Dagens makeup - Cyan

SIKANI Bodyscrub – sundt salt og velduftende olier

DSC07679*Produktet er modtaget til test*

Det er sjældent at jeg beskæftiger mig med kropspleje her på bloggen, mest fordi interessen herfor ikke er lige så stor som makeup’en, men når jeg får øjnene op for nye spændende og lækre produkter så er det også på sin plads at vise dem frem synes jeg.

Jeg vil skynde mig og lægge kortene på bordet, produktet her er nemlig det første indenfor kosmetik-kategorien på min mors livsstil-webshop. Min mor har i noget tid forhandlet SIKANI salt, tidligere kendt under navnet Sundt Salt, for det er nemlig hvad det er; en sund salt-type, som stammer fra saltlagunerne i det WWF-beskyttede naturreservat på Siciliens nordvestlige kyst. Salt til madlavning jeg også bruger herhjemme og som er yderst velsmagende. Nu er SIKANI så påbegyndt en Wellness-linje, hvor første produkt i rækken er denne bodyscrub lavet af det samme sunde havsalt, samt et mix af forskellige æteriske olier.

Egentlig giver jeg ikke noget for produkter med æteriske olier, det er bare et dårligt marketing-trick for produkter der er naturlige – noget de fleste tror er en god ting, men læs bare HER hvorfor det ikke nødvendigvis er korrekt. Jeg går hellere udenom æteriske olier, hvis jeg har et alternativ. Når det først er sagt, så bruger jeg det gerne såfremt der er en reel funktion og idé med olierne i et produkt – og det er der her. Olierne bruges nemlig som fedt, sådan at man ikke behøver smøre kroppen ind i diverse cremer efter brug.DSC07673Måske læste i også min anmeldelse af NevO Energizing Dead Sea Salt Scrub, faktisk også en scrub jeg fik af min mor, blot som julegave. SIKANI Bodyscrub fungerer præcist ligesådan, den fysiske scrub består af saltkorn som hjælper til scrubbe døde hudceller væk. Herudover indeholder scrubben ikke ret meget andet end olier, som giver den våde bløde konsistens og vigtigst af alt betyder at man ikke behøver smøre hele kroppen ind i creme efter badet – som mor, som knap har tid til at tage et bad (og sjældent alene), så betyder det alverden! Man tager blot en lille håndfuld af produktet og scrubber huden i cirkulære bevægelser, lad det eventuelt sidde og virke lidt, skyl herefter af og dub dig tør med håndklædet. Voila – en lækker blød og sommerklar hud. Og bare rolig – huden efterlades ikke fedtet, men lækker blød og fugtet.

Ud over den funktionelle del giver olierne også en dejlig duft til scrubben – helt hvad det er for en duft der er fremtrædende har jeg svært ved at beskrive, men den er lidt slik agtig, måske lidt en stærk “Kongen af Danmark”-duft blandet med lavendel, rosmarin og citrus.

Selve emballagen er der ikke gjort noget særligt ud af, det er blot en standard plastik bøtte, hvor der er klistret en label på, men jeg kan forstå der muligvis bliver ændret på dette.DSC07670Så kommer vi til den gode del, for selvom jeg jo er ret vil med NevO Energizing Dead Sea Salt Scrub, så er den bare alt for dyr til jeg selv vil købe den igen. SIKANI Bodyscrub har mindre indhold, 300 gram, men prisen er altså også kun 175 kroner. En meget mere fair pris, stadig dyrt, men for et luksus produkt helt fair synes jeg. Jeg vil dog lige tilføje at man bruger en del produkt af gangen, det gør jeg i hvert fald. Som sagt forhandler min mor SIKANI Bodyscrub, det gør hun på hendes webshop Gfilt.dk, om du ellers kan få scrubben i fysiske butikker eller andre steder er jeg i tvivl om – jeg kan umiddelbart ikke finde den andre steder.

Så ta’ et kig hos min mor: Gfilt.dk – hun forhandler desuden te, chili, hjemmesko, chokolade og meget mere. Desuden kommer der snart en helt ny og flot shop og muligvis flere SIKANI Wellness produkter.

TIP: Til sidst vil jeg lige komme med et lille tip – husk på at produktet primært består af salt, så har du nogen åbne sår du eksempelvis er kommet til at lave med din skraber når du barberer ben eller lignende, så kan det altså godt svie lidt. Brug eventuelt scrub før du barberer dig!

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Cyan