Video tutorial: Mørkeblå/turkis Spectrum festmakeup

Den hypede Beautyblender Original

DSC06746Helt ærligt havde jeg ikke tænkt jeg selv ville bruge penge på sådan en Beautyblender svamp som alle skønheds bloggere har talt så meget om, men jeg modtog denne i min GOODIEBOX og så kunne jeg jo lige så godt give den en fair chance!

Beautyblender er navnet og brandet på denne simple pink æggeformede foundation svamp, som har været hypet og meget omtalt i blog og YouTube verdenen de seneste par år – nu forhandles den faktisk også i vores Matas butikker.

Det kan siges meget kort og enkelt – ja, det er faktisk en super god og brugbar metode at påføre både sin foundation og concealer, desuden er det nemt også for nybegyndere. Med svampen efterlader man et flot og naturligt finish, fordi man let kan arbejde foundation ind i huden, så den ligger jævnt og flot. Foundation duppes og rulles på med svampen og den spidse ende passer fint ind i alle kroge af ansigtet. Svampens struktur er meget fin, hvilket nok er én af årsagerne til at den bare fungerer glimrende. Svampen kan bruges både tør og fugtet, sidstnævnt er ret praktisk fordi man netop sagtens kan bruge den med det samme efter man har vasket den ren. I fugtig tilstand er den desuden lidt større!

Så står du lige og mangler et godt alternativ til dine fingre eller din foundation pensel, så synes jeg du skal prøve en lille pink Beautyblender svamp. Eneste minus er naturligvis at en svamp ikke har helt samme “levetid” som en pensel, så det er naturligvis en overvejelse man bør have med.

Hos Matas og de fleste andre koster svampen 129 kroner – dog er den udsolgt på deres webshop i øjeblikket. Alternativt kan den også købes på Cocopanda til 119 kroner i stedet.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

8 kommentarer

 • Karin vs

  Har du prøvet den orange svamp fra Real Techniques, og hvad synes du i givet fald om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karin, nej – den har jeg desværre ikke prøvet! Indtil jeg prøvede den originale Beautyblender havde jeg slet ikke lige tænkt mig at prøve de der runde makeup svampe… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg har også erhvervet mig en beautyblender og jeg er SÅ glad for min. Jeg har en helt uduelig hud der både er fedtet, skaller af og med tørre pletter, meget store porer, urenheder og helt ulideligt mange hudorme og skavanker. Med beautyblenderen er det blevet så meget nemmere at lægge en pæn og naturlig foundation som rent faktisk dækker de problemer jeg har, men uden at ‘kage’ og blive maske-agtig. Hvis man er dygtig og øvet i at lægge makeup kan jeg godt forestille mig at det giver mere mening at investere i gode og holdbare pensler, men hvis man som jeg både har udfordringer på hud-fronten og samtidig ikke er særlig øvet i at lægge makeup så er svampen virkelig en lifesaver! Håber jeg med tiden kan lære at blive lige så god med en pensel, men indtil da er jeg rigtig glad for svampen, selvom det uden tvivl er en lidt dyr fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sasha!
   Hvor skønt du også er glad for din… Kan kun give dig ret i din beskrivelse af beautyblenderen! Når det virker så er man jo også villig til at give lidt ekstra håndører for den når den skal fornyes lidt oftere, ikke?! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Rikke. Hvis man passer godt på sin beautyblender kan den sagtens holde et år eller mere. For at den kan holde så længe er det selvfølgelig vigtig at man gør den ren efter brug, hver gang og at man lader den tørre helt inden beautyblenderen pakkes væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne Mette
   Jeg vil nok ikke umiddelbart anbefale at beholde den i et år, 3 måneder siger man egentlig – personligt tænker jeg max 6 måneder. Men det skal jeg naturligvis ikke bestemme! 😉 Min når faktisk aldrig helt at tørre før jeg bruger den igen, men det er bare fordi jeg er en klovn til at vaske den lige når jeg har brugt den. 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg bruger den orange fra RT og er ganske glad for den. Men det er som sagt lidt et job at vaske den ren og sætte den at tørre, på den måde er det nemmere med pensler. Men den giver et godt resultat og man kan også bruge den efter man brugt fingre eller pensler til at duppe væk klatter eller fejl og jævne ud. Næste gang skal jeg prøve den orginale, jeg har hørt det er lidt forskel på blødheden i dem…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene!
   Skønt at den fungerer for dig! 🙂 Kunne helt sikkert være interessant at sammenligne de to – eller de helt nye fra Matas, som de selv har lavet! De koster ikke helt så meget!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video tutorial: Mørkeblå/turkis Spectrum festmakeup