NYX's første Nordic Face Awards - lidt avantgarde galskab

Delilah makeup – spænder fra elendig til fantastisk

DSC07419*Produkter modtaget til test*

For en lille måned siden modtog jeg alle disse flotte produkter med posten til test. Mærket hedder Delilah, det er ikke nyt, dog nyt for mig – det skulle eftersigende blive forhandlet bl.a. hos nogle frisører og lignende. Umiddelbart oser indpakningen af kvalitet – det samme gør priserne. Så jeg var meget begejstret for at komme i gang, måske så du makeup’en jeg lagde næsten udelukkende med disse produkter: Dagens makeup – Lullaby.

I det følgende vil jeg kort gennemgå de enkelte produkter på billedet ovenfor – jeg er splittet, på den ene side nogle virkelig lækre kvalitetsprodukter og på den anden side er der også nogle ting som bare på ingen måde er pengene værd!

Først har vi disse tre pensler; Large Powder Brush, Angled Contour Brush og Eyeshadow Brush. Kvaliteten af hårene på de to store pensler er af lækre syntetiske hår, som fungerer rigtig god som stor pudderbørste, men desværre lidt for stive eller ufleksible som konturbørste. Jeg er helt vild med den store pudderbørste, mens den anden vinklede børste er ret ubrugelig. Efter min mening er den for tynd og hårene for faste, og ser man så på prisen er det jo helt hen i vejret. Øjenskygge børsten er rigtig fin og alsidig, kan bruges til at pakke øjenskygge på øjenlåget og tone kanten flot ud.

Priserne på penslerne ligger på hhv. 469 kroner for pudderbørsten, 379 kroner for konturbørsten og 259 kroner for øjenskyggepenslen – meget dyre pensler!! Øjenskygge penslen kan du sagtens finde lige så god til en pris under 100 kroner, mens så stor og lækker pudderbørste desværre ofte bare er lidt dyre, så trods den høje pris pengene værd.DSC07347Videre til huden; Under Wear Future Resist Skin Primer, Time Frame Future Resist Foundation SPF 20 og Fade Away Future Resist Concealer. Indpakningen på primer og foundation er jeg ret vild med – lange tuber med pumpe, elsker pumpe! Primeren virker rigtig lækker og udjævner huden rigtig fint. Foundation er kun let dækkende, hvilket desværre ikke er noget for mig personligt, men giver god fugt. Jeg vil mene den er god til en moden hud, som ikke ønsker alt for meget dækevne, men personligt er jeg ikke fan. Concealeren er jeg slet ikke vild med, hverken emballage, applikator eller konsistens og dækevne. Synes ikke rigtig den kan bruges til noget som helst.

Primeren ligger til 329 kroner, foundation koster 339 kroner og concealer 259 kroner. Den eneste der kommer i nærheden af at være pengene værd er primeren efter min mening. Den er til gengæld også lækker både pga. indpakning, pumpen og konsistens.hudSå kommer vi til bronzeren Sunset Matte Bronzer, Light Medium. Igen en utrolig lækker indpakning, som lukkes med magnet. Den kommer desuden i samme lille grå pose som penslerne. Jeg elsker at den er mat, det er lige sådan en bronzer skal være efter mit hoved. Så er den nem og god at arbejde med og grundet den semi-lyse farve kommer man ikke så let galt afsted. Det kan muligvis fornemmes på min hånd at den glider silkeblød på huden. Super bronzer – minder mig dog meget om så mange andre bronzer. Farvemæssigt er den lidt grålig i nuancen, hvorfor jeg ikke vil anbefale den, hvis man har meget gylden glød – så tror jeg desværre ikke den passer for godt til dig.

Prismæssigt ligger vi stadig meget højt, den koster nemlig 339 kroner – dyrt! Dog synes jeg stadig den er pengene værd, men man kan nu også stadig finde en der er billigere og stadig lige så god kvalitet når man ser på selve produktet.bronzerSå kommer vi endelig til én af de produkter som jeg bare er helt vild med, nemlig Colour Blush Compact Powder Blusher – her i farven Lullaby. Ligesom med bronzeren lukkes den med magnet, har et lille spejl og ellers bare en virkelig lækker kvalitet og enkel metal indpakning. Super pigmentering, nem at arbejde med og flot silke-finish på huden. Desuden er farven virkelig flot, umiddelbart meget lyserød, men med en anelse støvet slør. Blushen er helt mat. Jeg bruger den rigtig meget for tiden, synes den er så flot på min vinterblege kolde hud. Eneste minus er at den kun kommer i tre farver – dem må de meget gerne lave flere af. Til gengæld er farverne rigtig flotte og meget forskellige.

