Smukke marguerit øjenskygger: Clinique Lid Pop

NYX’s første Nordic Face Awards – lidt avantgarde galskab

Collage2

Hvor er det dog længe siden jeg har eksperimenteret og leget med et mere kunstnerisk makeup udtryk – og hvor har det dog været savnet! Sidst jeg lagde avantgarde makeup’er var da jeg underviste på makeupskolen i Odense og da jeg selv var elev på skolen… Jeg har nu “tvunget” mig selv ud i det i forbindelse med at NYX, som nu forhandles i Matas’ webshop, har lanceret deres første nordiske Face Awards! …og lad mig bare være ærlig, jeg kan ikke helt dy mig når det kommer til konkurrencer, synes det er sjovt at deltage og en god sjov udfordring!

Normalvis kører konkurrencen udelukkende i USA – der bliver gjort rigtig meget ud af det og det er en online konkurrence, hvor finalen afholdes live. Vinderen af Nordic Face Awards vinder beskedne 10.000 €, samt en tur til LA, hvor man får lov at være med under finalen i USA. Så hvis du har for lidt at lave her i weekenden, så kan det altså nås endnu – konkurrencen er nemlig åben for alle her i norden over 18 år. Forløbet ser sådan her ud:

  • Upload en max 15 sekunder makeup video på Instagram, tag videoen med #nordicfaceawards og #nyxnordics, følg @nyxnordics på Instagram, samt udfyld formularen på NordicFaceAwards.com inden mandag d. 18. april
  • Et dommerpanel udvælger 30 deltagere til konkurrencen, som får besked torsdag d. 21. april og går videre i konkurrencen – disse deltagere modtager naturligvis en masse makeup fra NYX, som skal bruges til de næste udfordringer.
  • Der vil være i alt tre udfordringer, hvor man skal lave en makeup video til, som skal på Instagram – i takt med hver udfordring udvælges hhv. 30, 15 og 5 deltagere til at gå videre.

Som sagt kan du altså nå det endnu! Nedenfor ser I min deltager video og ovenfor billeder af det endelige resultat.

// Rikke

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke marguerit øjenskygger: Clinique Lid Pop