Urban Decay Vice XX Reloaded - 20 års jubilæums palette

Dagens makeup – Roadstripe

CollageI min makeup fra i går var der to ting jeg gerne ville bruge – 1) min Kat Von D Shade+Light Quad, Plum, som er helt mat og rigtig smuk, samt 2) den “hvide” øjenskygge Roadstripe fra Urban Decay Vice XX Reloaded, som synes hvid i paletten, men lægger man den på får man et skær af lilla. Først lagde jeg hele min øjenmakeup med Kat Von D Shade+Light Quad, Plum, hvor jeg brugte de tre “små” skygger og tonede dem pænt sammen, herefter lagde jeg lidt shine og duocrome effekt med Roadstripe – man kan ane det lille skær i inderste øjenkrog, under brynets højdepunkt og på amorbuen på læben. Lidt specielt med det lilla skær på læben, men faktisk synes jeg det er diskret nok og ser meget cool ud når farven nu går igen i øjenmakeup’en – hvad synes I?

Ansigt:
Urban Decay Naked Skin One and Done Hybrid Complexion Cream
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer
Clinique Blended Face Powder

Øjne:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Kat Von D Shade+Light Quad, Plum (Sephora)
Urban Decay Vice XX Reloaded; Roadestripe (Magasin)
Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen, Black
bareMinerals Round the Clock Waterproof Eyeliner, Noon
Rodial Glamolash XXL Mascara (Magasin)

Øjenbryn:
Divaderme Brow Extender, Ash Blond
Benefit High Brow

Læber og kinder:
Max Factor Creme Puff Blush, Lavish Mauve
IsaDora Multi Vitamin Gloss, 01 Almond

DSC08906

// Rikke

6 kommentarer

 • Jette

  Virkelig smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jensen

  Wauw, du plejer altid at lave virkelig flotte og smukke øjenmakeup, men denne her elsker jeg virkelig. Jeg har faktisk downloaded alle dine look’s til min pc, og så bruger jeg et hver dag, og de virkelig markante bruger jeg i weekenden, ellers er jeg tilbøjelig til at lave den samme makeup hver dag, så ‘Dagens look’ er virkelig rigtig god inspiration. Og denne her er virkelig smuk. Den spiller rigtig godt sammen med din hårfarve og din huds nuance. 🙂 Virkelig godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene,
   Tusind tak for den meget søde kommentar – hvor er det bare fedt at læse! Dejligt at mine “dagens makeup’er” kan bruges aktivt – at inspirere er netop det jeg så gerne vil med min blog! 🙂 Og tusind tak for den meget positive feedback på denne makeup også… 😀 Jeg bliver jo helt vildt glad for at læse sådan en kommentar som denne! 🙂
   God søndag aften!
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Rikke, tak for en fed blog. Jeg har skjulte øjenlåg (hooded eyes) – vil jeg kunne lægge denne make-up? Og kunne du engang lave en beskrivelse af, hvad der virker på “skjulte” øjenlåg?
  Kh. Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anette
   Du kan sagtens lægge denne makeup – men det er klart når vi har forskellige øjne kommer makeup’en også til at se anderledes ud. Når du har hooded eyes så sørg for at tone den mærke del godt op så man kan se en mørk skygge selv når du har helt åbne øjne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Vice XX Reloaded - 20 års jubilæums palette