Prismæssigt nærmer vi os lidt mere noget jeg synes kan være rimeligt, nemlig 259 kroner. Uanset den høje pris er den altså pengene værd!kinderUd over blush så kan Delilah altså noget med læbeprodukter, her har vi; Colour Intense Cream Lipstick og Colour Gloss Ultimate Shine Lipgloss i farverne hhv. Brink og Modesty. Jeg er helt vild med disse to produkter, både indpakning og selve produkt – derudover er jeg også helt skudt i farverne! Læbestiften er virkelig lækker og cremet, dækker godt og tørrer ikke mine læber ud – og se lige en lækker indpakning og detaljen med navnet i selve læbestiften. Lipglossen er også virkelig lækker i konsistens, den klistrer næsten ikke, glider let på læberne og efterlader et flot glossy finish. Desuden er applikatoren lige i skabet og ligeledes den flotte stilrene og luksuriøse indpakning.

Prisen for en lipgloss er 219 kroner og en læbestift koster 239 kroner – ok priser og helt sikkert pengene værd!læberVidere til øjenskygge; Colour Intense Compact Eyeshadow i farverne Forrest og Mulberry. Umiddelbart synes jeg virkelig disse to øjenskygger så lovende ud, desuden mærkes de meget lækre og mere cremede end pudderagtig. Når det så er sagt så var de desværre lidt for cremede for de bliver nærmest bare trykket mere og mere sammen og giver derfor ikke helt så meget farve – så man skal arbejde lidt for sin sag når de skal ligges. Når de så ligger på øjenlåget og man har intensiveret dem ved at ligge flere lag, så holder de desværre heller ikke super godt, de sætter sig lidt i klumper i løbet af dagen.

Øjenskyggerne koster 199 kroner stykket og er desværre slet ikke pengene værd efter min mening.øjneTil sidst har vi Brow Line Retractable Eyebeow Pencil with Brush. Jeg er ikke imponeret, ganske almindelig og uden nogen former for wauw-effekt. Der findes masser af denne slags øjensbrynspenne på markedet som ligger på niveau eller er bedre til en bedre pris. Pennen ligger til 199 kroner.brynSå falder du over Delilah makeup’en hos din frisør eller andre steder, så kig lige på de lækre læbeprodukter, samt blushes!! …prismæssigt kan resten ikke rigtig betale sig! 🙂

Kender du Delilah?

// Rikke

10 kommentarer

 • Jeg er også ved at teste flere af produkterne og langt hen af vejen fuldstændig enig med dig. Særligt i at læbestifterne er pengene værd, jeg er så vild med dem jeg har fået. Særligt farven Hush er blevet en favorit 🙂

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise Emilia!
   Nogle gange er det virkelig fedt at høre andre har samme mening og holdning som en selv, så man ikke føler man sidder og fylder sine læsere med løgne! 😉
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Rikke.
  Denne mail har intet med produkterne at gøre, da jeg ikke kender dem endnu ….
  Savner luppen /søgefeltet på din blog. Hvor er den henne?? Har fulgt med et stykke tid og har tidligere kunnet søge efter produkter, men det kan jeg ikke længere. Og det savner jeg at kunne gøre her på din skønne blog 😊 Mvh. Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte
   Hvor dejligt at læse den rent faktisk blev brugt… Efter jeg skiftede design har den faktisk ikke været med nej, men jeg vil da lige finde ud af om den kan sættes ind igen. Personligt søger jeg jo også nogle gange på min blog for at finde tilbage til gammelt indhold, det gør jeg faktisk altid på google – synes det giver en meget bedre søgning typisk. Så indtil jeg er tilbage med en søgefunktion kan du altid skrive: “Rikkes Makeup xxx” – det er sådan jeg gør og så bytter du naturligvis x’erne ud med det du gerne vil søge på, som ved en helt almindelig søgning på google.
   Tak for din kommentar – jeg ser hvad jeg kan gøre! 😉
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   Hej igen 😊
   Sådan har jeg også søgt efter at designet blev lavet om 👍 Er dog personligt mest glad for luppen/ søgefeltet, som jeg jævnligt brugte førend det forsvandt 😉 Mvh. Gitte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok Gitte – jamen det er jo super! Ved du hvad, jeg prøver lige at arbejde på at opfylde dit ønske!! Tak for kommentarene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Rikke. Jeg savner også søgefunktionen på din blog 🙂 Alternativt kunne arkivet måske indeholde overskrifterne på dine indlæg, så man ikke skal scrolle og scrolle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine! Mange tak for kommentaren – jeg må hellere gøre noget ved det! Dejligt at I skriver det – tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så er søgefeltet tilbage – sig gerne til, hvis det ikke fungerer som ønsket! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Janstrup

  lækker pakke her d. 22-12, kunne være spændene at prøve
  god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYX's første Nordic Face Awards - lidt avantgarde galskab