Inspiration til lørdag aftens festmakeup

Når min bror lægger min makeup

CaptureJeg har I samarbejde med min lillebror Thomas lavet den sjoveste makeup video jeg endnu har været med til – vi havde det hylende morsomt og jeg håber at I bare synes det er en brøkdel lige så sjovt, for så er jeg sikker på I også er godt underholdt!

Måske har I allerede set flere af disse YouTube makeup-tags, som ofte bliver kaldt “My boyfriend/husband does my makeup” – jeg har altid synes de var ret sjove og nu indvilligede min kære bror så I at lave sådan en video sammen med mig.

Efter Thomas var færdig, og jeg er sikker på han gjorde sit bedste, så kom jeg sådan til at tænke på hvor vildt det vi piger faktisk gør hver eneste dag egentlig er – vi er i sandhed kunstnere! Og jeg er sikker på at de fleste fyre, som prøver kræfter med at lægge makeup, vil tage hatten af for det vi gør!

Så prøv det – det er hamrende sjovt, udfordre jeres mænd, kærester, venner eller brødre… 🙂

// Rikke

8 kommentarer

 • Helle

  Ih hvor ser din bror altså charmerende ud! 😀 (er han single?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Helle! Ja, han er faktisk single – men kan dårligt forestille mig det varer længe efter denne præsentation!! Haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Den var virkelig sjov, mange sjove ting, men især det med at lægge et tykt lag eye-primer for at beskytte mod den giftige øjenskygge. Der var jeg ved at dø af grin.
  At I kunne holde ‘straight face’ så stor del af videon, det fatter jeg ikke. Og endvidere er det jo heldigt at du er så smuk, Rikke, at det trods alt bliver ok at se på til slut. De fleste af os andre ville kunne skræmme små børn og hunde hvis kom ud fra den make-up artist!!!???
  Og det med at blinke sin mascara på, hallå? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene!
   Hvor fedt du synes den var sjov – vi synes også det var hammer sjovt at lave den! Og tak for de rosende ord! Ja, han havde virkelig store problemer med den mascara – har skåret over halvdelen fra, men til sidst fandt han da frem til blinke-metoden, temmelig morsomt!! 🙂 Hahah…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor er det sjovt! Jeg har prøvet at overtale min kæreste til at vi også prøver at han lægger makeup på mig, men han vil ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, tak Lise! Det kræver som regel lidt overtalelse ja, hehe… Fortsæt endelig med at overtale ham – der er hammer sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita christensen

  Så skøn. Hvor er i gode sammen og I har da humor. Undskyld jeg kom til at grine meget 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til lørdag aftens festmakeup