Delilah makeup - spænder fra elendig til fantastisk

Dagens makeup – Cyan

CollageI går fandt jeg den sejeste farve eyeliner i mine gemmer nogensinde! Wauw, hvor er jeg vild med den kongeblå næsten-matte farve. Anede ikke jeg lå inde med sådan en farve. Den er på én måde forholdsvis diskret fordi den næsten er mat og på en anden side super intens og iøjnefaldende i farven! Uanset synes jeg udmærket man kan bruge den sammen med en naturlig neutral makeup som en dagmakeup eller som en festmakeup. Eyelineren er fra Teeez, som jeg desværre ikke ved hvor forhandles i Danmark længere – kan I hjælpe mig? Helt bestemt hedder den Teeez Cloud Nine Eyeliner, Cyan Energy. Farven er hammer flot, desværre gør applikatoren og den meget flydende konsistens det meget vanskelig at lægge.

Hud:
Urban Decay Naked Skin Powder Foundation
Urban Decay Naked Skin Concealer

Øjne:
Urban Decay Primer Potion
Too Faced Romantic Eye Collection; Bouquet Toss, I Do, Unveil & Soulmates (Sephora)
Teeez Cloud Nine Eyeliner, Cyan Energy
Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil, Walk of Shame
Rodial Glamolash Mascara XXL
Nilens Jord Brow Powder, Blond

Kinder & læber:
Urban Decay Beached Bronzer, Sun Kissed
delilah Compact Powder Blush, Lullaby
Nilens Jord Chubby Lips, Mellow

DSC07914

// Rikke

8 kommentarer

 • HeLene

  Hvad er 24/7 waterline, er den med link et sted?
  Virkelig lækkert fest look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw – du er skarp Helene! Tak for din hurtige og opmærksomme kommentar, hvor er det dog dejligt at vide det faktisk bliver læst og set alt det man laver og at de små detaljer ikke er for ingenting! 🙂 Tak! Det var en forglemmelse, det er hermed rettet – du kan nu finde link i produktlisten.
   Waterline Eye Pencil er nogle forholdsvis nye eyeliner blyanter fra Urban Decay, indtil nu har jeg ikke været begejstret, men det må jeg nok sige jeg er for den seneste her jeg har modtaget til test, den er nude og hedder Walk of Shame! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg vil også virkelig gerne vide hvor man kan købe teenz, jeg har en blush som jeg fik i en goodiebox for mange måneder siden. Men den er stille og roligt blevet en af mine ynglings blushes.. Så bliver nok snart nød til at have en back up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Dorte!
   Det er nemlig ret uheldigt at GOODIEBOX har sendt meget makeup fra Teeez når nu vi ikke længere kan købe det i DK. Jeg har skrevet med Teeez og de fortæller mig at de er i gang med at ligge sidste hånd på en webshop for Europa, de har lovet at melde tilbage til mig når den er live…
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thulesen

  Åh, du er altså simpelthen så smuk <3
  http://kirstenthulesen.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Wauw hvor jeg elsker dette look – den blå eyeliner er helt formidabel! Desværre er jeg ikke så ferm til det med eyeliner, men det skal da helt sikkert have endnu et skud – super godt arbejde med bloggen ellers, god inspiration og nyttige fifs😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Line! Eyeliner er altså også lidt af en kunst og en evig læring – men øvelse gør mester! 😉 Og tak for den søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delilah makeup - spænder fra elendig til fantastisk