år kan bl.a. købes i Matas til 150 kroner.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans går aldrig af mode - det gør blå neglelak vel heller ikke??